Produse DeMedia
Cosul tau

Cani de plastic

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
O cană stilată cu o capacitate de 400 ml. interior din plastic. Ea are o prindere de siliciu, ceea ce face ușor de a deține, previne supraîncălzirea și oferă un fund non-alunecare...
9,65 lei + TVA
Cupa FIZZ este o combinație de design modern și funcționalitate înaltă. Include un infuser în wchich puteți pune felii de fructe sau cuburi de gheață și se adaugă apă pentru a obține o limonadă delicioasă sau o băutură de fructe. Un pai inclus...
14,88 lei + TVA
Recipientul pentru o salata este o trebuie să aibă pentru orice iubitor de alimente sănătoase, dar laso pentru oricine care ar dori să ia masa pe o excursie sau la locul de muncă. Cana este inchisa cu un capac surubulat in care este un compartiment pentru un sos sau un alt plus. Furculița adăugată l..
7,54 lei + TVA
O cana suge este un gadget trully inovatoare, are un design specializat suge plasat pe partea de jos a cana ceea ce face greu pentru căderea accidentală. Inchiderea stransa Securizeaza cana de la spils mici. Strape de siliciu atașat face transporta în jurul mai ușor, de exemplu, cana poate fi atașat..
38,22 lei + TVA
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)