Produse DeMedia
Cosul tau

Duffel Bags

Producător: Bullet
Survivor 5 litri impermeabil roll-down sac. O pungă impermeabilă mare pentru exterior. Închiderea Roll-Top cu cataramă de plastic asigură obiectele de valoare sunt păstrate uscate și sigure. Ușor atașat la o pungă sau centura. Atunci când laminate în jos și buckled, capacitatea de conținut este de 5..
24,16 lei + TVA
Producător: Bullet
Călător 5 litri negru sac impermeabil. O pungă impermeabilă mare pentru exterior. Închiderea Roll-Top cu cataramă de plastic asigură obiectele de valoare sunt păstrate uscate și sigure. Poate fi ușor atașat la o pungă sau centura. Când laminate în jos și buckled capacitatea de conținut este de 5 lit..
26,05 lei + TVA
Producător: Bullet
Turist 2 litri impermeabil sac cu husă de telefon. O pungă impermeabilă mare pentru exterior. Închiderea Roll-Top cu cataramă de plastic asigură obiectele de valoare sunt păstrate uscate și sigure. Fereastra transparentă asigură accesarea dispozitivului în timp ce este stocat. Poate fi ușor atașat l..
18,06 lei + TVA
Producător: Bullet
Camper 10 litri impermeabil sac. O pungă impermeabilă mare pentru exterior. Închiderea Roll-Top cu cataramă de plastic asigură obiectele de valoare sunt păstrate uscate și sigure. Poate fi ușor atașat la o pungă sau centura. Când laminate în jos și buckled capacitatea de conținut este de 10 litri. 1..
44,36 lei + TVA
Producător: Bullet
Goa marinar Duffel sac făcut din iută. Are o curea de umăr reglabilă, un buzunar frontal și un buzunar interior. Iută...
29,43 lei + TVA
Producător: Bullet
Geanta de pe stadion. Compartimentul principal cu fermoar. Buzunarul din față cu fermoar. Poartă mânere și detașabil, curea de umăr reglabil. 600D poliester...
35,45 lei + TVA
Producător: Bullet
Geantă de marinar din Idaho. Geantă Duffel cu închizătoare cu șnur, mâner lateral și curea de umăr reglabilă. Cu compartiment separat cu fermoar jos. 600D poliester...
30,84 lei + TVA
Producător: Bullet
Geanta de energie. Compartimentul principal cu fermoar. Buzunar frontal cu cârlig & buclă de închidere. Buzunar cu plasă frontală pentru depozitarea unei sticle. Mâner dublu armat. Curea de umăr reglabilă. Accessoires nu inlcuded. 600D poliester și nețesute 80 g/m ² polipropilenă...
33,39 lei + TVA
Producător: Ogio
Sac de Duffel jumătate Dome. Geantă de design exclusivă cu buzunar cu fermoar frontal, mâner lateral și curea de umăr reglabilă. 600D poliester și 420D poliester...
173,15 lei + TVA
Producător: Ogio
Sac de Duffel Crunch. Geantă de design exclusivă cu compartiment principal mare, buzunar lateral de pantofi, buzunar lateral de depozitare, buzunar cu fermoar frontal și curea de umăr reglabilă. 600D poliester și 420D nailon...
225,09 lei + TVA
Producător: Bullet
Dipp sac marinar Duffel. Pe geantă Duffel trend cu închidere cu șnur, mâner lateral și curea de umăr reglabilă. Cu un compartiment colorat separat cu fermoar. 600D poliester...
39,33 lei + TVA
Producător: Avenue
Geanta de Duffel Neotec. Compartimentul principal cu fermoar mare. Un buzunar lateral ventilat cu compartiment separat pentru pantofi cu fermoar. Un buzunar umed lateral cu ventil. Fermoar greu de buzunar de coajă EVA pentru a proteja electronice mici. Curea de umăr reglabilă și căptușită și mânere...
180,81 lei + TVA
Producător: Elleven
Geantă de protoni cu roți. Compartiment principal cu fermoar, cu deschidere în formă de U. Buzunarul din față de la nylex. Buzunar mare cu fermoar frontal include panoul organizator detașabil techtrap și organizarea de buzunar. Două buzunare mari gusseted includ un buzunar extins pantof interior. Bu..
