Produse DeMedia
Cosul tau

Headphones

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
Producător: Bullet
Căștile ușoare de la sargas. Urechi super ușoare și elegante. Poate fi folosit pe smartphone-uri, tablete și toți jucătorii de muzică cu o mufă audio de 3,5 mm. Include o cutie de depozitare la îndemână. Ambalate în poliback individuale. Acest produs conține DBP și DIBP. ABS și PVC...
8,41 lei + TVA
Producător: Bullet
Tablis pliabil căști. Bandă de susținere pliabilă cu bandă reglabilă și urechi cu urechi peste ureche, care oferă un sunet mai clar și mai puțin zgomot ambiental. Poate fi folosit pe smartphone-uri, tablete și toți jucătorii de muzică cu o mufă audio de 3,5 mm. Include cutie de carton alb. Plastic...
22,67 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști pliabile haos. Căști pliabile ușoare, cu design plat prin cablu și controler muzical (compatibil atât cu iOS, cât și cu Android), care vă permite să ignorați melodiile, să ajustați volumul și chiar să luați apeluri în timp ce utilizați smartphone-ul, tableta sau alt dispozitiv audio. Căști Cha..
103,47 lei + TVA
Producător: ifidelity
Urechi de jazz. Pavilioane de design exclusive cu carcasă din aluminiu măcinat, oferind o calitate acustică curată. Controlerul muzical încorporat vă permite să ajustați volumul, melodiile și să luați apelurile primite (funcționalitate limitată pe dispozitive non iOS). Incl. EVA turnate caz transpor..
98,45 lei + TVA
Producător: Bullet
Sunet-off pavilioane cu un splitter audio. Acesta este accesoriul perfect de călătorie! Acest kit include două seturi de earbuds, un Splitter de muzică și caz EVA. Permite ca două persoane să asculte același dispozitiv audio în același timp cu propriul set de căști. Poate fi folosit pe smartphone-ur..
12,29 lei + TVA
Producător: Avenue
Earbuds Fusion. Muguri de ureche cablate plate cu control prin cablu (răspuns/Terminare apeluri telefonice) compatibile cu iOS și dispozitive Android. Incl. pungă și ambalate în caseta de cadou Avenue (8, 8 x 8, 8 x 4cm). Plastic ABS...
28,78 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști Cronus Bluetooth®. Redați muzică în flux de pe dispozitivele Bluetooth® activate cu căști de calitate stereo confortabile. Aceste căști pliabile de înaltă calitate vor funcționa în decurs de 10 metri de dispozitiv. Bateria litiu încorporată va reda în permanență muzică timp de până la 10 ore ș..
123,59 lei + TVA
Producător: Bullet
Rebele earbuds. Carcasă triunghiulară din plastic cu depozitare prin cablu. Utilizați cu orice dispozitiv audio standard cu o mufă audio de 3,5 mm. Geantă cu bule alăturate. Plastic ABS...
3,88 lei + TVA
Producător: Bullet
Earbuds versa. Utilizați cu orice dispozitiv audio standard. Reutilizabile caz rotund magazine earbuds. mufă audio de 3,5 mm și cablu de 120 cm. Geantă cu bule alăturate. PP plastic...
4,95 lei + TVA
Producător: Bullet
Earbuds retractabil Reely. Căști retractabile care pot fi utilizate pe toate smartphone-urile, tabletele și toate playerele muzicale cu o mufă audio de 3, 5mm. Plastic ABS...
8,66 lei + TVA
Producător: Bullet
Raliu căști pliabile. Căști la modă, pliabile, cu bandă reglabilă căptușită. Poate fi folosit pe smartphone-uri, tablete și alte playere muzicale echipate cu o mufă audio de 3,5 mm. Cutie de carton albă inclusă. Plastic ABS...
44,36 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști Rhea Bluetooth®. Redați muzică în flux de pe dispozitivele Bluetooth® activate cu căștile de ureche Bluetooth® Rhea. Rhea oferă un sunet vocal clar și un bas puternic. Gama de lucru Bluetooth® este de 10 metri, iar bateria litiu încorporată va reda în permanență muzică timp de până la 8 ore. A..
137,86 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști Midas Touch Bluetooth®. Cine are nevoie de butoane atunci când aveți un ecran tactil? Cu simpla atingere a degetului pe cască puteți controla muzica. Când sunteți conectat prin Bluetooth® vă puteți bucura de până la 12 ore de timp de redare. Include micro USB la cablul de încărcare USB și cabl..
