Produse DeMedia
Cosul tau

BriteAmericano®

Producător: BriteAmericano®
Brite-Americano® 350 ml pahar izolat. Pahar izolat cu perete dublu, cu capac rezistent la scurgeri. Tumbler dispune de un design plin de culoare de ambalaj modelat la produs, făcându-l de lungă durată și durabil. EN12875-1 compatibil; mașină de spălat vase, seif și cuptor cu microunde. Capacitatea d..
32,57 lei + TVA
Producător: BriteAmericano®
Brite-Americano® Grande 350 ml cană izolată. Cană izolată cu perete dublu, cu capac rezistent la scurgeri și mâner integrat. Cana dispune de un design plin de culoare wraparound modelat la produs, făcându-l de lungă durată și durabil. EN12875-1 compatibil; mașină de spălat vase, seif și cuptor cu mi..
36,44 lei + TVA
Producător: BriteAmericano®
Brite-Americano® Medio 300 ml pahar cu mâner. Pahar cu un singur perete cu capac rezistent la scurgeri și mâner din silicon. Tumbler dispune de un design plin de culoare de ambalaj modelat la produs, făcându-l de lungă durată și durabil. EN12875-1 compatibil; mașină de spălat vase, seif și cuptor cu..
15,83 lei + TVA
Producător: BriteAmericano®
Brite-Americano® Primo 250 ml pahar cu prindere. Pahar cu un singur perete cu capac rezistent la scurgeri și mâner din silicon. Se potrivește în cele mai multe Cafetiere. Tumbler dispune de un design plin de culoare de ambalaj modelat la produs, făcându-l de lungă durată și durabil. EN12875-1 compat..
14,26 lei + TVA
Producător: BriteAmericano®
Brite-Americano® 350 ml ceașcă de stadion cu pereți dubli. Pahar izolat cu perete dublu. Tumbler dispune de un design plin de culoare de ambalaj modelat la produs, făcându-l de lungă durată și durabil. Livrat cu un pai de silicon flexibil. Capacitatea de volum este de 350 ml. Made in UK. PP plastic,..
42,13 lei + TVA
Producător: BriteAmericano®
Brite-Americano® anvelopă 350 ml pahar izolat. Pahar izolat cu perete dublu, cu capac rezistent la scurgeri și mâner din silicon cu design de anvelopă. Tumbler dispune de un design plin de culoare de ambalaj modelat la produs, făcându-l de lungă durată și durabil. EN12875-1 compatibil; mașină de spă..
37,10 lei + TVA
Producător: BriteAmericano®
Brite-Americano® espresso 250 ml pahar izolat. Pahar compact, cu perete dublu, izolat cu capac rezistent la scurgeri. Se potrivește în cele mai multe Cafetiere. Tumbler dispune de un design plin de culoare de ambalaj modelat la produs, făcându-l de lungă durată și durabil. EN12875-1 compatibil; mași..
19,38 lei + TVA
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)