Produse DeMedia
Cosul tau

Electronics

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
Baterie standard AA. Produsul poate fi marcat cu logo-ul producătorului...
0,91 lei + TVA
Baterie AAA standard. Poate fi marcat cu logo-ul producătorului...
1,11 lei + TVA
Ceas cu alarmă-ceas, termometru și higrometru pus într-o carcasă de lemn. Este nevoie de 1 buc de baterie AA, care nu este inclus la articol...
100,47 lei + TVA
Ceas de perete metalic cu un design simplu, elegant. Logo-ul poate fi gravat peste fata ceasului. Este nevoie de 1 buc de baterie AA, care nu este inclus în articol...
46,75 lei + TVA
Dimensiuni mici, stație de Prognoza meteo la îndemână. Logo-ul poate fi gravat pe partea frontală...
28,94 lei + TVA
Datorită acestei stații meteorologice moderne, prognoza meteo nu va mai fi o problemă această stație meteorologică este un termometru, higrometru, ceas deșteptător, calendar, biometru, stație meteorologică. De asemenea, are ecran luminos. Logo-ul poate fi imprimat sau gravat pe partea frontală a pro..
28,94 lei + TVA
A clock made of metal, with large white clock face. It's set upon elegenat wooden support made of solid wood. The clock also has a place for a office supplies. This gadget for sure will be a vlueable decoration of any office desk. It has both, a great design and functionality. Marking can be placed..
39,00 lei + TVA
Ceas de perete de dimensiuni mari, cu aspect modern. Numere convexe uriașe face ușor de citit ora reală. Logo-ul va fi imprimat...
44,15 lei + TVA
Scară de bagaje electronice care arată greutatea în patru unități-grame, kilograme, uncii și lire sterline. Logo-ul va fi imprimat...
35,08 lei + TVA
Ceas de perete mare, cu un design modern. Mâinile Negre și un ceas alb cu fața în fundal face citirea timpului fără sudură. Bateriile nu sunt incluse-este nevoie de AA x 1...
30,05 lei + TVA
Un ceas de perete făcut din metal. Un design modern cu harta lumii pe fata ceasului va decora orice interior si cifre mari va ajuta pentru a citi timpul...
45,06 lei + TVA
Elegant ceas de perete din lemn. În plus față de un ceas mare se confruntă cu un termometru și higrometru...
86,37 lei + TVA
Stație de vreme din lemn, cu un termometru și un ceas. Am gravat bine logo-ul...
40,11 lei + TVA
Acest ceas de perete unic este acoperit cu un strat de beton adevărat. Produsul este fabricat manual, cu tendințe de design nou bazate pe simplitatea și utilizarea resurselor naturale...
109,62 lei + TVA
Stația de meteorit EZ este un dispozitiv mic cu un desingn modern. Acesta are un ecran LCD, un stand și metru de temperatură la distanță. Funcțiile stației de meteorit: ceas, temperatură exterioară, temperatură în interior. Stația de meteorit afișează cea mai mare și cea mai joasă temperatură înregi..
59,32 lei + TVA
Un ceas de birou foarte funcțional făcut din material de înaltă calitate woodenlike. Afișajul roșu este ascuns sub stratul de finisare ceea ce oferă un efect supriindividual plăcut. Funcțiile ceasului: afișarea timpului, a datei și a temperaturii, este posibil să se stabilească până la 3 alarme. Cea..
60,23 lei + TVA
Stația meteo LUCIDĂ are un model interesant și un afișaj semi-transparent bine conceput. Funcțiile sale includ:-afișarea de timp și data,-alarma cu amânare,-memento-uri de ziua de nastere,-Timer,-temperatura..
30,05 lei + TVA
Ceasul AIDEN se distinge prin stilul său unic. E făcută din piatră adevărată! Se potrivește perfect în interioarele moderne, minimalist și va decora pereții chiar și cele mai exigente esteți. Ceasul se face în conformitate cu cele mai recente tendințe în designul interior bazat pe simplitatea de pro..
72,39 lei + TVA
Organizator pentru birou cu un recipient pentru pixuri și ceas cu următoarele funcții: calendar, alarma, timer și termometru...
37,02 lei + TVA
Organizator pentru un birou din MDF, cu un finisaj la modă în culoarea lemnului deschis, care se potrivește interiorului modern. Are un recipient pentru pixuri și ceas cu următoarele funcții: calendar, alarmă și termometru...
70,29 lei + TVA
Termometru digital simplu și elegant, cu o cupă de aspirare care poate fi, de asemenea, utilizat ca termometru extern. Distanța de temperatură: -20  C-50  C..
