Produse DeMedia
Cosul tau

Case Logic

Producător: Case Logic
A professional laptop backpack, perfect for those who like to balance comfort and style. The spacious main compartment features thickly padded storage for a laptop up to 15" and a dedicated slip pocket for a 10.5" tablet. There is an additional compartment for power brick storage as well as a quick ..
327,60 lei + TVA
Producător: Case Logic
Features a large zippered main compartment with a padded 15.6" laptop and 10.1" tablet sleeve and a zippered mesh pocket for cables and accessories. Comes with a front organization panel to storage small electronics, cables, accessories, business cards and keys. Contains expandable side pockets for ..
468,85 lei + TVA
Producător: Case Logic
Features a large zippered main compartment with a padded 17.3" laptop and 10.1" tablet sleeve and a zippered mesh pocket for cables and accessories. Comes with a front organization panel to storage small electronics, cables, accessories, business cards and keys. Contains expandable side pockets for ..
509,07 lei + TVA
Producător: Case Logic
Reso 17 "laptop rucsac. Rucsac de design exclusiv cu compartiment dedicat pentru laptop deține până la 17 "laptop-uri cu ecran lat. De stocare interior expansiv deține cărți, fișiere și foldere. Panoul de organizație stochează electronice portabile, pixuri și mai mult. Viteza de buzunar™-un acces ra..
247,83 lei + TVA
Producător: Case Logic
11.6" laptop sleeve featuring Impact Foam™ padding for device protection. Easy to clean. Case Logic warranty: 25 years...
166,29 lei + TVA
Producător: Case Logic
11.6" laptop sleeve with a quilted padded compartment that keeps the device protected and snugly in place to prevent it from sliding around. Features integrated airflow channels that allows for usage of the device while still in the sleeve without the risk of overheating. Comes with padded carry han..
101,11 lei + TVA
Producător: Case Logic
13.3" laptop sleeve with a quilted padded compartment that keeps the device protected and snugly in place to prevent it from sliding around. Features integrated airflow channels that allows for usage of the device while still in the sleeve without the risk of overheating. Comes with padded carry han..
183,09 lei + TVA
Producător: Case Logic
16" laptop sleeve with a quilted padded compartment that keeps the device protected and snugly in place to prevent it from sliding around. Features integrated airflow channels that allows for usage of the device while still in the sleeve without the risk of overheating. Comes with padded carry handl..
220,09 lei + TVA
Producător: Case Logic
Felton 16 "laptop rucsac. Compartimentul de calculatoare căptușit deține 16 "laptop. Acces rapid mânerul de apuca fata. Front cu fermoar organizator include iPhone/smartphone de buzunar, stilou bucla, cu fermoar obiecte de valoare de buzunar, loc pentru cablul de alimentare. Top ochelari de soare cu..
302,69 lei + TVA
Producător: Case Logic
The exterior of the backpack is made by durable woven material with a padded base. Features an open main compartment to fit books and folders with a rain flap cover, and a quick access front pocket. Comes with contoured shoulder straps, a padded back panel, a large side pocket to store a water bottl..
99,37 lei + TVA
Producător: Case Logic
Huxton 15, 6 "laptop și servieta tabletă. Servietă subțire cu tesatura negru este perfect pentru protejarea și transportul cele mai multe 15,6 "laptop-uri la școală, birou sau cafenea locale. Mânere căptușite pentru transport confortabil. Curea de umăr detașabilă ajusteze pentru o potrivire personal..
127,42 lei + TVA
Producător: Case Logic
Ibira 15, 6 "laptop și tabletă rucsac. Un compartiment integrat se potriveste cel mai 15,6 "laptop-uri, manșon pentru tableta si buzunar de stocare a cablului de interior pastreaza electronica protejata si aproape. Buzunarul frontal cu acces rapid stochează elementele cele mai utilizate în timp ce p..
202,21 lei + TVA
Producător: Case Logic
În-it 12,1 "Chromebook™ mânecă. Manșon neopren Compact vă permite să transportați în siguranță netbook-ul singur sau în orice servietă, geantă de Messenger sau rucsac. Compatibil cu Chromebook™ sau Ultrabook™ cu până la 12,1 "ecrane. Buzunar accesoriu cu fermoar exterior oferă un loc convenabil pent..
