Produse DeMedia
Cosul tau

Americano®

Producător: Americano®
Americano® Midnight 350 ml pahar izolat. Pahar izolat cu perete dublu, cu capac rezistent la scurgeri. Tumbler are un efect de strălucire ochi-prinderea pe corp și capac. Capacitatea de volum este de 350 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea cana perfecta. Contactați serviciul clien..
28,45 lei + TVA
Producător: Americano®
Americano® 350 ml pahar izolat. Pahar izolat cu perete dublu, cu capac rezistent la scurgeri. Capacitatea de volum este de 350 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea cana perfecta. Contactați serviciul clienți pentru opțiuni suplimentare de culoare. Fabricat în Marea Britanie. PP pla..
24,98 lei + TVA
Producător: Americano®
Americano® 350 ml pahar izolat cu prindere. Pahar izolat cu perete dublu, cu capac rezistent la scurgeri și mâner din silicon. Capacitatea de volum este de 350 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea cana perfecta. Contactați serviciul clienți pentru opțiuni suplimentare de culoare. F..
26,05 lei + TVA
Producător: Americano®
Americano® Grande 350 ml cană izolată. Cană izolată cu perete dublu, cu capac rezistent la scurgeri și mâner integrat. Se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea cana perfecta. Contactați serviciul clienți pentru opțiuni suplimentare de culoare. Fabricat în Marea Britanie. Prezentat într-o c..
28,86 lei + TVA
Producător: Americano®
Americano® Medio 300 ml pahar cu prindere. Pahar cu un singur perete cu capac rezistent la scurgeri și mâner din silicon. Capacitatea de volum este de 300 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea cana perfecta. Contactați serviciul clienți pentru opțiuni suplimentare de culoare. Fabric..
15,83 lei + TVA
Producător: Americano®
Americano® Primo 250 ml pahar cu prindere. Pahar cu un singur perete cu capac rezistent la scurgeri și mâner din silicon. Se potrivește în cele mai multe Cafetiere. Capacitatea de volum este de 250 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea cana perfecta. Contactați serviciul clienți pen..
14,26 lei + TVA
Producător: Americano®
Americano® miez de noapte prindere 350 ml pahar izolat. Pahar izolat cu perete dublu, cu capac rezistent la scurgeri și mâner din silicon. Tumbler are un efect de strălucire ochi-prinderea pe corp și capac. Capacitatea de volum este de 350 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea cana ..
29,52 lei + TVA
Producător: Americano®
Americano® Cortado 300 ml pahar cu mâner. Pahar durabil, cu un singur perete, cu capac rezistent la scurgeri și mâner din silicon. Tumbler are un aspect ca de sticlă, cu o claritate excepțională. Capacitatea de volum este de 300 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea cana perfecta. C..
19,29 lei + TVA
Producător: Americano®
Americano® espresso 250 ml pahar izolat. Pahar compact, cu perete dublu, izolat cu capac rezistent la scurgeri. Se potrivește în cele mai multe Cafetiere. Capacitatea de volum este de 250 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea cana perfecta. Contactați serviciul clienți pentru opțiun..
19,38 lei + TVA
Afisare 1 - 9 din 9 (1 pagini)