14,88 lei + TVA
BINILO este o stație meteorologică cu barometru și posibilitatea de a măsura temperatura exterioară. Ea are următoarele caracteristici: timp, data, zi a săptămânii, temperatura în interiorul și în afara, umiditatea aerului, nivelul de confort, 4-nivel de vizualizare a vremii și ceas deșteptător. Set..
68,89 lei + TVA
Ceas de birou MAGIC este compus din două blocuri separate, care, la contactul cu fiecare alte Arată ora curentă și la deconectarea-umiditatea aerului și a temperaturii. Ambele ecrane sunt iluminate în albastru. Acesta este un cadou genial pentru fiecare iubitor gadget. Ceasul are un ceas deșteptător..
109,62 lei + TVA
Ceasul CORNELL combină ceasul digital într-o carcasă elegantă cu încărcător de inducție. Gadget nu numai arata grozav pe birou, dar este, de asemenea, foarte util. Setul include cablul de alimentare. Funcțiile ceasului includ calendarul, ceasul deșteptător și temperatura. Notă: vă rugăm să așteptaț..
115,64 lei + TVA
< p > fără mâini reci! NIKO este o bancă de putere specială pentru sezonul de iarnă-toate datorită unei funcții de mână mai caldă. După pornirea funcției încălzitor de mână, Banca electrică se încălzește în 2-3 minute până la o temperatură confortabilă de 55 ° c și o menține până la 3 ore. Dispoziti..
100,47 lei + TVA
Lucru mic, dar de neînlocuit, care va fi cu adevărat util în timpul călătoriilor lungi-vă permite să încărcați telefonul mobil sau alt dispozitiv de încărcător auto. Logo-ul va fi imprimat...
3,30 lei + TVA
Set de călătorie, inclusiv încărcător auto și căști ambalate în cutie mică, practică închisă cu fermoar. Logo-ul va fi imprimat pe un încărcător auto sau pe o cutie...
13,07 lei + TVA
Căști CLIP sunt confortabile și practice de produse special pentru persoanele care joacă sport. Datorită clip-ului comportabil, ei dețin stabil pe urechile cuiva, oferindu-i utilizatorului libertatea deplină de mișcare. Calitatea sunetului vine în pereche cu un design modern. Marcajul poate fi plasa..
8,53 lei + TVA
Căști practice și confortabile cu bandă de susținere reglabilă. Când pliate au nevoie de foarte puțin spațiu. Specificații: impedanță: 32Ω; Sensibilitate: 105 ± 3dB; Frecvență: 20Hz-20KHz; Putere nominală de intrare: 5mW; Putere maximă de intrare: 10mW; PIN: 3.5 mm (dia). HINWEIS: Sie können Kratzer..
18,02 lei + TVA
Căști cu sunet de înaltă calitate. Datorită tampoane moi sunt confortabile, chiar și după multe ore de uzură. Izolarea de sunetele externe vă va permite să auziți fiecare detaliu chiar și pe cea mai zgomotoasă stradă. Banda de susținere pliabilă ușurează preluarea căștilor oriunde te duci. Există un..
36,69 lei + TVA
Încărcător auto cu formă curbată care permite încărcarea simultană a două dispozitive mobile prin porturile USB. Parametri:-intrare: 12 V, ieșire: USB 5V/2.1 A + 1A...
8,53 lei + TVA
Design modern, cele mai noi tehnologii și sunet clar cu bas bogat-care este difuzor Bluetooth DROP într-o coajă de nucă. O conexiune cu un telefon mobil sau un laptop se poate face prin wireless prin intermediul modoolului Bluetooth încorporat sau prin cablul audio. În plus, există posibilitatea de ..
73,30 lei + TVA
Acest set are tot ceea ce este posibil să aveți nevoie în timpul călătoriei dumneavoastră. Ea are o Powerbank 2000 mAh cu o tensiune de intrare de 5V/0.8 A și tensiunea de ieșire de 5V/1A, un încărcător auto cu ieșire USB, un adaptor de plug-in regulate și un cablu USB cu conector micro USB. Logo-ul..
41,14 lei + TVA
SOUL vorbitor este unul dintre cele mai mici difuzoare Bluetooth disponibile pe piață. Ea are un design mare și sunet surprinzător. În afară de redarea muzicii, difuzorul are caracteristici ale unui obturator pentru o aplicație aparat de fotografiat în telefon și primirea și având conversații telefo..
30,67 lei + TVA
< p > încărcătorul mic și practic de rețea MEI va încărca dispozitivul mobil utilizând un port USB încorporat. O formă extraordinară și finisaj de înaltă calitate face un gadget perfect de promovare. Produsul este în conformitate cu directivele relevante ale Uniunii Europene și are certificarea CE. ..