236,47 lei + TVA
Producător: Avenue
Buzz Bluetooth® earbuds cârlig flexibile. Pierde firul, dar păstrează calitatea sunetului de urechi preferate. Căștile Buzz Bluetooth® se conectează wireless la orice dispozitiv compatibil până la 33 de picioare. Cârligele de ureche flexibile fac ca aceste căști să fie perfecte pentru a lucra. În pl..
41,14 lei + TVA
Producător: Avenue
Echo Bluetooth® Neckband. Banda de susținere Echo Bluetooth® este cadoul perfect pentru persoana care se află întotdeauna în mers. Odată conectat prin Bluetooth®, banda de gât are mai multe caracteristici. Puteți utiliza căștile pentru a asculta muzica preferată. Odată cu Comutarea unui buton, muzic..
82,37 lei + TVA
Producător: Avenue
Boom Bluetooth® urechi. Căștile Boom Bluetooth® au un design exclusiv și se conectează wireless la orice dispozitiv compatibil de până la 10 metri. Features un clădire înăuntru muzică contract care allows tu la spre a lua chemare și contract muzică. Se potrivește perfect în vasul urechii. Include ca..
49,39 lei + TVA
Producător: Avenue
Pavilioane împletite cu cablu împletit fără încurcare. Aceste pavilioane facilitate un cablu împletit, care le dă un aspect trendy. Cablul de tesatura este incurcat gratuit, extra confortabile și ușoare. Oferă un control muzical încorporat care vă permite să controlați muzica și să luați apeluri. Fu..
41,88 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști pliabile Bluetooth® de cadență. Căștile Bluetooth® Cadence vă vor elibera de cabluri și vă permit să vă conectați cu ușurință la dispozitiv cu asocierea Bluetooth®. Cadence oferă un sunet vocal clar și tonuri de bas profunde puternice. Casca are un built-in de control muzical, care vă permite ..
145,77 lei + TVA
Producător: Avenue
MFi earbuds. Căștile MFi sunt compatibile cu iPhone® 7 sau cu orice produs Apple® care suportă o intrare™ de trăsnet MFi. Portul de™ de iluminat permite transferul sunetului digital, evitându-se astfel interferența analogică tipică primită de la căști regulate. Căștile includ un microfon încorporat ..
32,90 lei + TVA
Producător: Bullet
Pavilioane Strix cu caz de iluminare fără încurcare. Earbuds cu clip pe lumina intermitent caz care previne corzile de urechi de a deveni încurcate. Mare pentru evenimente în aer liber și festivaluri. Utilizați cu orice mufă audio de 3,5 mm. Bateriile sunt incluse. ABS și AS plastic...
8,74 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști TrueWireless Bluetooth® cu carcasă de alimentare. Real wireless earbuds cu Power case sunt viitorul Bluetooth® earbuds. Nu există nici un fir de conectare earbuds. După ce se încarcă cazul, acesta poate fi folosit ca încărcător portabil pentru căștile dumneavoastră. Puterea de ieșire a pavilio..
157,56 lei + TVA
Producător: Bullet
TrueWireless Bluetooth® Earbud cu microfon. Acest simplu True wireless Earbud este capabil de a răspunde la apelurile și de a asculta melodiile preferate. Cu apăsarea unui buton puteți apela acasă sau juca piesa preferată. Puterea de ieșire a pavilioane este de 10mW. Timpul de redare la volum maxim ..
39,33 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști True wireless cu husă. Adevăratele căști wireless sunt soluția perfectă pentru persoanele cu un stil de viață activ. Căștile se potrivesc în siguranță în ureche și dispun de un control muzical construit, precum și de funcția hands free pentru a prelua apelurile. Include cablu de încărcare divi..
107,10 lei + TVA
Producător: Avenue
Martell magnetice Bluetooth® earbuds. Puterea acestor căști Bluetooth® este controlată de magneți. Atunci când sunt separate, căștile se vor alimenta și se vor opri atunci când căștile magnetice sunt plasate din nou împreună. Controlul muzical încorporat și microfonul vă vor permite să controlați mu..
71,48 lei + TVA
Producător: Avenue
Pavilioane truewireless din aluminiu și Banca de putere. Perfect două într-o combinație de tehnologie. Căști TrueWireless Bluetooth® ușoare și compacte, cu un caz din aluminiu Power Bank. Cazul care dublează ca Powerbank poate încărca căștile, precum și alte dispozitive. Bucurați-vă de muzică timp d..
275,88 lei + TVA
Producător: Avenue
Urechi strălucitoare Bluetooth®. Aceste frumos caută ușoare Bluetooth® pavilioane sunt potrivite pentru orice ocazie. Built-in muzica de control și microfon vă permite să vă controlați muzică și conferință de apel, fără a utiliza Bluetooth® permite dispozitivul. Vine cu o pungă pentru depozitare și ..
