Produse DeMedia
Cosul tau

Pungi din hartie

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
Producător: DeMedia
Punga din hartie personalizata mare.Format 24,5 x 37,5 x 9 cm.Dimensiunile reprezinta: baza x inaltime x burduf. Carton 300gr. si snur de matase alb cu capse.Plastifiere lucioasa. Culori: alb Personalizare prin serigrafie. Comanda minima 30 de bucati. Pretul nu include costul pentru personaliza..
4,50 lei + TVA
Producător: DeMedia
Punga din hartie personalizata mica.Format 19 x 18 x 6 cm.Dimensiunile reprezinta: baza x inaltime x burduf.Deschidere pe latura mare. Carton 300gr. si snur de matase alb cu capse.Plastifiere lucioasa. Culori: alb Personalizare prin serigrafie. Comanda minima 30 de bucati. Pretul nu include cos..
2,50 lei + TVA
Afisare 1 - 2 din 2 (1 pagini)