Produse DeMedia
Cosul tau

Jackets

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
Producător: Slazenger
Jacheta de sudoare Varsity. Contrast colorat basculare pe guler și mâneci. Buzunare de mână. Patch-uri de marcă la mânecă. Butoane de fixare de marcă. Guler plat tricotat. Manșete plate tricotate. Plat tricot la bază coaste de fund. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagless. Fran..
275,88 lei + TVA
Producător: Slazenger
Se potrivesc jacheta Jachetă softshell. 3000 mm impermeabil și 3000 g/m ² respirabil. a scăzut la tiv. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Manșete reglabile cu închidere cu Velcro. Buzunare de mână cu fermoare. Buzunar mânecă cu fermoar. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. E..
305,39 lei + TVA
Producător: Slazenger
Meci doamnelor sacou Jachetă softshell. 3000 mm impermeabil și 3000 g/m ² respirabil. a scăzut la tiv. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Manșete reglabile cu închidere cu Velcro. Buzunare de mână cu fermoare. Buzunar mânecă..
305,39 lei + TVA
Producător: Slazenger
Jacheta de actiune. Packable în buzunarul stâng inferior. Capota de roll-away. Tiv cu șnur cu închidere a cablului. Husă cu bandă elastică. Elastic la manșete. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagless. 100% poliester cu acoperire lăptoasă AC...
78,74 lei + TVA
Producător: Slazenger
Jachetă de top spin. 200 mm rezistent la apă. Capota de roll-away. Manșete reglabile cu închidere cu Velcro. Buzunare frontale. În buzunarul din interior. Bucla Half-Moon. Hanger. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagless. Taslon de 100% poliester cu acoperire AC. Căptușeală de 1..
206,87 lei + TVA
Producător: Slazenger
Jachetă de damă de top spin. 200 mm rezistent la apă. Capota de roll-away. Manșete reglabile cu închidere cu Velcro. Talie conic pentru o potrivire mai măgulitoare. În buzunarul din interior. Buzunare frontale. Bucla Half-Moon. Hanger. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagless. T..
206,87 lei + TVA
Producător: Slazenger
Jacheta doamnelor felie. 1000 mm rezistent la apă. Cusătură complet filmată. Capota de roll-away. Talie conic pentru o potrivire mai măgulitoare. Manșete reglabile cu închidere cu Velcro. Buzunare de mână cu fermoare. Buclă de umeraș. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagless. Fi..
123,59 lei + TVA
Producător: Slazenger
Sub jacheta de spin izolat. 200 mm rezistent la apă. Capota de roll-away. Manșete reglabile cu închidere cu Velcro. Buzunare frontale. În buzunarul din interior. Bucla Half-Moon. Hanger. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagless. Taslon de 100% poliester cu acoperire AC. Căptușea..
275,88 lei + TVA
Producător: Slazenger
Sub jacheta de spin femei izolate. 200 mm rezistent la apă. Capota de roll-away. Manșete reglabile cu închidere cu Velcro. Talie conic pentru o potrivire mai măgulitoare. În buzunarul din interior. Buzunare frontale. Bucla Half-Moon. Hanger. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagl..
275,88 lei + TVA
Producător: Slazenger
Poziție izolată sacou. Manșete reglabile cu buton de apăsare. Buzunar la piept cu fermoar închidere. În buzunarul din interior. Patch-uri cot. Fantă spate cu buton de fixare. Buzunare de mână cu fermoare. Coate articulate. Mâneci ergonomice. Ușor de prindere cu fermoar pullers. Butoane gravate. 100%..
386,86 lei + TVA
Producător: Slazenger
Doamnelor atitudine izolat sacou. Trei sferturi lungime. Manșete reglabile cu buton de apăsare. În buzunarul din interior. Patch-uri cot. Fantă spate cu buton de fixare. Buzunare de mână cu fermoare. Coate articulate. Mâneci ergonomice. Ușor de prindere cu fermoar pullers. Butoane gravate. 100% poli..
