Produse DeMedia
Cosul tau
Banner

Adrian Petrișor: Povești prin Fotografie

Calător pasionat, Adrian Petrișor surprinde lumina perfectă a unor locuri deosebite, reflectând misterul și splendoarea naturii în fiecare cadru. Cu peste 16 ani de dedicare profundă, fiecare fotografie este o pagină din jurnalul său vizual, o evadare din zgomotul urban. Pe munte, în fața unui răsărit sau cu picioarele înghețate în nămeți, el se pierde în arta sa, oferindu-ne o viziune magică a lumii înconjurătoare.

 

Urmărește aventurile sale pe Facebook, descoperă colecția sa pe site-ul personal și trăiește fiecare moment alături de el pe Instagram.


Colecția 2024 de calendare de la DeMedia nu este doar un instrument pentru planificarea afacerii tale, ci o punte de legătură care te conectează la inima comunității artistice din România. Fiecare pagină îți dezvăluie o operă realizată cu pasiune de fotografi români talentați, recunoscuți atât în țară, cât și pe plan internațional.
 
A alege un calendar din colecția noastră nu înseamnă doar să îți organizezi zilele, ci să îmbrățișezi și să sprijini spiritul artistic al României. Este o declarație de apreciere față de talentul autohton și un pas concret în susținerea artistilor noștri.
 
Lasă afacerea ta să transmită nu doar profesionalism, ci și o inimă pentru comunitatea artistică locală.
 
Alegând DeMedia, alegi să pui în valoare cultura și pasiunea românească

Despre Adrian:


Calator, intr-o permanenta cautarea de locuri deosebite, pe care incerc sa le surprind in lumina perfecta pentru a le pune cat mai frumos in valoare. Desi activitatile mele fotografice sunt foarte diverse, de la workshopuri foto, evenimente, sedinte de portret, iar ceva mai nou studio si print, toate se leaga armonios cumva de fotografia de natura ce pastreaza totul intr-un balans perfect. Natura-mi incarca de fiecare data sufletul si mintea cu spectacolul ei de basm.


Fotografia reprezinta pentru mine, atat un mod de exprimare artistic ce surprinde lucrurile frumoase ce ma inconjoara, cat si sursa mea de relaxare ce-mi aduce multa satisfactie cu fiecare ocazie. Imi place fotografia deoarece este creativa, expresiva, plina de provocari, grea dar si placuta daca ii acorzi mult timp si o faci din pasiune. Sunt multi ani de cand am pus mana pe primul aparat foto, dar de vreo 16 pot spune ca am luat lucrurile mai in serios dedicandu-ma in totalitate acestei pasiuni.


De la un an la altul incerc sa calatoresc mai mult, sa vad locuri interesante si sa-mi imbogatesc portofoliul cu fotografii pe placul sufletului meu. Practic mai multe genuri de fotografie, dar primul loc vreau sa cred ca-l ocupa fotografia de natura... poate nu ca numarul orelor dedicate, dar cu siguranta calitatii timpului acordat si petrecut pe munte, departe de zgomotul si nebunia oraselor. In natura, cu-n aparat foto pe trepied, in fata unui rasarit, uit pur si simplu de mine, de stres si de toate gandurile mai mult sau mai putin importante si ma pot bucura exclusiv de acele momente petrecute cu picioarele ude in roua diminetii sau inghetate in nametii de cativa metri.

Why us?  Why choose DeMedia?
Why us?  Why choose DeMedia?

Intrebari frecvente

Materialele necesare trebuie sa fie in format vectorial. Personalizarea poate fi facuta cu cee ce se doreste: logo-ul societatii sau date de firma. Formate fisierelor acceptate sunt: .pdf .cdr .tiff .ai .eps
Cantitatea minima este de 30 buc calendare personalizate. Calendarele comandate fiind din acelasi model si nu dintr-un total format din diferite modele.
De regula personalizarea nu este inclusa in pret. Personalizare se oferteaza separat in functie de cantitatea de calendare comandata.
Calendarele personalizate comandate nu intra in productie pana cand clientul nu ofera un BT ( Bun de tipar ) la simularea facuta de departamentul nostru de grafica.
Da, aceasta este si modalitatea standard de personalizare a acestui model de calendar.

Modelele din Colectie