Produse DeMedia
Cosul tau

Promotionale personalizate Feed RSS

02 Aug Chibritul permanent.
Dragos Deme 0 655
Chibritul permanent. Din categoria "alta intrebare": care este cel mai folosit dispozitiv portabil pentru a genera o flacara? Chibritul permanent! As..
13 Dec Craciun de poveste cu un brad luminos
Dragos Deme 0 610
Numaratoarea inversa pentru deschiderea cadourilor gasite sub brad a inceput. Nu stim daca i-ati scris scrisorica Mosului, dar, cu siguranta, dorintel..
06 Nov Cadouri corporate alese cu stil pentru un brand puternic
Dragos Deme 0 270
In fiecare an trebuie sa te gandesti din timp la cadouri corporate. Sa iti faci bugetul, sa iti faci lista cu partenerii noi cu care ai incheiat aface..
18 Aug Cum distribuim eficient reclama?
Dragos Deme 0 451
Cum distribuim reclama eficient?  Daca avem o afacere pornita, deja avem calcule si analize privind piata si concurenta. Acum suntem dornici sa ne fac..
28 Jul Pungile din hartie personalizate
Dragos Deme 0 387
Aparitia pungilor de hartie  Vi s-ar putea parea ciudat dar pungile au fost inventate destul de tarziu si anume in 1852. Prima punga a fost din hartie..
21 Jul Calendare pentru promovare
Dragos Deme 0 1016
Interes + Recomandare + Relevanta + Valoare = calendare Incercati un startup sau cautati sa mariti numarul clientilor? Succesul unei afaceri este dire..
04 Jul DM promotionale de vacanta
Dragos Deme 0 367
#DMpromotionaledevacanta Dezvaluire completa – iubim concediile – asta ne face sa fim increzatori ca vom pleca si noi vara acesta undeva. Ce-i drept,..
27 Jun Tipar digital si offset la DeMedia
Dragos Deme 0 393
Destinatia tiparului Toata lumea beneficiaza de pe urma tiparului. De aceea, nu este nicio indoiala ca exista o lupta acerba in acest domeniu. Dar tre..
13 Jun Imperiul materialelor promotionale
Dragos Deme 0 350
Servicii de personalizare Este nevoie de cateva mii de tricouri imprimate pentru marile evenimente si concerte? Ca si facut! Ce ati zice de 500 de flu..
16 May Fantastic! Sa incepem promovarea cu pixuri din plastic!
Dragos Deme 0 297
Pestisorul auriu. In sfarsit s-au domolit ploile si se simte aerul de vara ?. Evident nu despre anotimpuri discutam astazi, dar este bine stiut faptu..
03 May Bateriile externe si utilitatea lor
Dragos Deme 0 288
Grad de raspandire. Zilnic peste 15.000.000 de romani merg cu trasportul in comun, 2 milioane dintre acestia doar in Bucuresti, conform datelor estima..
25 Apr Brichete personalizate
Dragos Deme 0 1278
Chibritul permanent. Din categoria "alta intrebare": care este cel mai folosit dispozitiv portabil pentru a genera o flacara? Chibritul permanent! As..
Afisare 1 - 12 din 16 (2 pagini)