13,89 lei + TVA
SNAP Kit pentru a face fotografii va schimba abordarea ta de a lua imagini pentru totdeauna. Un caz durabil și elegant conține accesoriile necesare pentru orice fotograf sau entuziast selfie: trepied cu un mâner atașat pentru telefon, fir standard care permite, de exemplu, o cameră pentru a fi atașa..
52,27 lei + TVA
Carcasă rezistentă la apă garantează o posibilitate de a înregistra video de până la 30m sub apă, și calitatea excelentă a imaginii de 1080p (Full HD) face produsul echipamente de înaltă clasă pentru a înregistra clipuri video, în afară de un gadget de marketing. Camera este ambalată într-o cutie el..
199,08 lei + TVA
Revoluția de pe piața de gadget-uri de marketing! Transferul în lumea realității virtuale datorită ochelarilor VR MERSE. Un telefon cu un ecran 4.5-6 ' ' cu sistemul Android sau iOS și o aplicație adecvată sunt suficiente pentru a se arunca cu capul în lumea videoclipurilor proiectate special pentru..
39,21 lei + TVA
TRAP vorbitor permite ascultarea muzicii fără fir oriunde! Puterea ridicată a difuzorului asigură o calitate excelentă a sunetului, iar caracteristicile sale multiple fac ca gadgetul să fie extrem de practic. În afară de redarea muzicii fără fir, difuzorul operează carduri micro SD, conexiune prin c..
51,16 lei + TVA
Revoluția absolută pe piața de gadget-uri de marketing! FLY mini-drone va asigura multe ore de divertisment pentru toți utilizatorii. Dimensiunile sale mici îi permit să fie plasate în controler care a asigurat confortul în timpul transportului și o excelentă expoziție a logoului. Dimensiunile mici ..
169,93 lei + TVA
Lampă de birou unică, cu o stație meteorologică încorporată. Lampa are trei nivele de intensitate a luminii, astfel încât biroul dumneavoastră va fi întotdeauna iluminate în mod corespunzător. Un filtru special localizat de LED-uri face lumina mai naturala si ajuta la protejarea ochilor. Iluminarea ..
80,35 lei + TVA
Acest difuzor mic are o multime de putere-și culorile Neon face greu pentru a trece neobservate. Difuzorul suportă redarea prin Bluetooth, cablul AUX inclus și cartela microSD. De asemenea, are un built-in tuner FM și poate fi folosit ca un difuzor. Produsul respectă directivele relevante ale Uniuni..
50,17 lei + TVA
Eleganța, sunetul stereo clar și carcasa stilată a boxei ambientale îl fac să fie cel care a început fiecare petrecere. Cu mai multe intrări, puteți reda muzică de pe aproape orice dispozitiv. Pe lângă Bluetooth, difuzorul suportă conexiunea prin cablul AUX furnizat, precum și cartela microSD și mem..
99,35 lei + TVA
Elegant și funcțional. Aceste cuvinte descriu cablul USB JEANS 2-în-1. Are doi conectori. Micro USB care vă permite să încărcați telefonul și să transferați date și un adaptor iPhone 5 sau mai nou pentru încărcarea acestui tip de dispozitiv...
19,00 lei + TVA
Cablul USB 3-în-1 TALA este un amestec de tehnologie modernă și design neconvențional. Ea are trei conectori: USB tip C, micro USB și iPhone 5 sau mai nou adaptor, și va încărca rapid dispozitivul. Cablu USB 2.0, 5V/2.5 A..
16,98 lei + TVA
O formă unică și sunet de calitate cristalină-acest vorbitor iese în evidență în mulțime! Echipat cu două difuzoare 3 Watt va anima până la fiecare petrecere. Puteți reda muzica utilizând funcția Bluetooth sau un cablu AUX (inclus). Produsul respectă directivele relevante ale Uniunii Europene și are..
112,63 lei + TVA
Căștile wireless YODA sunt alegerea ideală pentru toți cei care urăsc cablurile încurcate. Un modul Bluetooth încorporat vă permite să vă conectați wireless la telefon și o formă special profilată face ca produsul să fie confortabil de utilizat. Un microfon din controler asigură gestionarea hands-fr..
69,38 lei + TVA
Căștile wireless DOOK oferă o calitate excelentă a sunetului și sunt echipate cu o stație de andocare metalică de 1500 mAh. Stația este utilizată pentru a transporta setul de căști și pentru încărcarea căștilor. Un activ suplimentar este capacitatea mare a căștilor: 85 mAh care vă permite să asculta..
197,06 lei + TVA
Afisare 1 - 48 din 163 (4 pagini)