472,36 lei + TVA
Producător: Bullet
Geanta de marinar Montana. Geantă de marinar cu curea de umăr reglabilă și închidere cu șnur. 600D poliester...
22,18 lei + TVA
Producător: Bullet
Geantă de marinar din bumbac Missouri. Geantă de marinar cu compartiment principal deschis și închidere cu șnur. Design cu șnur pentru umăr sau rucsac transporta. 150 g/m ² bumbac...
19,62 lei + TVA
Producător: Bullet
Geanta din Tennessee. Acest Duffel la modă este fabricat din poliester durabil și oferă un compartiment principal mare pentru depozitare suficient pentru a face o Duffel să călătorească cu, sau să ia la sala de gimnastică. Buzunar frontal cu cârlig & închidere buclă pentru depozitare suplimentară. C..
39,33 lei + TVA
Producător: Bullet
Vancouver cărucior de bagaje bucata. Geantă mare de voiaj, cu fermoar în față, cu fermoar și cu sistem de cărucior. 600D poliester...
236,47 lei + TVA
Producător: Elevate
Geanta de sport Milton. Geantă de sport de design exclusiv cu curea de umăr reglabilă, una dintre cele 2 buzunare laterale este un compartiment de pantofi ventilat, pe partea din față a sacului de călătorie este un buzunar ușor de acces și un compartiment cu fermoar cu 2 buzunare interioare. Compart..
155,83 lei + TVA
Producător: Elevate
Geantă de voiaj Milton. Design exclusiv sac mare de călătorie cu curea de umăr reglabil, 2 compartimente laterale mari, mare compartiment cu fermoar frontal și buzunar cu fermoar pe partea de sus. 600D poliester și 600D poliester ripstop...
170,75 lei + TVA
Producător: Field & Co.
Geantă clasică de Duffel. Duffel design exclusiv, realizate din panza de bumbac, dispune de un compartiment principal mare și unic Field & detalii co.™. Accente de vinil, buzunar cu fermoar frontal și mânere durabile. Laturile pot clip jos atunci când sunt transportă mai puțin, sau puteți desprindem..
140,66 lei + TVA
Producător: Slazenger
Geanta Chester Duffel. Duffel design exclusiv cu un compartiment mare cu fermoar, inclusiv un buzunar ochiurilor de plasă pe lateral și un suport fix bord pe partea de jos. Panoul frontal dispune de un Snout de porc pentru a stoca accesorii mici, ar fi brelocuri sau un Carabiner. Buzunar lateral des..
120,54 lei + TVA
Producător: Slazenger
Rucsacul lui Chester Sailor. Rucsac de design exclusiv sac de marinar cu o închidere cu șnur de bumbac și o închidere fermoar vertical pe panoul din spate pentru acces facil. O clapetă suplimentară este inclusă sub închiderea șnur pentru o protecție suplimentară a bunurilor dumneavoastră. Panoul fro..
75,36 lei + TVA
Producător: Avenue
Geanta Stark Tech. Acest sac de călătorie exclusiv de design include caracteristici integrate pentru a vă menține alimentat de pe Du-te. Compartimentul mare cu fermoar include un manșon de laptop căptușit, care se va potrivi cu cele mai multe laptop-uri de 15, 6 ". Portul inteligent de trecere între..
120,54 lei + TVA
Producător: Bullet
Cochichuate sac de bumbac butoi Duffel. Compartiment mare cu fermoar. Buzunar slash frontal. 29,5 cm transporta mânere. Curea de umăr detașabilă și reglabilă. Panza 170 g/m ² bumbac...
39,33 lei + TVA
Producător: Avenue
Geanta Capitoliului. Expune stilul de Powerhouse cu capitol Collection, un amestec de design clasic si contemporan. Dotările standard includ un compartiment mare cu fermoar, un buzunar dedicat pentru pantofi și un buzunar cu fermoar în față, pentru depozitarea suplimentară. Curea detașabilă, reglabi..
120,54 lei + TVA
Producător: Avenue
Oxford geanta de călătorie weekend Duffel. Asigurați-o investiție solidă cu colecția de profesioniști Oxford. Dotările standard includ un compartiment principal mare cu fermoar, cu masă de fund. Buzunare cu bară oblică în față și laterală pentru depozitare suplimentară. Curea de umăr detașabilă, reg..
