Produse DeMedia
Cosul tau

Baseline®

Producător: Baseline®
Inițială® plus 500 ml flacon sport flip capac. Flacon sport cu un singur perete. Dispune de un capac anti-scurgere cu flip top. Capacitatea de volum este de 500 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea sticla perfecta. Contactați serviciul clienți pentru opțiuni suplimentare de culoare..
10,31 lei + TVA
Producător: Baseline®
Valoare inițială® plus 500 ml flacon sport cu capac Dome. Flacon sport cu un singur perete. Dispune de un capac rezistent la scurgeri, cu cioc-împingere. Capacitatea de volum este de 500 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea sticla perfecta. Contactați serviciul clienți pentru opțiu..
10,31 lei + TVA
Producător: Baseline®
Inițială® plus 750 ml flacon sport flip capac. Flacon sport cu un singur perete. Dispune de un capac anti-scurgere cu flip top. Capacitatea de volum este de 750 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea sticla perfecta. Contactați serviciul clienți pentru opțiuni suplimentare de culoare..
10,64 lei + TVA
Producător: Baseline®
Valoare inițială® plus 750 ml flacon sport cu capac Dome. Flacon sport cu un singur perete. Dispune de un capac rezistent la scurgeri, cu cioc-împingere. Capacitatea de volum este de 750 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea sticla perfecta. Contactați serviciul clienți pentru opțiu..
10,64 lei + TVA
Producător: Baseline®
Priză de bază® plus 500 ml flacon sport flip capac. Flacon sport cu un singur perete, cu design integrat al aderența degetelor. Dispune de un capac anti-scurgere cu flip top. Capacitatea de volum este de 500 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea sticla perfecta. Contactați serviciul..
10,31 lei + TVA
Producător: Baseline®
Priză® plus aderență 500 ml flacon sport capac Dome. Flacon sport cu un singur perete, cu design integrat al aderența degetelor. Dispune de un capac rezistent la scurgeri, cu cioc-împingere. Capacitatea de volum este de 500 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea sticla perfecta. Cont..
10,31 lei + TVA
Producător: Baseline®
Priză de bază® plus 750 ml flacon sport flip capac. Flacon sport cu un singur perete, cu design integrat al aderența degetelor. Dispune de un capac anti-scurgere cu flip top. Capacitatea de volum este de 750 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea sticla perfecta. Contactați serviciul..
10,64 lei + TVA
Producător: Baseline®
Priză® plus aderență 750 ml flacon sport capac Dome. Flacon sport cu un singur perete, cu design integrat al aderența degetelor. Dispune de un capac rezistent la scurgeri, cu cioc-împingere. Capacitatea de volum este de 750 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea sticla perfecta. Cont..
10,64 lei + TVA
Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)