Produse DeMedia
Cosul tau
Banner

Ovi D. Pop, artistul cu 2200 de premii

Ovi D. Pop nu este doar un artist, ci un fenomen în lumea fotografiei. Cu o impresionantă colecție de 2200 premii obținute în 89 de țări, Ovi se mândrește cu peste 600 de medalii de aur. Printre realizările sale remarcabile se numără primul loc la competiția mondială de fotografie cu drona de la Siena, în cadrul Drone Awards, și medalia de aur la Trierenberg, cel mai prestigios circuit fotografic din lume. Pentru Ovi, fiecare recunoaștere este o validare a pasiunii sale, iar momentele de pe scenă, cu premiul în mână, sunt pur și simplu de neuitat.

www.ovidpop.ro

www.facebook.com/ovi.d.pop


Colecția 2024 de calendare de la DeMedia nu este doar un instrument pentru planificarea afacerii tale, ci o punte de legătură care te conectează la inima comunității artistice din România. Fiecare pagină îți dezvăluie o operă realizată cu pasiune de fotografi români talentați, recunoscuți atât în țară, cât și pe plan internațional.
 
A alege un calendar din colecția noastră nu înseamnă doar să îți organizezi zilele, ci să îmbrățișezi și să sprijini spiritul artistic al României. Este o declarație de apreciere față de talentul autohton și un pas concret în susținerea artistilor noștri.
 
Lasă afacerea ta să transmită nu doar profesionalism, ci și o inimă pentru comunitatea artistică locală.
 
Alegând DeMedia, alegi să pui în valoare cultura și pasiunea românească

Despre Ovidiu:

M-am născut la Oradea în 9 aprilie 1973. Sunt fotograf de peste 30 de ani. În ceea ce privește genurile fotografice pe care le prefer, pot să spun că sunt pasionat de fotografia de portret, de fotografia aeriană și bineînțeles de nudul artistic. Sunt directorul Editurii „Duran`s” din Oradea sub îngrijirea căreia am publicat 7 ediții ale Monografiei ilustrate a judeţului Bihor, lucrare care conţine peste 1500 fotografii cu cele mai reprezentative locaţii din judeţ, respectiv 6 ediţii ale Ghidului turistic al judeţului Bihor, 3 ediţii ale albumului Oradea mea, o ediţie a albumului Comitatus Bihoriensis, o ediție a albumului Nude in the City şi multe alte vederi şi cărţi de buzunar. Aceste cărți reflectă activitatea mea publicistică și sunt produsul unei pasiuni de-o viață.


Din 2013 m-am orientat şi spre fotografia artistică, reuşind să întrunesc criteriile pentru obţinerea distincţiilor naţionale şi internaţionale: MAFR (Maestru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România) şi E.FIAP/g (Excellence de Fédération Internationale de l’Art Photographique) cu rang de aur.
Fotografiile mele au fost răsplătite cu 2.200 premii din care 630 medalii de aur/ locul I / Trofee în 89 ţări diferite.


În anul 2021 Academia de Arte, Litere și Ștințe de la Paris mi-a acordat medalia de argint pentru activitatea mea internațională.


Cele mai importante premii pe care le-am câștigat până acum sunt cele câștigate cu fotografia Weather Snake: Locul I la DRone AWards 2018, categoria abstract. Dat fiind faptul că  a fost primul „Campionat Mondial” al fotografiilor realizate cu drona, fotografiile premiane fiind prezentate chiar și la CNN sau CBS și marile reviste și siteuri de gen! Cel mai mare circuit de Fotografie din Lume, Trieremberg, mi-a adus medalia de aur a salonului! Au fost peste 110.000 de fotogrtafii înscrise la 10 categorii!


Am avut mai multe expoziţii personale în: Oradea, Carei, Cluj Napoca, Valea lui Mihai, Hajduszoboszló, Gyula, Bruxelles, Cernăuţi, Uzhorod, Minsk, Singapore,  respectiv mai multe expoziţii de grup în: Cluj Napoca, Bucureşti, Szeged, Budapesta, Bratislava, Kosice, Cernăuţi, Uzhorod, Chişinău, Kolkatta, Shenzen, Monteviarchi, Guangzhou şi în Macau.


Am participat la două mari festivaluri de fotografie  - Bursa, Turcia (Cel mai mare festival din Europa) 2019 și Pingyao, China 2023 (Cel mai mare festival din China).


Am jurizat în cadrul mai multor Saloane Internaţionale de fotografie din România, Danemarca, Croaţia, India, Italia, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Ecuador, Australia, China, Nepal, Kenya, Georgia şi Ucraina. Toate acestea, însă, nu le cuantific în ani, ci în realizări şi în bogăţia momentelor pe care am reuşit să le surprind cu ajutorul luminii şi a umbrelor. Aparatul foto este canalul prin care reuşesc să redau ceea ce văd cu ochii şi cu sufletul.

Sunt autorizat de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei să predau un curs de fotografie. Fotografia este pentru mine mai mult decât o pasiune, este un mod de viață, la care ia parte inclusiv familia mea. Cel mai mândru sunt atunci când obțin premii pentru fotografii, care îi înfățișează pe copii mei sau pe soția mea. Ei sunt foarte implicați în proiectele mele fotografice și pentru mine este foarte importantă susținerea lor. Fără ei, cu siguranță, nu aș avea succesul pe care îl am.

În fiecare an, sunt plecat din țară aproximativ 2-3 luni. Particip la diverse tabere de creație fotografică sau sunt invitat să fac parte din juriile unor concursuri internaționale de fotografie, unde am avut privilegiul să îi cunosc pe cei mai importanți artiști fotografi contemporani.


Aparatul foto este canalul prin care reuşesc să redau ce văd cu ochii şi cu sufletul.


Intrebari frecvente

Materialele necesare trebuie sa fie in format vectorial. Personalizarea poate fi facuta cu cee ce se doreste: logo-ul societatii sau date de firma. Formate fisierelor acceptate sunt: .pdf .cdr .tiff .ai .eps
Cantitatea minima este de 30 buc calendare personalizate. Calendarele comandate fiind din acelasi model si nu dintr-un total format din diferite modele.
De regula personalizarea nu este inclusa in pret. Personalizare se oferteaza separat in functie de cantitatea de calendare comandata.
Calendarele personalizate comandate nu intra in productie pana cand clientul nu ofera un BT ( Bun de tipar ) la simularea facuta de departamentul nostru de grafica.
Da, aceasta este si modalitatea standard de personalizare a acestui model de calendar.

Modelele din Colectie