Produse DeMedia
Cosul tau

H2O®

Producător: H2O®
H2O tempo® 700 ml flacon sport flip capac. Flacon sport cu un singur perete, cu un design elegant, Slimline. Sticla este confectionat din material PET reciclabile. Dispune de un capac anti-scurgere cu flip top. Capacitatea de volum este de 700 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea s..
26,18 lei + TVA
Producător: H2O®
H2O tempo® 700 ml capac de flacon sport Dome. Flacon sport cu un singur perete, cu un design elegant, Slimline. Sticla este confectionat din material PET reciclabile. Dispune de un capac rezistent la scurgeri, cu cioc-împingere. Capacitatea de volum este de 700 ml. se amestecă și se potrivesc culori..
26,18 lei + TVA
Producător: H2O®
H2O tempo® 700 ml flacon sport cu capac de gură de scurgere. Flacon sport cu un singur perete, cu un design elegant, Slimline. Sticla este confectionat din material PET reciclabile. Dispune de un capac rezistent la scurgeri, cu gură de scurgere de băut flip-top. Capacitatea de volum este de 700 ml. ..
33,58 lei + TVA
Producător: H2O®
H2O Base® 650 ml flacon sport flip capac. Flacon sport cu un singur perete, cu design ergonomic. Sticla este confectionat din material PET reciclabile. Dispune de un capac anti-scurgere cu flip top. Capacitatea de volum este de 650 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea sticla perfec..
26,18 lei + TVA
Producător: H2O®
H2O Base® 650 ml flacon sport cu capac Dome. Flacon sport cu un singur perete, cu design ergonomic. Sticla este confectionat din material PET reciclabile. Dispune de un capac rezistent la scurgeri, cu cioc-împingere. Capacitatea de volum este de 650 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a ..
26,18 lei + TVA
Producător: H2O®
H2O Base® 650 ml flacon sport cu capac de scurgere. Flacon sport cu un singur perete, cu design ergonomic. Sticla este confectionat din material PET reciclabile. Dispune de un capac rezistent la scurgeri, cu gură de scurgere de băut flip-top. Capacitatea de volum este de 650 ml. se amestecă și se po..
31,71 lei + TVA
Producător: H2O®
H2O BOP® 500 ml flacon sport flip capac. Flacon sport cu un singur perete, cu design integrat al aderența degetelor. Sticla este confectionat din material PET reciclabile. Dispune de un capac anti-scurgere cu flip top. Capacitatea de volum este de 500 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru ..
24,65 lei + TVA
Producător: H2O®
H2O BOP® 500 ml flacon capac Dome. Flacon sport cu un singur perete, cu design integrat al aderența degetelor. Sticla este confectionat din material PET reciclabile. Dispune de un capac rezistent la scurgeri, cu cioc-împingere. Capacitatea de volum este de 500 ml. se amestecă și se potrivesc culoril..
24,65 lei + TVA
Producător: H2O®
H2O Pulse® 600 ml flacon sport flip capac. Flacon sport cu un singur perete, cu o formă curbată elegantă. Sticla este confectionat din material PET reciclabile. Dispune de un capac anti-scurgere cu flip top. Capacitatea de volum este de 600 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea stic..
24,65 lei + TVA
Producător: H2O®
H2O Pulse® 600 ml capac de flacon sport Dome. Flacon sport cu un singur perete, cu o formă curbată elegantă. Sticla este confectionat din material PET reciclabile. Dispune de un capac rezistent la scurgeri, cu cioc-împingere. Capacitatea de volum este de 600 ml. se amestecă și se potrivesc culorile ..
24,65 lei + TVA
Producător: H2O®
H2O Octave Tritan™ 600 ml flacon sport flip capac. Flacon sport cu un singur perete realizat din material durabil, fără BPA™ Tritan. Dispune de un capac anti-scurgere cu flip top. Capacitatea de volum este de 600 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea sticla perfecta. Contactați serv..
36,21 lei + TVA
Producător: H2O®
H2O Octave Tritan™ 600 ml flacon de capac de sport Dome. Flacon sport cu un singur perete realizat din material durabil, fără BPA™ Tritan. Dispune de un capac rezistent la scurgeri, cu cioc-împingere. Capacitatea de volum este de 600 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea sticla perf..
36,21 lei + TVA
Producător: H2O®
H2O Octave Tritan™ 600 ml flacon pentru gură de scurgere. Flacon sport cu un singur perete realizat din material durabil, fără BPA™ Tritan. Dispune de un capac rezistent la scurgeri, cu gură de scurgere de băut flip-top. Capacitatea de volum este de 600 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentr..
43,01 lei + TVA
Afisare 1 - 13 din 13 (1 pagini)