150,72 lei + TVA
Producător: Avenue
Vault 19 "geantă de voiaj Duffel cu buzunar securizat RFID. Geantă de voiaj Duffel featuring o tehnologie RFID ascunse blocarea buzunarul frontal pentru a proteja cardurile și pașaportul de la furtul de identitate, un organizator frontal fermoar, și un compartiment mare fermoar principal. Curea de u..
100,42 lei + TVA
Producător: Marksman
Geantă Deluxe pentru Duffel. Geantă Deluxe Duffel de călătorie cu buzunar cu fermoar în spate, pentru a călători în stil. Fermoare frontale vă permit să împacheteze cabluri sau haine suplimentare în compartimente separate. Include o curea de umăr detașabilă și două compartimente laterale cu fermoar,..
180,81 lei + TVA
Producător: Elevate
Geantă de voiaj pe pantă. Acest Duffel vă oferă flexibilitatea de a călători mai inteligent și mai ușoare. Compartimentul principal cu deschidere U-zip de top are două buzunare încorporate care pot fi folosite ca cuburi de ambalare pentru a împărți îmbrăcămintea. Include curele de cravată pentru amb..
351,73 lei + TVA
Producător: Bullet
Geanta de Rush. Geantă Duffel ideal pentru sport sau de călătorie cu bord de jos pentru un sprijin mai mare. Compartimentul mare în formă de U oferă suficient spațiu pentru uzura sălii de gimnastică sau pentru obiectele overnight. Include buzunar frontal larg și buzunar lateral pentru accesoriile ta..
59,03 lei + TVA
Producător: Bullet
Urmărește sacul de sport. Duffel cu un compartiment mare cu fermoar pentru a deține toate bunurile sportive sau nevoile overnight. Buzunarul frontal cu fermoar permite stocarea suplimentară și facilă a accesului. Alte caracteristici includ accente ripstop, curea de umăr reglabil și mânere apuca. 600..
53,68 lei + TVA
Producător: Avenue
Adalie week-end geantă de voiaj Duffel. Geantă de voiaj cu un compartiment principal mare cu fermoar și butoane de fixare la ambele capete. Maro închis PVC mânere și panouri da acest sac un aspect clasic. Baza de carton va sprijini toate hainele și uneltele. Partea de jos include 5 picioare metalice..
70,25 lei + TVA
Producător: Luxe
Sendero geanta de călătorie weekend Duffel. Exteriorul cu vinil texturat oferă un aspect luxos. Buzunar mare cu fermoar în față, cu buzunar slash interior. Compartiment principal mare cu buzunar cu fermoar. Mâner de top care poate fi legat împreună cu butonul de fixare. Nailon palmate reglabil, deta..
305,39 lei + TVA
Producător: Tranzip
Ziua 21 "geanta de călătorie Duffel. Naviga-ți de drum prin oraș cu stil. Dimensiunea perfecta pentru naveta sau o evadare week-end. Dispunând de o curățătură de jos prelată, deschidere principală mare, buzunare față, curea de umăr detașabil, mânere apuca și buzunar lateral pantof. 300D poliester cu..
93,00 lei + TVA
Producător: Tranzip
Ziua 17 "geanta Duffel. Naviga-ți de drum prin oraș cu stil. Dimensionate pentru a transporta haine sau alte accesorii pentru a doua zi. Dispunând de o curățare cu prelată în partea de jos, deschidere mare principal, curea de umăr și mânere apuca. 300D poliester cu prelată...
67,86 lei + TVA
Producător: Field & Co.
Sac de venture Duffel. Acest Duffel venture este conceput pentru persoanele care râvnesc aventura. Mare deschidere principală cu buzunar plasă de interior. Buzunar frontal mare cu organizator. Bretele reglabile detașabile. Buzunarul lateral. Maneca spate. 16 oz. pânză de bumbac...
150,72 lei + TVA
Producător: Field & Co.
Câmp & Co® Campster 22 "geanta Duffel. Un sac de dufffel retro cu aspect cu compartiment de pantofi lateral ventilate, mânere de top apuca, și o curea de umăr căptușite detașabile. Conține, de asemenea, un panou de organizare a interiorului și manșon spate. Fabricat din lână/poli materiale cu accent..
180,81 lei + TVA