Produse DeMedia
Cosul tau

Hot/Cold Pack

Producător: Bullet
Bliss cald și rece gel reutilizabile ambalaj. Pătrat în formă de gel umplut Pack poate fi folosit ca o compresa fierbinte sau rece. Pentru hot Pack, pur și simplu loc în recipient cu microunde cu apă timp de 30 de secunde până la atingerea temperaturii necesare. Pentru a fi folosit ca un pachet rece..
3,55 lei + TVA
Producător: Bullet
Bluff gel fierbinte și rece masca de ochi reutilizabile. Mască de ochi umplută cu gel, fierbinte sau rece, cu curea elastică și suport de pluș. Pentru hot Pack, pur și simplu loc în recipient cu microunde cu apă timp de 30 de secunde până la atingerea temperaturii necesare. Pentru utilizare ca un pa..
14,68 lei + TVA
Producător: Bullet
Jiggs cald și rece gel de reutilizabile ambalaj. Forma dreptunghiulara gel umplut ambalaj cu suport de pluș și curea elastica. Pack poate fi folosit ca o compresa fierbinte sau rece și este ideal pentru leziuni sportive zona mare. Pentru hot Pack, pur și simplu loc în recipient cu microunde cu apă t..
14,26 lei + TVA
Producător: Bullet
Serenity cald și rece gel reutilizabile ambalaj. Acest pachet de dimensiuni la îndemână gel umplut poate fi folosit ca un compresor cald sau rece pentru zone mici sau ca o mână mai cald în timpul iernii. Pentru hot Pack, pur și simplu loc în recipient cu microunde cu apă timp de 30 de secunde până l..
9,73 lei + TVA
Producător: Bullet
Paris hot Pack reutilizabile. Pachet fierbinte reutilizabile. Pvc...
6,51 lei + TVA
Producător: Bullet
Cuba reutilizabile ambalaj fierbinte. Acest pachet fierbinte este ideal pentru iarnă sau pentru a atenua durerea musculară. Reutilizabile. Pvc...
5,44 lei + TVA
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)