Produse DeMedia
Cosul tau

Casti

Căști cu jack de 3,5 mm și epoxy. Lanyard de poliester, cu sublimare pe ambele părți. Prețul include personalizarea cu epoxy și sublimare. Cantitate minimă de comandă: 100 buc...
16,59 lei + TVA
Producător: Blue Collection
Căștile CLIP sunt un produs confortabil și practic, în special pentru persoanele care fac sport. Datorită clemelor confortabile, acestea stau stabile pe urechile cuiva, oferind utilizatorului libertate deplină de mișcare. O calitate excelentă a sunetului vine în combinație cu designul modern. Marcaj..
8,53 lei + TVA
Producător: Blue Collection
Căști practice și confortabile, cu bandă reglabilă. Când sunt pliate au nevoie de foarte puțin spațiu. Specificații: Impedanță: 32Ω; Sensitivy: 105 ± 3dB; Frecventa: 20Hz-20KHz; Putere de intrare nominală: 5mW; Putere maximă de intrare: 10mW; Pin: 3,5 mm (dia)...
18,02 lei + TVA
Producător: Blue Collection
Căști cu sunet de înaltă calitate. Datorită plăcuțelor moi sunt confortabile chiar și după multe ore de purtare. Izolarea de sunetele exterioare vă va permite să auziți fiecare detaliu chiar și pe strada cea mai zgomotoasă. Fâșia pliabilă face ușor să luați căști oriunde mergeți. Există un microfon ..
36,69 lei + TVA
Producător: Blue Collection
Căștile wireless YODA sunt o alegere ideală pentru toți cei care urăsc cablurile încurcate. Un modul Bluetooth încorporat vă permite să vă conectați wireless la telefon și o formă special profilată face produsul confortabil de utilizat. Un microfon din controler oferă gestionarea hands-free a apelur..
69,38 lei + TVA
Producător: Blue Collection
Căștile wireless DOOK oferă o calitate excelentă a sunetului și sunt echipate cu un docking station metalic de 1500 mAh. Stația este utilizată pentru transportul căștilor și pentru încărcarea căștilor. Un avantaj suplimentar este capacitatea mare a căștilor: 85 mAh, care vă permite să ascultați muz..
197,06 lei + TVA
Producător: Blue Collection
Căștile Bluetooth PADME combină avantajele căștilor cu fir și cu fir. Bateria încorporată de 200 mAh permite până la 4 ore de ascultare wireless a muzicii. De asemenea, are un microfon încorporat pentru efectuarea de apeluri telefonice cu căști. Streamingul muzical este de asemenea posibil prin inte..
60,23 lei + TVA
Producător: Blue Collection
Căștile wireless ORECCO atrag atenția prin designul lor elegant. Au o calitate a sunetului foarte bună și sunt foarte ușoare și confortabile. Acestea sunt echipate cu un docking station de 400 mAh pentru stocarea și încărcarea comodă a căștilor. Au un buton multifuncțional care poate fi folosit pent..
210,17 lei + TVA
Producător: Bullet
Căștile ușoare de la sargas. Urechi super ușoare și elegante. Poate fi folosit pe smartphone-uri, tablete și toți jucătorii de muzică cu o mufă audio de 3,5 mm. Include o cutie de depozitare la îndemână. Ambalate în poliback individuale. Acest produs conține DBP și DIBP. ABS și PVC...
8,41 lei + TVA
Producător: Bullet
Tablis pliabil căști. Bandă de susținere pliabilă cu bandă reglabilă și urechi cu urechi peste ureche, care oferă un sunet mai clar și mai puțin zgomot ambiental. Poate fi folosit pe smartphone-uri, tablete și toți jucătorii de muzică cu o mufă audio de 3,5 mm. Include cutie de carton alb. Plastic...
22,67 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști pliabile haos. Căști pliabile ușoare, cu design plat prin cablu și controler muzical (compatibil atât cu iOS, cât și cu Android), care vă permite să ignorați melodiile, să ajustați volumul și chiar să luați apeluri în timp ce utilizați smartphone-ul, tableta sau alt dispozitiv audio. Căști Cha..
