Produse DeMedia
Cosul tau

California Innovations

Polluck 12-poate sac cooler. Compartimentul principal cu fermoar deține până la 12 cutii plus pachete de gheață. Buzunare cu băuturi termale brevetate™ pe partea de sus a cooler pentru depozitarea băuturilor deschise. Buzunarul din față. Curea reglabilă de umăr căptușită. Ultra Safe™ căptușeală PEVA..
75,36 lei + TVA
Easy-Access 24-poate sac cooler. Compartimentul principal cu fermoar deține până la 24 de cutii. Compartimentul frontal cu fermoar. Buzunar ușor de acces permite recuperarea rapidă a articolelor refrigerate. Tehnologia backsaver™ combate tulpina de a transporta un cooler încărcate. Ultra Safe™ căptu..
100,42 lei + TVA
Roller 32-poate sac cooler cu roți. Mare pentru evenimente în aer liber. Compartimentul principal cu fermoar deține până la 32 de cutii. Deschide buzunarul frontal. Mânerul telescopic retractabil se extinde la 38cm. mânere duble exterioare. Ultra Safe™ căptușeală PEVA rezistent la scurgeri. Se prăbu..
200,93 lei + TVA
Tabelul-Top 50-poate sac cooler. Designul unic al acestui cooler mare, cu capac ușor de acces și de masă funcție de top face perfect pentru evenimente în aer liber și excursii rutiere. Compartimentul principal cu fermoar deține până la 50 de cutii. Deschide buzunarul frontal. Buzunar cu plasă latera..
190,87 lei + TVA
< p > 12-poate cooler Sling. Forma de rucsac sportiv cu fermoar în compartimentul principal deține până la 12 cutii. Deschide buzunarul frontal. Buzunar cu plasă laterală. Curea de umăr simplă reglabilă. Ultra Safe™ căptușeală PEVA rezistent la scurgeri. 600D poliester. < br/>  ..
32,90 lei + TVA
Lasana 56-poate cooler tote sac. Mâner de transporție convertibil pentru utilizare verticală sau orizontală. Compartimentul principal cu fermoar deține până la 56 de cutii. Ultra Safe™ rezistent la scurgeri, ușor de curățat PEVA căptușeală. Buzunarul din față. Robust Eco Blend™ exterior. Polipropile..
93,00 lei + TVA
Taron 9-poate călător sac cooler. Compartimentul principal cu fermoar deține până la 9 cutii. Buzunar cu clapă frontală cu închidere Velcro. Buzunar cu plasă laterală. Buzunar de top pentru bilete. Treci prin căruciorul din spate. Curea de umăr reglabilă, căptușită. Ultra Safe™ rezistent la scurgeri..
72,89 lei + TVA
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)