77,10 lei + TVA
Producător: Case Logic
În-tranzit 15,6 "laptop și tabletă rucsac. Compartiment gros căptușit laptop mijlocii pentru a se potrivi cele mai multe laptopuri până la un 15,6 "display. Căptușeală iPad® sau 10,1 "comprimat manșon. Acces rapid, buzunar la telefon cu fermoar și căptușeală de pluș. Buzunar securizat ascuns pe pano..
186,92 lei + TVA
Producător: Case Logic
Jaunt 15,6 "laptop rucsac. Un compartiment integrat pentru laptopul dumneavoastră de 15,6 ", manșon pentru tabletă și buzunar pentru depozitarea cablului de interior vă menține electronicele la îndemână. Buzunarul frontal cu acces rapid stochează elementele cele mai utilizate în timp ce panoul organ..
211,99 lei + TVA
Producător: Case Logic
Logan 15,6 "caz laptop și tabletă. Acest caz asimetric matlasate cu compartiment dedicat laptop mijlocii pentru a se potrivi laptop-uri cu până la un 15,6 "display. Buzunar căptușit nylex, căptușit protejează până la o tabletă de 10,1 inch. Panoul de organizație în interiorul buzunarul din față stoc..
245,05 lei + TVA
Producător: Case Logic
Office 15,6 "laptop caz. Acest caz laptop este epitomul de "doar dreapta." Cazul personalizat compatibil cu majoritatea laptopurilor cu un ecran de 15,6 ' ' cu pereți căptușite pentru laptop oferă protecție suplimentară. Buzunarul de la slip păstrează documentele separate de alte articole din geantă..
150,28 lei + TVA
Producător: Case Logic
Quinn 17 "caz laptop și tabletă. Acest caz asimetric matlasate cu compartiment dedicat laptop dimensionate pentru a se potrivi laptop-uri cu până la un 17 "display. Buzunar căptușit nylex, căptușit protejează până la o tabletă de 10,1 inch. Panoul de organizație în interiorul buzunarul din față stoc..
168,57 lei + TVA
Producător: Case Logic
The exterior of the backpack is made by durable woven material with a padded base. Features an open main compartment with organization panel, padded 15.6" laptop sleeve, and a dedicated slip pocket that fits tablets up to 10". Comes with contoured shoulder straps, a padded back panel, two mesh side ..
143,27 lei + TVA
Producător: Case Logic
Heff 15,6 "servietă laptop și tabletă. Geantă de laptop exclusivă de design cu carcasă compactă subțire are buzunare separate de protecție pentru un laptop de până la 15,6 ' ' și un iPad/10.1 "comprimat. Buzunarul frontal stochează corzile de putere voluminoase îngrijit în partea de jos și din drum...
190,46 lei + TVA
Producător: Case Logic
Shapiro 15,6 "laptop rucsac. Rucsac de design exclusiv laptop cu compartiment dedicat laptop dispare sub curele pentru a proteja laptop-uri cu până la un 15,6 ' ' display. Buzunarul de la iPad căptușit, căptușit cu nylex, previne zgârierea pe iPad sau pe ecranul tabletei de 10 ". Compartimentul fron..
346,29 lei + TVA
Producător: Case Logic
< p > 14 "punct de control laptop prietenos caz. 14 "laptop caz cu compartimente dedicate pentru a proteja atât un laptop cu un ecran de 14 inch și un iPad sau 10.1 inch comprimat. Checkpoint Friendly proiectat în conformitate cu liniile directoare TSA astfel încât laptop-ul nu trebuie să fie elimin..
239,02 lei + TVA
Producător: Case Logic
Griffith Park 15 "laptop rucsac. Compartimente dedicate pentru un laptop de 15 "MacBook®/15" și un iPad®/10 ", plus un acces ușor, buzunar cu căptușeală de pluș, păstrează-ți echipamentul la îndemână. Griffith Park este greu de învins confort se află în padding generos plasă de aer și ușor conturat ..
247,27 lei + TVA
Producător: Case Logic
Insertz 10 "comprimat manșon. Acest manșon universal găzduiește o mare varietate de 9-10 comprimate, cu sau fără o Folio sau Smartcover™, și oferă un buzunar pentru must-have accesorii, ar fi căști și un încărcător. Păstrați-l toate împreună în timp ce în căutarea ascuțite cu acest inovatoare, manșo..
54,09 lei + TVA
Afisare 1 - 24 din 24 (1 pagini)