Produse DeMedia
Cosul tau

Echipamente Reflectorizante

Zile
Ore
Min
Sec

Reduceri de Vară la Produse Promoționale și Imprimare Comercială!

Profită acum de REDUCERI incredibile la produsele promoționale selectate  personalizate GRATUIT (Marcate de chenarul portocaliu cu personalizare gratuita) și serviciile de tipar comercial până la sfârșitul lunii august – grăbește-te, campania noastră se încheie pe 31 august. Mai multe informatii despre produsele aflate in campanie gasesti accesand link-ul urmator Oferte fierbinți de vară

Comandă acum la www.demedia.ro sau contactează-ne la 0726 125 910 | office@demedia.ro!

 Tricou polo tehnic cu mâneci scurte și vizibilitate ridicată.- Guler din tricot cu nervuri 1x1.- Fermoar cu 3 nasturi contrastanți.- Două benzi reflectorizante segmentate pe trunchi.- Țesătură din amestec de poliester/coton pentru confort și respirabilitate.- Buzunar..
91,46 lei + TVA
 Tricou tehnic polo cu mâneci lungi și vizibilitate ridicată.· Guler și manșete cu striații 1x1 contrastante.· Două benzi tip segment de mare vizibilitate pe piept și pe mâneci.· Buzunar cu 3 butoane contrastante.· Țesătură mixtă confortabilă din poliester și bumbac pentr..
115,60 lei + TVA
 Tricou tehnic cu mâneci scurte și vizibilitate ridicată.· Două benzi tip segment de mare vizibilitate pe piept și una pe mâneci.· Decolteu rotund înalt din materialul principal.· Țesătură mixtă confortabilă din poliester și bumbac pentru o mai bună respirabilitate. ..
79,82 lei + TVA
Tricou polo tehnic de vizibilitate ridicată, cu mânecă scurtă.· Două benzi reflectorizante segmentate pe piept și spate.· Clapetă cu 3 nasturi în contrast de culoare.· Punct canalé 1x1 la guler.· Material anti-agățare ce se usucă cu ușurință.· Buzunar opțional...
70,89 lei + TVA
Tricou polo tehnic de vizibilitate ridicată, cu mânecă lungă.· Două benzi reflectorizante segmentate pe piept și spate.· Clapetă cu 3 nasturi în contrast de culoare.· Punct canalé 1x1 la guler.· Material anti-agățare ce se usucă cu ușurință.· Buzunar opțional...
97,67 lei + TVA
Tricou tehnic de înaltă vizibilitate cu mâneci scurte.·Gât rotund din aceeași țesătură, cu acoperire întărită a cusăturilor pe partea interioară a gâtului.· O bandă reflectorizantă pe mâneci și două pe piept și pe spate.· Respirabil și ușor de uscat. Size P..
43,69 lei + TVA
Tricou polo tehnic cu mânecă scurtă de vizibilitate ridicată.· Fantă cu 3 nasturi.· Guler și manșete în punct canalé 1x1.· Două benzi reflectorizante pe corp și la mâneci.· Material anti-scratch. Size Pack Carton Measures Ctn dimesions C..
58,91 lei + TVA
Tricou polo tehnic cu mânecă lungă de vizibilitate ridicată.· Fantă cu 3 nasturi.· Guler și manșete în punct canalé 1x1.· Două benzi reflectorizante pe corp și la mâneci.· Material anti-scratch. Size Pack Carton Measures Ctn dimesions Ct..
65,11 lei + TVA
Vestă reversibilă de vizibilitate ridicată, cu mai multe buzunare și guler înalt. Vestă cu mai multe buzunare.· Fermoar pe mijloc cu cheiță reversibilă.· Un buzunar exterior pentru mobil pe partea dreaptă.· Două buzunare în față cu pliu și deschideri laterale.· Două compa..
130,73 lei + TVA
Soft shell în două culori de vizibilitate ridicată, rezistent la apă, material moale la interior, cu capacitate termică ridicată.· Două benzi reflectorizante pe corp și mâneci.· Guler înalt, închidere cu fermoar frontal inversat.· Manșete reglabile cu velcro.· Bandă de ca..
194,06 lei + TVA
