Produse DeMedia
Cosul tau

Fountain Pens

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
Producător: Waterman
Expert de design clasic de fantana. Colecția de experți este complicele perfect îndrăzneț pentru spiritul de auto-exprimare. În această colecție, atât culorile clasice, cât și cele îndrăznețe îndeplinesc designul iconic pentru a crea un stil de afaceri extrem de sofisticat, cu o răsucire foarte pers..
586,38 lei + TVA
Producător: Waterman
Absolvent de oțel inoxidabil fântână stilou. Bazat pe un design clasic, absolvent este ferm funcțional și modern. Absolventul este ideal pentru utilizarea zilnica sau pentru ocazii de a oferi cadouri. Incl. Waterman cutie cadou și stilou reumplere/cartuș. Design exclusiv. Oțel inoxidabil...
108,17 lei + TVA
Producător: Waterman
Carène stilou de fantana cu baril lacuite. Cel mai distins Waterman. Un butoi negru lăcuite, un 18-carat solid de aur rodiu placat cu NIB și argintii placate cu argint toate oferă un aspect cu adevărat modern. Incl. cutie cadou Waterman și un cartuș. Design exclusiv. Lăcuit...
1.127,83 lei + TVA
Producător: Waterman
Carène stilou de fantana cu baril lacuite. Albastru, culoarea viselor, inspiră o nouă colecție interesantă de pixuri de Waterman. Proiectat cu subtilitate viclean, eleganta pariziană și artizanale cu îngrijirea dureros, fiecare stilou deține în interiorul acestuia potențialul secret de a elibera cre..
1.127,83 lei + TVA
Producător: Parker
Stiloul de fântână Parker SONNET. O expresie clasică a stilului rafinat, SONNET este simbolul eleganței lui Parker. Cu o serie de modele, inclusiv modelul de durată Ciselé, fiecare detaliu complicat este executat cu măiestrie pentru a aduce sofisticare la fiecare ocazie scris. Incl. cutie cadou Park..
604,44 lei + TVA
Producător: Parker
Stilou Urban Premium pentru fântână. Stil distinctiv cu performanțe remarcabile. Ochi-prinderea urban ia peste un secol de tradiție Parker într-un nou teritoriu dinamic. Cu designul său inimitabil curbat și gama de finisaje, a fost conceput pentru a compliment stilul personal și ridica încrederea în..
378,86 lei + TVA
Producător: Parker
Stilou urban fântână. Stil distinctiv cu performanțe remarcabile. Ochi-prinderea urban ia peste un secol de tradiție Parker într-un nou teritoriu dinamic. Cu designul său inimitabil curbat și gama de finisaje, a fost conceput pentru a compliment stilul personal și ridica încrederea în spatele fiecăr..
261,61 lei + TVA
Producător: Parker
IM stilou profesional fântână. Foarte profesionist și de încredere. Un partener ideal cu potential nelimitat, Parker IM este tot la o dată inteligent, Lustruit și stabilite. Cu o NIB din oțel inoxidabil durabil și se termină că ecou moștenirea Parker, fiecare detaliu este rafinat pentru a oferi o ex..
198,37 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère Deluxe Premium pen-ul fantana. Noua colectie de Hémisphère Premium cu modele laser care curge care respectă forma frumoasa a stilouri și rezonează frumos la tendințele pe elemente naturale/organice. Disponibil în stilou pix, Rollerball și stilou de fântână și în 3 culori/modele: un finisa..
532,30 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère miez de moda stilou. Elegant Slim forma Ballpoint, Rollerball și fântână stilou gama featuring o combinație dinamică de elemente ar fi subțire clip și inel larg, pentru a spori distinct forma îngustă. Disponibil în trei culori la modă: roșu metalic contemporan, roz coral și finisaj albast..
414,97 lei + TVA
Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)