Produse DeMedia
Cosul tau

Body Warmers

Producător: Slazenger
Mixt dublu corp încălzitor. Culoare contrast căptușeală de jerseu singur. Glugă detașabilă. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Buzunare frontale. În buzunarul din interior. Centrul de contrast frontal bobină fermoar. Buclă de umeraș. Etichetă principală de transfer termic pentru confort..
246,28 lei + TVA
Producător: Slazenger
Dublu mixt doamnelor încălzitor de corp. Culoare contrast căptușeală de jerseu singur. Glugă detașabilă. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. În buzunarul din interior. Buzunare frontale. Centrul de contrast frontal bobină fer..
246,28 lei + TVA
Producător: Slazenger
Un încălzitor de pietriș. Glugă detașabilă. Lambou interior cu chinguard. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Panoul din spate cu fermoar invizibil pentru acces decorare. Buzunare frontale. Bucla Half-Moon. Hanger. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagless. Taslon de ..
200,93 lei + TVA
Producător: Slazenger
Femeile cu pietriș sunt mai calde. Glugă detașabilă. Lambou interior cu chinguard. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Panoul din spate cu fermoar invizibil pentru acces decorare. Talie conic pentru o potrivire mai măgulitoare. Buzunare frontale. Jumătate de lună. transfer de căldură eti..
200,93 lei + TVA
Producător: Slazenger
Leagăn încălzit bodyîncălzitor. 8000 mm rezistent la apa si 600 g/m ² Respirable. contrast culoare singur Jersey căptușeală. Tiv cu șnur cu închidere a cablului. A căzut la bază. Lambou interior cu chinguard. Centrul frontal cu fermoar metalic. Dublu ac de cusut detaliu. Buzunare frontale. Butoane d..
271,01 lei + TVA
Producător: Slazenger
Leagănă femei izolate bodyîncălzitor. Dobby țesute de 100% poliester cu finisaj impermeabil și respirabil. 105 g/m ²...
271,01 lei + TVA
Producător: Elevate
Fairview lumina jos bodyîncălzitor. Tesatura presata downproof. Lambou interior cu chinguard. Elastic de legare. Buzunar la piept cu fermoar închidere. Buzunare de mână cu fermoare. Centrul de contrast frontal bobină fermoar. Buclă de umeraș. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tag..
384,22 lei + TVA
Producător: Elevate
Fairview lumina jos doamnelor bodyîncălzitor. Tesatura presata downproof. Lambou interior cu chinguard. Talie conic pentru o potrivire mai măgulitoare. Buzunar la piept cu fermoar închidere. Buzunare de mână cu fermoare. Elastic de legare. Centrul de contrast frontal bobină fermoar. Buclă de umeraș...
384,22 lei + TVA
Producător: Elevate
Mercer a izolat corpul. Lambou interior cu chinguard. Centrul de contrast frontal bobină fermoar. Buzunare de mână cu fermoare. Elastic de legare. Ușor de prindere cu fermoar pullers. Buclă de umeraș în culoarea contrastului. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagless. 290T țesute..
275,88 lei + TVA
Producător: Elevate
Mercer a izolat femei încălzitor. Lambou interior cu chinguard. Centrul de contrast frontal bobină fermoar. Buzunare de mână cu fermoare. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Elastic de legare. Ușor de prindere cu fermoar pullers. Buclă de umeraș în culoarea contrastului. E..
275,88 lei + TVA
Producător: Elevate
Tyndall micro lână bodyîncălzitor. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Detalii de cusut flatlock în culoarea contrastului. Caracteristică produs: buzunare frontale cu fermoar inversat cu bobină, în culori contrastante. Bandă de fixare în culoarea contrastului. Buclă de umeraș în culoare..
118,15 lei + TVA
Producător: Elevate
Tyndall doamnelor Micro fleece Bodyîncălzitor. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Caracteristică produs: buzunare frontale cu fermoar inversat cu bobină, în culori contrastante. Detalii de cusut flatlock în culoarea contrastului. Elastic cu legare la culoare contrastată. Bandă de fixar..
118,15 lei + TVA
Producător: Elevate
Fontaine tricota bodyîncălzitor. Port de ieșire media interior cu ghidaj de cablu. A căzut la bază. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Caracteristică produs: buzunare frontale cu fermoar inversat cu bobină, în culori contrastante. Buzunar la piept cu fermoar închidere. Elastic cu legar..
209,42 lei + TVA
Producător: Elevate
Doamne Fontaine tricotate bodyîncălzitor. Port de ieșire media interior cu ghidaj de cablu. A căzut la bază. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Caracteristică produs: buzunare frontale cu fermoar inversat cu bobină, în culo..
209,42 lei + TVA
Producător: Elevate
Stinson Jachetă softshell încălzitor de corp. 8000 mm impermeabil și 400 g/m ² respirabil. dublu cusatura AC detaliu. Buzunar la piept cu fermoar închidere. Buzunare de mână cu fermoare. A căzut la bază. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil...
187,16 lei + TVA
Producător: Elevate
Doamnelor Stinson moale bodyîncălzitor. 8000 mm impermeabil și 400 g/m ² respirabil. dublu cusatura AC detaliu. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. A căzut la bază. Buzunar la piept cu fermoar închidere. Buzunare de mână cu fermoare. Centru de contrast față inversat bobină..
187,16 lei + TVA
Producător: Elevate
Packable în buzunarul stâng inferior. Port de ieșire media interior cu ghidaj de cablu. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Elastic cu legare la culoare contrastată. Centrul frontal fermoar bobină. Buzunar frontal cu fermoar. Buclă de umeraș. Etichetă principală de transfer termic pentru..
241,41 lei + TVA
Producător: Elevate
Packable în buzunarul stâng inferior. Port de ieșire media interior cu ghidaj de cablu...
241,41 lei + TVA
Afisare 1 - 18 din 18 (1 pagini)