De ce pixuri personalizate?

Pentru ca pixurile au ramas cele mai folosite obiecte indiferent de formele de comunicare care exista sau au existat. (aici ne referim strict la cel de scris)

Invatam sa scriem din primii ani de viata, moment din care nu ne mai oprim.

Stilouri emancipate.

De ce dintre toate instrumentele de scris, am ales tocmai pixurile? Pentru ca au ramas cele mai folosite :) Nu neaparat, dar pentru ca inca de la aparitia lor au fost denumite "stilouri emancipate". Nu ca atunci cand treci de la rural la urban, dar erau asa zise ''stilouri'' cu un consum redus de cerneala si uscare rapida. Ideea a venit intr-o tipografie, cand s-a observat (dupa o analiza si studii complexe) ca cerneala folosita la tiparirea ziarului se usuca foarte repede. Aparitia pixului a adus multe avantaje precum scrierea rapida, eliminarea petelor de cerneala dar si costuri reduse. Dupa 72 ani de la aparitia lor, pixurile sunt cele mai raspandite instrumente de scris. Modelul cel mai des intalnit este cel metalic, datorita confortului in timpul scrisului si rezistentei. Nu vrem sa facem o intreaga istorie a pixurilor ci doar sa consolidam ideea ca pixurile metalice sunt cea mai potrivita alegere atunci cand vine vorba de materiale promotionale.

Oferta.

DeMedia are in oferta de produse personalizabile peste 40 de modele de pixuri metalice, iar o parte dintre acestea se personalizeaza gratuit prin gravura laser. S-a dorit acoperirea tuturor sortimentelor, putandu-se alege nu doar personalizarea dupa inscris ( logo, nume, emblema ) ci si dupa aspect, culoare sau forma.

De ce noi?

De ce sa alegeti DeMedia? Speram sa intrebati si acest lucru :) In primul rand suntem importatori directi, ceea ce inseamna ca o oferta mai buna este greu de gasit pe piata. In al doilea rand avem pe stoc sute de mii de pixuri, ceea ce ne face bogati? NU, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa asteptati dupa importul lung si greoi pentru cantitati mai mari. In al treilea rand, investitia noastra in echipamente de ultima generatie a facut ca procesul de personalizare sa dureze putin, indiferent de dimensiunea comenzii, durata de livrare fiind aceeasi. Nu in ultimul rand, pentru a comanda si alte produse nu este nevoie sa cautati alt furnizor. Chiar nu este nevoie! Personalizam de la brichete, usb-uri, brelocuri pana la cani, tricouri sau pungi de cadouri. Rima n-am gasit-o dar s-a nimerit :)

Voi ce propuneri aveti in materie de personalizari?