386,86 lei + TVA
Producător: Slazenger
Jachetă izolatoare de bouncer. Dobby țesute de 100% poliester cu finisaj impermeabil. 105 g/m ²...
367,07 lei + TVA
Producător: Slazenger
Jachetă de damă izolată. 8000 mm rezistent la apa si 600 g/m ² Respirable. contrast culoare singur Jersey căptușeală. Tiv cu șnur cu închidere a cablului. A căzut la bază. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Lambou interior cu chinguard. Manșete reglabile cu buton de apăsa..
367,07 lei + TVA
Producător: Slazenger
Jacheta lui Chuck Jachetă softshell. 3000 mm rezistent la apa si 3000 g/m ² Respirable. interior mass-media de buzunar. Buzunare de mână cu fermoare. Buzunar la piept cu fermoar închidere. Detalii reflectorizante. Bandă de gât bi-colorată. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagles..
301,44 lei + TVA
Producător: Slazenger
3000 mm rezistent la apa si 3000 g/m ² Respirable. interior mass-media de buzunar. Buzunare de mână cu fermoare. Buzunar la piept cu fermoar închidere. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Detalii reflectorizante. Bandă de gât bi-colorată. Etichetă principală de transfer te..
301,44 lei + TVA
Producător: Slazenger
Hutch izolat sacou hibrid. Corp matlasat si tesatura de contrast tricotate. Buzunarul de la interior. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Buzunare de mână cu fermoare. Garda de bărbie. Buclă de umeraș. Bandă de gât bi-colorată. Semnalizare Label at Side cusătură. Etichetă principală de t..
359,73 lei + TVA
Producător: Slazenger
Jacheta hibridă a femeii Hutch. Corp matlasat si tesatura de contrast tricotate. Buzunarul de la interior. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Garda de bărbie. Buzunare de mână cu fermoare. Buclă de umeraș. Bandă de gât bi-co..
359,73 lei + TVA
Producător: Slazenger
Mixt dublu corp încălzitor. Culoare contrast căptușeală de jerseu singur. Glugă detașabilă. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Buzunare frontale. În buzunarul din interior. Centrul de contrast frontal bobină fermoar. Buclă de umeraș. Etichetă principală de transfer termic pentru confort..
246,28 lei + TVA
Producător: Slazenger
Dublu mixt doamnelor încălzitor de corp. Culoare contrast căptușeală de jerseu singur. Glugă detașabilă. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. În buzunarul din interior. Buzunare frontale. Centrul de contrast frontal bobină fer..
246,28 lei + TVA
Producător: Slazenger
Un încălzitor de pietriș. Glugă detașabilă. Lambou interior cu chinguard. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Panoul din spate cu fermoar invizibil pentru acces decorare. Buzunare frontale. Bucla Half-Moon. Hanger. Etichetă principală de transfer termic pentru confort tagless. Taslon de ..
200,93 lei + TVA
Producător: Slazenger
Femeile cu pietriș sunt mai calde. Glugă detașabilă. Lambou interior cu chinguard. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Panoul din spate cu fermoar invizibil pentru acces decorare. Talie conic pentru o potrivire mai măgulitoare. Buzunare frontale. Jumătate de lună. transfer de căldură eti..
200,93 lei + TVA
Producător: Slazenger
Leagăn încălzit bodyîncălzitor. 8000 mm rezistent la apa si 600 g/m ² Respirable. contrast culoare singur Jersey căptușeală. Tiv cu șnur cu închidere a cablului. A căzut la bază. Lambou interior cu chinguard. Centrul frontal cu fermoar metalic. Dublu ac de cusut detaliu. Buzunare frontale. Butoane d..
271,01 lei + TVA
Producător: Slazenger
Leagănă femei izolate bodyîncălzitor. Dobby țesute de 100% poliester cu finisaj impermeabil și respirabil. 105 g/m ²...
