Produse DeMedia
Cosul tau

Despre noi

Salut, eu sunt DeMedia

Daca ai ajuns aici te asiguram ca nimic nu este intamplator! Cu siguranta multe dintre articolele noastre te vor interesa si te vor atrage prin calitatea lor dar si prin oferta noastra de pret. Suntem prezenti pe piata de articole promotionale din 2008, cu un portofoliu impresionant de clienti, in crestere de la an la an, datorita seriozitatii si implicarii noastre pentru nevoile si cerintele cele mai exigente ale fiecarui client in parte.

Calitatile firmei noastre, pe langa seriozitate si profesionalism, sunt experienta in domeniu, flexibilitatea si adaptarea in functie de partenerul de afaceri, importul direct din surse sigure de la furnizori externi recunoscuti pe plan mondial. Folosim cele mai noi tehnici de personalizare cu aparatura de ultima generatie iar in acest proces suntem singurii responsabili de calitatea lucrarilor executate. Nu in ultimul rand, criteriul calitatii este asigurat de un management performant si modern, in care angajatii nostri sunt ascultati si ajutati sa se dezvolte profesional, intr-un mediu placut si relaxant. Suntem activi pe piata si lucram cu stocurile proprii, suntem deschisi oricaror noi proiecte sau colaborari si respectam valorile bunului simt.

Aparatul nostru de lucru este compus din tipografie offset, tipografie digitala si legatorie. Cu propriul stoc si depozit de articole promotionale, facem fata oricaror comenzi si ne respactam tot timpul termenul de livrare.

In oferta noastra curenta intra orice articol care poate fi personalizat. Pixuri metalice si de plastic personalizate; agende, calendare si mape de prezentare personalizate; incarcatoare portabile si baterii externe ce pot fi personalizate; USB-uri personalizate; brichete si brelocuri personalizate; plicuri si pungi personalizate; carti de vizita, afise, postere, flyere, brosuri, cataloage si tot ce tine de tiparul offset sau tiparul de precizie. Pentru ca niciodata nu este destul, putem personaliza si genti, sepci, ceasuri, umbrele, jocuri si multe altele.

Pentru orice oferta de pret te rugam sa ne contactezi iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp pentru ca cerintele si nevoile tale sunt cele mai importante pentru noi. Iti multumim pentru incredere si te asteptam cu drag oricand vei avea nevoie de ceva personalizat.

Pentru ultimul articol despre noi in Print Magazin, citeste aici