Trăiește cu personalitate! - ÎNCHEIAT!

Din păcate, din motive independente de noi, suntem nevoiți să suspendăm această campanie.
Cei înscriși deja în concurs vor fi contactați de către noi pentru a intra în posesia unui premiu de participare.
????În atenția celor care au scris articolul dedicat campaniei, dar nu au apucat să se înscrie în concurs prin formularul de pe website-ul nostru: vă rugăm să ne trimiteți prin mesaj privat prin Facebook cu link-ul articolului, precum și al postării de Share din social media pentru a intra în posesia premiului de participare.
Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere!
????

Îți plac lucrurile care te reprezintă, așa e? „Haina îl face pe om”, dar nu numai, ci felul în care trăiești cu totul: ce mănânci, ce pasiuni ai, ce valori, cu ce fel de oameni vrei să interacționezi și să fii asociat ca imagine, mașina pe care o conduci, destinațiile de vacanță pe care ți le alegi și felul în care te bucuri de ele, totul, până la cel mai mic detaliu din viața ta, până la pix și agendă, toate ai vrea să te reprezinte, corect?

Absolut corect, la fel suntem și noi! Așa că ne-am gândit să rupem un pic gri-ul apăsător al acestor vremuri cu o provocare: să ne imaginăm cum ar arăta viața noastră cu și mai multă personalizare, mai multă „culoare”!

Lansăm campania „TRĂIEȘTE CU PERSONALITATE!” pentru voi, bloggers & influencers, pentru că sunteți nu numai lideri de opinie pentru comunitățile voastre, ci și surse de inspirație pentru un stil de viață frumos și plin de personalitate.

Voi aveți curajul mereu să spuneți ce vă preocupă, să povestiți despre provocările cu care vă confruntați și să descrieți cu multă poftă felul în care trăiți. Iar pentru asta vă mulțumim din plin, zilele noastre sunt mai colorate cu scriitura voastră.

CE TREBUIE SĂ FACI DACĂ VREI SĂ INTRI ÎN CURSA PENTRU PREMII:

✔️ SCRIE UN TEXT în care să povestești despre un lucru sau o experiență speciale din trecutul tău sau despre ceva la care visezi pentru viitor. 

Poate fi ceva grandios sau ceva absolut normal, aferent vieții de zi cu zi. Poți scrie despre ochelarii de soare preferați care te-au însoțit în toate călătoriile sau despre planurile pe care ți le faci pe agendă pentru compania pe care ți-ai propus s-o construiești în următorii ani.
Poate fi despre hăinuța preferată a copilului tău sau despre o simplă dimineață în care te-ai simțit cel mai norocos om de pe Pământ datorită oamenilor și lucrurilor pe care le ai în viața. Poate fi despre orice, atât timp cât acel „orice” te reprezintă întru totul.

✔️ PUBLICĂ TEXTUL pe blogul sau site-ul tău, inserând în articol cel puțin două link-uri către produse de pe site-ul nostru, DeMedia.ro și menționând campania „Trăiește cu personalitate!”, pentru ca și alți bloggers & influencers să afle despre provocarea noastră.

✔️ DISTRIBUIE PE FACEBOOK postarea de pe blog/website și folosește hashtag-urile #demediaro și #traiestecupersonalitate.

✔️ COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS cu datele tale, link-ul către articolul de pe blog și link-ul către postarea de pe Facebook. Nu uita să alegi o CATEGORIE DE CONCURS pentru textul tău: creșterea copiilor, lifestyle/timp liber sau călătorii.

CE POȚI CÂȘTIGA (premiile menționate mai jos se vor acorda pentru fiecare categorie de concurs):

 1. Un pachet de produse personalizate cu elementele tale (logo, slogan, foto etc.). Vorbim despre produse de super calitate și super utilitate pentru confortul tău sau al celui mic, pentru starea ta de bine, pentru pasiunile și pofta ta de viață:
  PACHET CREȘTEREA COPIILOR: păturică, set de colorat, hanorac copii, geantă de colorat, geantă de umăr adulți, rucsac copii, set de jocuri din lemn, joc de îndemânare, umbrelă copii, set articole reflectorizante copii, calendar de birou cu notițe repoziționabile.

  PACHET LIFESTYLE/TIMP LIBER: halat de baie, ochelari de soare, baterie externă, set pentru picnic, set ustensile barbeque, sac cooler, hamac, pătură pentru picnic, semne de carte inteligente, set accesorii de vin, set lumânare parfumată.

  PACHET CĂLĂTORII: adaptor universal, rucsac de călătorie, jachetă adulți, geantă de toaletă, baterie externă, set termos & cană de călătorie, caserolă pentru prânz cu tacâmuri, sac cooler, ochelari de soare, set briceag de călătorie, tricou polo cu mânecă scurtă adulți. (vezi premiile)

  Toate pot fi ale tale sau, în funcție de categoria la care te înscrii, ale tale și ale copilului tău! ???? ????

 2. Un kit de produse personalizate cu elementele tale, care să-ți susțină scriitura, proiectele profesionale, dar și relațiile de afaceri pentru că vei primi:

  30 x baterii externe personalizate, din care poți face cadou colaboratorilor sau cititorilor, ca să-și aducă aminte de energia ta revigorantă de câte ori își încarcă telefonul, de exemplu.
  30 x stick-uri USB personalizate
  30 x agende personalizate, cu notițe repoziționabile și 30 x pixuri personalizate, pentru ca cei cărora le vei dărui să aibă mereu la îndemână ceva pentru notat sfaturile super tari pe care le distribui în online.
  30 x calendare de birou personalizate, cu imagini încântătoare din România, pentru ca membrii comunității tale să se bucure măcar de o călătorie imaginară în aceste vremuri pline de restricții. Și să se gândească la tine, normal.

 3. Șiiii... 30 de cupoane cu 30% reducere, fiecare pentru o comandă efectuată pe site-ul nostru. 
  Poți folosi tu din ele în timp, le poți dărui colaboratorilor, partenerilor de afaceri, educatoarei copilului – sigur au nevoie la grădiniță de pixuri, agende și alte produse personalizate pentru activitatea lor.
  Sau, poate, vrei să organizezi un giveaway sau un eveniment pentru comunitatea ta și vei avea nevoie de multe articole similare personalizate. Pe scurt, noi credem că aceste cupoane îți vor fi foarte utile în activitatea profesională.

 4. TOATE ARTICOLELE ÎNSCRISE ÎN CAMPANIE SUNT RĂSPLĂTITE CU UN CUPON DE 50% reducere pentru o comandă pe site-ul nostru. Vei primi acest cupon pe e-mail după completarea formularului de concurs. Yay, nimeni nu pierde în provocarea noastră!

DURATA CAMPANIEI: 

Ultima zi de înscriere a textelor în concurs este 30 noiembrie, ora 23:59. Extragerea celor 3 câștigători va avea loc în data de 1 decembrie 2020, prin random.org. Ulterior, numele câștigătorilor vor fi publicate într-o postare pe pagina de Facebook DeMedia Advertising.

SĂ AI SPOR LA POVESTIT, NOI ABIA AȘTEPTĂM SĂ NE APUCĂM DE CITIT!