45,27 lei + TVA
Producător: Bullet
Cel mai bun prieten pavilioane cu amuzant stand de înfăşurare. Cel mai bun prieten pavilioane combina pavilioane de calitate cu un stand distractiv. În timp ce nu sunt utilizați pavilioane pur și simplu puneți-le înapoi pentru cel mai bun prieten să dețină. Standul face o bucată mare pentru orice de..
12,29 lei + TVA
Producător: Avenue
Aaryn wireless Bluetooth® earbuds. Uită firele cu earbuds wireless Arryn. Aceste pavilioane au un design ergonomic pentru a le menține în siguranță, făcându-le mare pentru călătorie sau sala de gimnastică. Căștile au, de asemenea, comenzi muzicale încorporate și un microfon. Timpul de redare la volu..
137,86 lei + TVA
Producător: Avenue
Arya zgomot activ anularea căști Bluetooth®. Earbuds Arya active de anulare a zgomotului caracteristică sunet Bluetooth de calitate și de anulare a zgomotului activ. Blocarea activă a zgomotului (ANC) blochează sunetul de până la 20 de decibeli. Acest lucru este suficient pentru a bloca sunetele nat..
164,82 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști cu Bluetooth din aluminiu Milenar®. Redarea muzicii de pe dispozitivul Bluetooth® activat (interval de 10 metri) vă oferă libertatea muzicii wireless fără compromisuri. Microfonul încorporat și controalele de pe căști vă permit să răspundeți la apeluri și să controlați muzica fără a scoate tel..
135,71 lei + TVA
Producător: ifidelity
Ifidelity wireless Bluetooth® vorbitor și earbuds. Ifidelitate True wireless Bluetooth® căști și difuzor combină căști wireless cu un difuzor fără fir. Carcasa de transport se dublează și ca stație de încărcare pentru căștile tale. Cazul este capabil să încarce căștile de la 0 la 100% de două ori, f..
463,12 lei + TVA
Producător: Avenue
Sonic Bluetooth® pavilioane cu cutie de transport. Căștile Sonic Bluetooth® se conectează wireless la orice dispozitiv compatibil până la 10 metri (33 picioare). Designul ergonomic al Earbud le menține în siguranță în toate ocaziile. În plus, acestea au o funcție de control încorporată și un microfo..
41,55 lei + TVA
Producător: Avenue
Sport wireless earbuds. Căști cu tehnologie wireless. Timpul de redare la volum maxim este de aproximativ 3 ore. Este nevoie de aproximativ 1,5 de ore pentru a încărca complet earbuds. Ambalate într-o cutie cadou Avenue. Plastic ABS...
78,74 lei + TVA
Producător: Avenue
Pavilioane truewireless Glow cu o bancă de putere luminoasă. Căștile TrueWireless Glow cu o bancă de putere luminoasă reprezintă viitorul auricularelor Bluetooth®. După vedeți, nu există nici un fir de conectare earbuds, făcându-le adevărate earbuds fără fir. Cazul de transport se dublează și ca ban..
256,17 lei + TVA
Producător: Avenue
Braavos wireless de încărcare earbuds TrueWireless. Căștile wireless Braavos de încărcare True wireless sunt viitorul pavilioane Bluetooth®. După vedeți, nu există nici un fir de conectare earbuds. Făcându-le adevărate earbuds wireless. Carcasa de transport se dublează și ca stație de încărcare. Dup..
152,78 lei + TVA
Producător: Bullet
Căștile sargas cu microfon. Setul de căști Deluxe include un microfon încorporat prin cablu, care vă permite să mergeți fără mâini cu dispozitivul media. Răspundeți cu ușurință sau încheie un apel cu un singur buton de pe microfon. Set oferă, de asemenea, trei capace interschimbabile din cauciuc moa..
17,23 lei + TVA
Producător: Bullet
Comandă earbuds. Pavilioane comanda include un built-in microfon cablu și controler de volum care vă permite să ia apeluri și de control al muzicii. Furnizat în carcasă din plastic cu carabină (nu este potrivit pentru alpinism) pentru depozitarea cablurilor și ușor de transportat. Lungimea cablului ..
17,64 lei + TVA
Producător: Bullet
Căști Tex Bluetooth®. Căști Bluetooth® cu cupe pliabile pentru urechi. Dispunând de butoane de control pe o ceașcă de ureche, care vă permite să controlați muzica si volumul. Plus un microfon încorporat de utilizat pentru apeluri telefonice. Gama de lucru Bluetooth® este de 10 metri. Timpul de redar..
91,19 lei + TVA