Produse DeMedia
Cosul tau
Banner

Lumea prin sufletul, ochii și aparatul lui Dan Mirica

Descoperă lumea prin obiectivul lui Dan Mirica, un fotograf care îți aduce frumusețea naturii și magia călătoriilor drept în fața ochilor.

Fiecare imagine este o poveste, fiecare peisaj o invitație la visare. Pentru aventuri vizuale de neuitat, urmărește-l pe Dan pe Facebook, Instagram  sau vizitează site-ul său personal aici.

Colecția 2024 de calendare de la DeMedia nu este doar un instrument pentru planificarea afacerii tale, ci o punte de legătură care te conectează la inima comunității artistice din România. Fiecare pagină îți dezvăluie o operă realizată cu pasiune de fotografi români talentați, recunoscuți atât în țară, cât și pe plan internațional.
 
A alege un calendar din colecția noastră nu înseamnă doar să îți organizezi zilele, ci să îmbrățișezi și să sprijini spiritul artistic al României. Este o declarație de apreciere față de talentul autohton și un pas concret în susținerea artistilor noștri.
 
Lasă afacerea ta să transmită nu doar profesionalism, ci și o inimă pentru comunitatea artistică locală.
 
Alegând DeMedia, alegi să pui în valoare cultura și pasiunea românească


Despre Dan:
 
Fotografia a devenit pentru mine mai mult decât o formă de artă; a fost redescoperirea libertății și a unei pasiuni profunde pentru viață. Totul a început în 2010, când am pășit în lumea tururilor virtuale ca afacere. Dar adevărata chemare a venit în 2012, într-o călătorie în Maroc care mi-a deschis ochii și sufletul. Acea aventură a schimbat nu doar felul în care vedeam lumea, ci și modul în care mă simțeam în legătură cu ea.
 
Pentru mine, fotografia de peisaj și de călătorie nu reprezintă doar o serie de imagini - este povestea experiențelor mele, a locurilor pe care le-am descoperit și a legăturilor pe care le-am creat. Am călătorit în peste 15 țări, alături de oameni pasionați, explorând împreună magia luminii, a naturii și a aventurilor neașteptate.
 
Prin vizitele repetate în aceleași destinații, am avut șansa rară de a observa propria mea evoluție ca fotograf, dar și de a reînnoi constant perspectiva, căutând mereu noi cadre și povești de povestit.
 
Fotografiile mele nu sunt simple imagini, ci invitații. Invitații pentru voi să simțiți briza muntelui, să auziți șoaptele deșertului sau să vă lăsați cufundați în misterele orașelor vechi. Prin lentila mea, îmi doresc ca fiecare dintre voi să simtă apelul naturii și să fie inspirați să exploreze lumea, să redescopere frumusețea și să se bucure de fiecare clipă.
Why us?  Why choose DeMedia?
Why us?  Why choose DeMedia?

Intrebari frecvente

Materialele necesare trebuie sa fie in format vectorial. Personalizarea poate fi facuta cu cee ce se doreste: logo-ul societatii sau date de firma. Formate fisierelor acceptate sunt: .pdf .cdr .tiff .ai .eps
Cantitatea minima este de 30 buc calendare personalizate. Calendarele comandate fiind din acelasi model si nu dintr-un total format din diferite modele.
De regula personalizarea nu este inclusa in pret. Personalizare se oferteaza separat in functie de cantitatea de calendare comandata.
Calendarele personalizate comandate nu intra in productie pana cand clientul nu ofera un BT ( Bun de tipar ) la simularea facuta de departamentul nostru de grafica.
Da, aceasta este si modalitatea standard de personalizare a acestui model de calendar.

Modelele din Colectie