Hanorac de visibilitate ridicată cu fermoar la gât.· Guler înalt cu protecție pentru bărbie și cheiță.· Două benzi reflectorizante orizontale pe spate și mâneci.· Bandă întărită pentru acoperirea cusăturii pe interior la guler.· Punct canalé 1x1 la manșete și în talie. ..
106,59 lei + TVA
Jachetă din polar de vizibilitate ridicată.· Fermoar central cu protecție pentru bărbie.· Două benzi reflectorizante orizontale la piept și pe mâneci.· Două buzunare frontale cu fermoar de aceeași culoare și un buzunar la piept.· Manșete elastice și talie cu opritori regl..
119,09 lei + TVA
 Hanorac căptușit cu vizibilitate ridicată.· Țesătură impermeabilă cu cusături termosigilate.· Două benzi orizontale de mare vizibilitate pe piept și mâneci și verticale pe umeri.· Glugă pliabilă cu șnur reglabil.· Buzunar în zona pieptului cu clapă, velcro și zonă pentru..
232,48 lei + TVA
Geacă parka de vizibilitate ridicată în combinație de două culori. Rezistentă la apă și vânt.· Două benzi reflectorizante pe corp și mâneci.· Glugă cu șnur ajustabil și finisaje în culoarea fluor.· Buzunar în zona pieptului cu fermoar.· Două buzunare frontale ușor înclina..
218,62 lei + TVA
Vestă de vizibilitate ridicată,· cu două benzi reflectorizante pe piept și spate.· Guler cu anchior și închidere cu velcro. Size Pack Carton Measures Ctn dimesions Ctn weight M-L 1 100 [65cm/72cm] [40.00cm/46...
13,26 lei + TVA
 Vestă de vizibilitate ridicată cu fermoar:· Două benzi reflectorizante orizontale la piept și benzi verticale pe umeri.· Buzunar transparent la piept în partea dreaptă pentru identificare. Size Pack Carton Measures Ctn dimesions Ctn weight ..
26,27 lei + TVA
Pantaloni lungi de lucru de vizibilitate ridicată din material rezistent.· Betelie elastică la spate.· Două buzunare în față.· Buzunar la spate cu clapă și sistem de închidere cu arici.· Două buzunare laterale cu clapă și sistem de închidere cu arici.· Tur dublu cu cu..
82,11 lei + TVA
Pantaloni lungi galben fluor de vizibilitate ridicată.· Betelie elastică la spate.· Două buzunare în față.· Buzunar la spate cu clapă și sistem de închidere cu arici.· Două buzunare laterale de tip burduf cu clapă și sistem de închidere cu arici.· Două benzi reflector..
95,03 lei + TVA
 Pantaloni lungi cu mai multe buzunare și vizibilitate ridicată.· Benzi combinate în două culori și cu vizibilitate ridicată.· Detalii fluorescente contrastante la nivelul buzunarelor.· Căptușeală din fleece.· Bandă elastică pe spate.· Două buzunare frontale.· Dou..
132,94 lei + TVA
 Pantaloni lungi de vizibilitate ridicată, cu mai multe buzunare.· Material confortabil și flexibil.· Două buzunare frontale.· Două buzunare la spate cu clapetă și sistem de închidere arici.· Două buzunare laterale cu pliuri, clapetă și sistem de închidere arici.· Pan..
117,30 lei + TVA
Pantaloni de vară cu mai multe buzunare, cu vizibilitate ridicată.- Talie elastică la spate.- Două buzunare cu clapetă la spate cu închidere cu velcro.- Două buzunare frontale și două buzunare laterale cu burduf și clapetă cu închidere Velcro.- Combinat în două culori și ..
97,24 lei + TVA
Pantaloni de iarnă cu mai multe buzunare, de înaltă vizibilitate.- Talie elastică la spate.- Două buzunare cu clapetă la spate cu închidere cu velcro.- Două buzunare frontale și două buzunare laterale cu burduf și clapetă cu închidere Velcro.- Combinat în două culori și c..
100,39 lei + TVA
Afisare 1 - 22 din 22 (1 pagini)