Produse DeMedia
Cosul tau

ifidelity

Producător: ifidelity
Urechi de jazz. Pavilioane de design exclusive cu carcasă din aluminiu măcinat, oferind o calitate acustică curată. Controlerul muzical încorporat vă permite să ajustați volumul, melodiile și să luați apelurile primite (funcționalitate limitată pe dispozitive non iOS). Incl. EVA turnate caz transpor..
98,45 lei + TVA
Producător: ifidelity
Swerve Bluetooth® și difuzor NFC. Vorbitor de design exclusiv Bluetooth® este ideal pentru utilizare la birou sau atunci când sunteți în mișcare și oferă audio de streaming curat atunci când este asociat cu dispozitive Bluetooth® capabile (interval de 10M). Funcția NFC (Near Field Communication) vă ..
140,08 lei + TVA
Producător: ifidelity
Sideswipe Portable Bluetooth® și NFC speaker. Montarea unui sunet mare într-un spațiu mic de ambalare este ușoară datorită acestui Difuzor portabil Bluetooth®. Cele două unități de boxe alunecă automat din cutie atunci când sunt pornite, pentru un efect stereo complet. Pentru a opri difuzorul, glisa..
359,73 lei + TVA
Producător: ifidelity
Whirl ceas cu alarmă radio. The Whirl Packs un Bluetooth® Speaker, Dual alarmă ceas și FM radio tot into unul drac. Sincronizează muzica preferată prin Bluetooth® și bucură-te de muzica wireless de până la 10 metri de dispozitivul tău portabil. Radioul FM poate stoca automat până la 50 de stații FM ..
107,10 lei + TVA
Producător: ifidelity
Rollbar Bluetooth® difuzor și suport pentru smartphone. Suportul pentru boxe de ifidelitate Bluetooth® Speaker oferă un sunet și o funcționalitate excelente. Funcția stand permite diferite unghiuri de vizionare și oferă un sunet amplificat în timp ce încearcă să vizionezi un film pe tabletă sau smar..
82,37 lei + TVA
Producător: ifidelity
Ifidelity compact Bluetooth® vorbitor. Elegantul ifidelitate Insight Bluetooth® Speaker oferă un sunet excelent și include un amplificator Bass încorporat. Este compact, ușor și portabil, iar controlul muzical încorporat vă permite să luați apeluri și să controlați muzica. Este partenerul perfect pe..
196,97 lei + TVA
Producător: ifidelity
Ifidelity wireless Bluetooth® vorbitor și earbuds. Ifidelitate True wireless Bluetooth® căști și difuzor combină căști wireless cu un difuzor fără fir. Carcasa de transport se dublează și ca stație de încărcare pentru căștile tale. Cazul este capabil să încarce căștile de la 0 la 100% de două ori, f..
463,12 lei + TVA
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)