103,47 lei + TVA
Producător: ifidelity
Urechi de jazz. Pavilioane de design exclusive cu carcasă din aluminiu măcinat, oferind o calitate acustică curată. Controlerul muzical încorporat vă permite să ajustați volumul, melodiile și să luați apelurile primite (funcționalitate limitată pe dispozitive non iOS). Incl. EVA turnate caz transpor..
98,45 lei + TVA
Producător: Bullet
Sunet-off pavilioane cu un splitter audio. Acesta este accesoriul perfect de călătorie! Acest kit include două seturi de earbuds, un Splitter de muzică și caz EVA. Permite ca două persoane să asculte același dispozitiv audio în același timp cu propriul set de căști. Poate fi folosit pe smartphone-ur..
12,29 lei + TVA
Producător: Avenue
Earbuds Fusion. Muguri de ureche cablate plate cu control prin cablu (răspuns/Terminare apeluri telefonice) compatibile cu iOS și dispozitive Android. Incl. pungă și ambalate în caseta de cadou Avenue (8, 8 x 8, 8 x 4cm). Plastic ABS...
28,78 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști Cronus Bluetooth®. Redați muzică în flux de pe dispozitivele Bluetooth® activate cu căști de calitate stereo confortabile. Aceste căști pliabile de înaltă calitate vor funcționa în decurs de 10 metri de dispozitiv. Bateria litiu încorporată va reda în permanență muzică timp de până la 10 ore ș..
123,59 lei + TVA
Producător: Bullet
Rebele earbuds. Carcasă triunghiulară din plastic cu depozitare prin cablu. Utilizați cu orice dispozitiv audio standard cu o mufă audio de 3,5 mm. Geantă cu bule alăturate. Plastic ABS...
3,88 lei + TVA
Producător: Bullet
Earbuds versa. Utilizați cu orice dispozitiv audio standard. Reutilizabile caz rotund magazine earbuds. mufă audio de 3,5 mm și cablu de 120 cm. Geantă cu bule alăturate. PP plastic...
4,95 lei + TVA
Producător: Bullet
Earbuds retractabil Reely. Căști retractabile care pot fi utilizate pe toate smartphone-urile, tabletele și toate playerele muzicale cu o mufă audio de 3, 5mm. Plastic ABS...
8,66 lei + TVA
Producător: Bullet
Raliu căști pliabile. Căști la modă, pliabile, cu bandă reglabilă căptușită. Poate fi folosit pe smartphone-uri, tablete și alte playere muzicale echipate cu o mufă audio de 3,5 mm. Cutie de carton albă inclusă. Plastic ABS...
44,36 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști Rhea Bluetooth®. Redați muzică în flux de pe dispozitivele Bluetooth® activate cu căștile de ureche Bluetooth® Rhea. Rhea oferă un sunet vocal clar și un bas puternic. Gama de lucru Bluetooth® este de 10 metri, iar bateria litiu încorporată va reda în permanență muzică timp de până la 8 ore. A..
137,86 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști Midas Touch Bluetooth®. Cine are nevoie de butoane atunci când aveți un ecran tactil? Cu simpla atingere a degetului pe cască puteți controla muzica. Când sunteți conectat prin Bluetooth® vă puteți bucura de până la 12 ore de timp de redare. Include micro USB la cablul de încărcare USB și cabl..
236,47 lei + TVA
Producător: Avenue
Buzz Bluetooth® earbuds cârlig flexibile. Pierde firul, dar păstrează calitatea sunetului de urechi preferate. Căștile Buzz Bluetooth® se conectează wireless la orice dispozitiv compatibil până la 33 de picioare. Cârligele de ureche flexibile fac ca aceste căști să fie perfecte pentru a lucra. În pl..
41,14 lei + TVA
Producător: Avenue
Echo Bluetooth® Neckband. Banda de susținere Echo Bluetooth® este cadoul perfect pentru persoana care se află întotdeauna în mers. Odată conectat prin Bluetooth®, banda de gât are mai multe caracteristici. Puteți utiliza căștile pentru a asculta muzica preferată. Odată cu Comutarea unui buton, muzic..
