Produse DeMedia
Cosul tau

Headphones

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
Căști CLIP sunt confortabile și practice de produse special pentru persoanele care joacă sport. Datorită clip-ului comportabil, ei dețin stabil pe urechile cuiva, oferindu-i utilizatorului libertatea deplină de mișcare. Calitatea sunetului vine în pereche cu un design modern. Marcajul poate fi plasa..
8,53 lei + TVA
Căști practice și confortabile cu bandă de susținere reglabilă. Când pliate au nevoie de foarte puțin spațiu. Specificații: impedanță: 32Ω; Sensibilitate: 105 ± 3dB; Frecvență: 20Hz-20KHz; Putere nominală de intrare: 5mW; Putere maximă de intrare: 10mW; PIN: 3.5 mm (dia). HINWEIS: Sie können Kratzer..
18,02 lei + TVA
Căști cu sunet de înaltă calitate. Datorită tampoane moi sunt confortabile, chiar și după multe ore de uzură. Izolarea de sunetele externe vă va permite să auziți fiecare detaliu chiar și pe cea mai zgomotoasă stradă. Banda de susținere pliabilă ușurează preluarea căștilor oriunde te duci. Există un..
36,69 lei + TVA
Căștile wireless YODA sunt alegerea ideală pentru toți cei care urăsc cablurile încurcate. Un modul Bluetooth încorporat vă permite să vă conectați wireless la telefon și o formă special profilată face ca produsul să fie confortabil de utilizat. Un microfon din controler asigură gestionarea hands-fr..
69,38 lei + TVA
Căștile wireless DOOK oferă o calitate excelentă a sunetului și sunt echipate cu o stație de andocare metalică de 1500 mAh. Stația este utilizată pentru a transporta setul de căști și pentru încărcarea căștilor. Un activ suplimentar este capacitatea mare a căștilor: 85 mAh care vă permite să asculta..
197,06 lei + TVA
Căștile PADME Bluetooth combină beneficiile căștilor cu fir și fără fir. Bateria încorporată de 200 mAh permite până la 4 ore de ascultare fără fir a muzicii. De asemenea, are un microfon încorporat pentru efectuarea apelurilor telefonice folosind căști. Prin intermediul cablului AUX inclus și al ca..
60,23 lei + TVA
Căștile fără fir ORECCO atrag atenția cu designul lor elegant. Ei au o calitate foarte bună a sunetului și sunt foarte ușoare și confortabile. Acestea sunt echipate cu o stație de andocare de 400 mAh pentru depozitarea și încărcarea comodă a căștilor. Ei au un buton Multi-Function, care poate fi fol..
210,17 lei + TVA
Căștile SPHERE sunt la modă și elegante. Ei au o calitate foarte bună a sunetului și au un spațiu mare pentru logo-ul gravat. Specificații tehnice: -răspuns în frecvență: 20 Hz-20 kHz, -putere nominală: 50mW, -Lungime cablu: cca 1,2 m..
28,16 lei + TVA
Căști MOVE sunt un gadget nu numai pentru amatorii de jogging. Datorită conectivității Bluetooth wireless, acestea sunt perfecte pentru a face diverse sporturi. Ele sunt confortabile, au mânere speciale care protejează împotriva căderii din urechi. Specificații tehnice: -built-in 3.7 V, 90mAh bate..
50,17 lei + TVA
Afisare 1 - 9 din 9 (1 pagini)