Produse DeMedia
Cosul tau

Fleece

Producător: Slazenger
Jachetă de pistă de piatră. Buzunarul de la interior. Centrul frontal cu fermoar metalic. Ușor de prindere cu fermoar pullers. Buzunare frontale. Guler plat tricotat. Manșete plate tricotate. Plat tricot la bază coaste de fund. Bandă de gât bi-colorată. Semnalizare Label at Side cusătură. Etichetă p..
206,87 lei + TVA
Producător: Slazenger
Drop shot plin Zip sacou Micro fleece. Buzunare de mână cu fermoare. Buzunar mânecă cu fermoar. Detalii de cusut flatlock. Placket interior. Garda de bărbie. Elastic de legare. Jumătate de lună în contrast color. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagless. Micro fleece de 100% pol..
167,46 lei + TVA
Producător: Slazenger
Drop shot plin zip micro lână doamnelor sacou. Talie conic pentru o potrivire mai măgulitoare. Buzunar mânecă cu fermoar. Buzunare de mână cu fermoare. Detalii de cusut flatlock. Garda de bărbie. Placket interior. Elastic de legare. Jumătate de lună în contrast color. Etichetă principală de transfer..
167,46 lei + TVA
Producător: Slazenger
Jachetă de microfleece. Buzunare de mână cu fermoare. Buzunar la piept cu fermoar închidere. Guler interior în culoarea contrastului. Port de ieșire media interior cu ghidaj de cablu. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Ușor de prindere cu fermoar pullers. Bandă de gât bi-colorată. Etic..
187,16 lei + TVA
Producător: Slazenger
Jachetă de damă de teren cu microfleece. Microfleece de 100% poliester. 200 g/m ²...
187,16 lei + TVA
Producător: Elevate
Mani puterea de lână plin Zip sacou. 4 mod tesatura stretch. Găuri pentru degete. Detalii reflectorizante. Lambou interior cu chinguard. Buzunarul de la interior. Elastic de legare. Buzunare frontale cu fermoar. Buzunar mânecă cu fermoar. Jumătate de lună în contrast color. Bandă de satin gât. Trico..
246,28 lei + TVA
Producător: Elevate
Mani putere lână plin Zip sacou doamnelor. 4 mod tesatura stretch. Găuri pentru degete. Detalii reflectorizante. Lambou interior cu chinguard. Buzunarul de la interior. Elastic de legare. Buzunare frontale cu fermoar. Buzunar mânecă cu fermoar. Jumătate de lună în contrast color. Bandă de satin gât...
246,28 lei + TVA
Producător: Elevate
Brossard Micro fleece Full Zip sacou. Centrul frontal fermoar bobină. Buzunare de mână cu fermoare. Elastic cu legare la culoare contrastată. Găuri pentru degete. Mâneci raglan. Bandă de satin gât. Lambou interior cu chinguard. De contrast, bartacks colorate la buzunar. Etichetă principală de transf..
179,82 lei + TVA
Producător: Elevate
Brossard Micro fleece Full Zip sacou doamnelor. Centrul frontal fermoar bobină. Buzunare de mână cu fermoare. Elastic de legare. Găuri pentru degete. Mâneci raglan. Bandă de satin gât. Lambou interior cu chinguard. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. De contrast, bartacks ..
179,82 lei + TVA
Producător: Elevate
Sacou tricotat Richmond. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Buzunar frontal cu fermoar. Detalii de cusut flatlock în culoarea contrastului. Buzunarul de la interior. A căzut la bază. Placket interior. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagless. Buclă de umeraș în cul..
107,10 lei + TVA
Producător: Elevate
Sacou din Richmond, tricotate. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Buzunar frontal cu fermoar. Detalii de cusut flatlock în culoarea contrastului. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. A căzut la bază. Buzunarul de la interior. Placket interior. Etichetă princip..
107,10 lei + TVA
Producător: Elevate
Jachetă tricotate de arțar. Centrul frontal fermoar bobină. Buzunare frontale cu fermoar. Detalii de cusut flatlock în culoarea contrastului. Cusături decorative contrastante în față și în spate. Buzunarul de la interior. Contrast dungi culoare la mâneci. Buclă de umeraș în culoarea contrastului. Ju..
98,86 lei + TVA
Producător: Elevate
Jachetă de damă unită cu arțar. Centrul frontal fermoar bobină. Buzunare de mână cu fermoare. Detalii de cusut flatlock în culoarea contrastului. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Port de ieșire media interior cu ghidaj de cablu. Contrast dungi culoare la mâneci. Jumătat..
98,86 lei + TVA
Producător: Elevate
Bowlen polifleece sfert zip. Un sfert de zip. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Detalii de cusut flatlock în culoarea contrastului. Bandă de fixare în culoarea contrastului. Buclă de umeraș în culoarea contrastului. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagless. Ușor d..
57,63 lei + TVA
Producător: Elevate
Bowlen polifleece sfert doamnelor zip. Un sfert de zip. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Detalii de cusut flatlock în culoarea contrastului. Bandă de fixare în culoarea contrastului. A căzut la bază. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Buclă de umeraș în cu..
57,63 lei + TVA
Producător: Elevate
Rixford polyfleece plin zip. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Caracteristică produs: buzunare frontale cu fermoar inversat cu bobină, în culori contrastante. Detalii de cusut flatlock în culoarea contrastului. Bandă de fixare în culoarea contrastului. Buclă de umeraș în culoarea cont..
128,04 lei + TVA
Producător: Elevate
Rixford doamnelor Polyfleece complet zip. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Caracteristică produs: buzunare frontale cu fermoar inversat cu bobină, în culori contrastante. Detalii de cusut flatlock în culoarea contrastului. A căzut la bază. Cusături în formă și talie conic pentru potr..
128,04 lei + TVA
Afisare 1 - 17 din 17 (1 pagini)