82,37 lei + TVA
Producător: Avenue
Boom Bluetooth® urechi. Căștile Boom Bluetooth® au un design exclusiv și se conectează wireless la orice dispozitiv compatibil de până la 10 metri. Features un clădire înăuntru muzică contract care allows tu la spre a lua chemare și contract muzică. Se potrivește perfect în vasul urechii. Include ca..
49,39 lei + TVA
Producător: Avenue
Pavilioane împletite cu cablu împletit fără încurcare. Aceste pavilioane facilitate un cablu împletit, care le dă un aspect trendy. Cablul de tesatura este incurcat gratuit, extra confortabile și ușoare. Oferă un control muzical încorporat care vă permite să controlați muzica și să luați apeluri. Fu..
41,88 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști pliabile Bluetooth® de cadență. Căștile Bluetooth® Cadence vă vor elibera de cabluri și vă permit să vă conectați cu ușurință la dispozitiv cu asocierea Bluetooth®. Cadence oferă un sunet vocal clar și tonuri de bas profunde puternice. Casca are un built-in de control muzical, care vă permite ..
145,77 lei + TVA
Producător: Avenue
MFi earbuds. Căștile MFi sunt compatibile cu iPhone® 7 sau cu orice produs Apple® care suportă o intrare™ de trăsnet MFi. Portul de™ de iluminat permite transferul sunetului digital, evitându-se astfel interferența analogică tipică primită de la căști regulate. Căștile includ un microfon încorporat ..
32,90 lei + TVA
Producător: Bullet
Pavilioane Strix cu caz de iluminare fără încurcare. Earbuds cu clip pe lumina intermitent caz care previne corzile de urechi de a deveni încurcate. Mare pentru evenimente în aer liber și festivaluri. Utilizați cu orice mufă audio de 3,5 mm. Bateriile sunt incluse. ABS și AS plastic...
8,74 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști TrueWireless Bluetooth® cu carcasă de alimentare. Real wireless earbuds cu Power case sunt viitorul Bluetooth® earbuds. Nu există nici un fir de conectare earbuds. După ce se încarcă cazul, acesta poate fi folosit ca încărcător portabil pentru căștile dumneavoastră. Puterea de ieșire a pavilio..
157,56 lei + TVA
Producător: Bullet
TrueWireless Bluetooth® Earbud cu microfon. Acest simplu True wireless Earbud este capabil de a răspunde la apelurile și de a asculta melodiile preferate. Cu apăsarea unui buton puteți apela acasă sau juca piesa preferată. Puterea de ieșire a pavilioane este de 10mW. Timpul de redare la volum maxim ..
39,33 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști True wireless cu husă. Adevăratele căști wireless sunt soluția perfectă pentru persoanele cu un stil de viață activ. Căștile se potrivesc în siguranță în ureche și dispun de un control muzical construit, precum și de funcția hands free pentru a prelua apelurile. Include cablu de încărcare divi..
107,10 lei + TVA
Producător: Avenue
Martell magnetice Bluetooth® earbuds. Puterea acestor căști Bluetooth® este controlată de magneți. Atunci când sunt separate, căștile se vor alimenta și se vor opri atunci când căștile magnetice sunt plasate din nou împreună. Controlul muzical încorporat și microfonul vă vor permite să controlați mu..
71,48 lei + TVA
Producător: Avenue
Pavilioane truewireless din aluminiu și Banca de putere. Perfect două într-o combinație de tehnologie. Căști TrueWireless Bluetooth® ușoare și compacte, cu un caz din aluminiu Power Bank. Cazul care dublează ca Powerbank poate încărca căștile, precum și alte dispozitive. Bucurați-vă de muzică timp d..
275,88 lei + TVA
Producător: Avenue
Urechi strălucitoare Bluetooth®. Aceste frumos caută ușoare Bluetooth® pavilioane sunt potrivite pentru orice ocazie. Built-in muzica de control și microfon vă permite să vă controlați muzică și conferință de apel, fără a utiliza Bluetooth® permite dispozitivul. Vine cu o pungă pentru depozitare și ..
45,27 lei + TVA