Imaginatie si creatie

Daca puteti visa, noi putem crea✴. Imaginatia este singura limita, chiar si pentru cei mai pretentiosi. Valoarea unui design personalizat impreuna cu un continut calitativ fac ca orice limita sa nu mai fie un obstacol. Practic, se poate personaliza orice tip de USB, creat special pentru afacerea dvs. Pot fi realizate in orice forma imaginabila, de la logo-ul companiei la o replica a unui produs in miniatura. Cum nu exista nicio restrictie vis-à-vis de forma sau culoare, singura cerinta este ca USB-ul atipic personalizat sa fie suficient de mare, pentru a lasa loc modulului de memorie si conectorului standard USB, fara de care nu este posibila conectarea la calculator. Atat timp cat esti la calculator..

Schimbare si evolutie

Tehnologia ne permite astazi sa personalizam aceste produse in orice forma imaginabila, de la o figurina elev la logo-ul unei companii, a unei echipe sportive sau a unui artist. Mai mult, aceste USB-uri atipice personalizate pot fi comandate in cantitati mari, economisind multi bani… comparativ cu preturile produselor cu amanuntul. Cantitatea minima recomandata pentru un astfel de produs este de minim 50 de bucati. Unii antreprenori pot transforma aceasta afacere intr-o noua afacere. De ce nu? Pentru ca aceste stick-uri USB, unice si atractive, pot fi personalizate si vandute in orice domeniu.

Articole si obiecte promotionale

USB-urile in forma atipica schimba modul in care oamenii vad articolele promotionale. Aceste capacitati de stocare ofera mai multa culoare si bucurie prietenilor, familiei, clientilor si partenerilor. Fiind un gadget extrem de portabil, ieftin si flexibil, este un obiect extraordinar pe piata publicitatii. Eficiente din punct de vedere al costurilor, orientate catre utilizatori, folosirea lor este practica si indispensabila. Pot fi folosite pentru a promova orice afacere, indiferent cat de mare este si ce produse sau servicii ofera. Preincarcate cu brosuri, cataloage, imagini de fundal sau orice alte materiale publicitare, aceste USB-uri atipice devin si mai valoroase pentru compania care le distribuie. Clientii nu primesc doar un gadget extrem de folositor, ci si informatii interesante si utile.

USB-uri in forma atipica

Sunt multe companii care va pot imprima logo-ul pe un stick de memorie, dar foarte putine care pot produce un design personalizat. USB-urile atipice personalizate necesita un set de competente, atat pentru capacitatea de a lucra cu furnizorii pe partea electronica dar si carcasa sa poata fi personalizata intr-un produs de calitate la un pret accesibil. DeMedia este producator de memory stick-uri USB atipice, cu experienta si expertiza in domeniu, producator calificat pentru a crea un design profesionsit si personalizat. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti varianta dorita, se face simularea 3D, se executa o singura mostra si daca se  primeste OK-ul se trimite in productie forma de USB-uri atipice dorite. Apelati cu incredere doar la specialisiti in materiale promotionale. Avand in vedere importanta campaniilor promotionale nu vreti sa fiti niciodata cobai. Mai bine fara experienta negativa decat cobai.

Daca erati in cautarea unui instrument unic si versatil pentru campaniile de marketing si publicitate, nu mai cautati. Ar trebui sa luati in calcul stick-urile USB atipice personalizate. Tineti cu valorile companiei si cu clientii… asa nu va rataciti