271,01 lei + TVA
Producător: Elevate
Jacheta Egmont ambalabilă. Packable în buzunarul stâng inferior. Detalii despre conducte. Ventilație la spate. Găuri pentru degete. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Elastic la manșete. Guler interior în culoarea contrastului. Coate articulate. Buzunare de mână cu fermoare. 240T de 10..
118,15 lei + TVA
Producător: Elevate
O jachetă de damă împachetabilă Egmont. Packable în buzunarul stâng inferior. Ventilație la spate. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Găuri pentru degete. Detalii despre conducte. Elastic la manșete. Coate articulate. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Guler..
118,15 lei + TVA
Producător: Elevate
Sacou ușor din piatră. Capota de roll-away. Găuri pentru degete. Buzunar la piept cu fermoar închidere. Ventilație la spate. Lambou interior cu chinguard. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Detalii reflectorizante. Elastic la manșete. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. 240..
167,46 lei + TVA
Producător: Elevate
Jachetă de damă din Flint. Capota de roll-away. Găuri pentru degete. Buzunar la piept cu fermoar închidere. Ventilație la spate. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Lambou interior cu chinguard. Detalii reflectorizante. Elastic la manșete. Șnur elastic cu încuietoare cu co..
167,46 lei + TVA
Producător: Elevate
Jachetă de Jachetă softshell Maxson. 8000 mm rezistent la apa si 400 g/m ² Respirable. centrul de contrast față inversat fermoar bobină. Placket interior. Buzunare manuale cu fermoar. Manșete reglabile cu închidere cu Velcro. Coate articulate. Mâneci ergonomice. Ușor de prindere cu fermoar pullers. ..
226,57 lei + TVA
Producător: Elevate
Maxson Jachetă softshell doamnelor sacou. 8000 mm rezistent la apa si 400 g/m ² Respirable. centrul de contrast față inversat fermoar bobină. A căzut la bază. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Manșete reglabile cu închidere cu Velcro. Coate articulate. Mâneci ergonomice...
226,57 lei + TVA
Producător: Elevate
Jacheta de Jachetă softshell karmine. Opțiuni personalizate de branding interior. Eticheta principală de la sfâș-cut pentru confort fără tagless. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Placket interior. Buzunare frontale. Coate articulate. Mâneci ergonomice. Ușor de prindere cu fermoar pul..
189,72 lei + TVA
Producător: Elevate
Opțiuni personalizate de branding interior. Eticheta principală de la sfâș-cut pentru confort fără tagless. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Placket interior. Buzunare frontale. Coate articulate. Mâneci ergonomice. Ușor d..
189,72 lei + TVA
Producător: Elevate
Jacheta Labrador. 5000 mm impermeabil și 5000 g/m2 respirabil. cusătură complet lipit. Vizor reglabil. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Lambou interior cu chinguard. Elastic la manșete. Centru de contrast față inversat bobină fermoar. Buzunare de mână cu fermoare. Ușor de prindere cu ..
340,02 lei + TVA
Producător: Elevate
Jacheta doamnelor Labrador. 5000 mm impermeabil și 5000 g/m2 respirabil. cusătură complet lipit. Vizor reglabil. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Lambou interior cu chinguard. Elastic la manșete. Centru de contrast față in..
74,12 lei + TVA
Producător: Elevate
Scotia lumina jos jacheta. Tesatura presata downproof. Lambou interior cu chinguard. Buzunar mânecă cu fermoar. Buzunar la piept cu fermoar închidere. Buzunare de mână cu fermoare. Elastic de legare. Centrul de contrast frontal bobină fermoar. Buclă de umeraș. Etichetă principală de transfer termic ..
512,34 lei + TVA
Producător: Elevate
Scotia lumina jacheta doamnelor. Tesatura presata downproof. Lambou interior cu chinguard. Talie conic pentru o potrivire mai măgulitoare. Buzunar mânecă cu fermoar. Buzunar la piept cu fermoar închidere. Buzunare de mână cu fermoare. Elastic de legare. Centrul de contrast frontal bobină fermoar. Bu..
512,34 lei + TVA
Producător: Elevate
Jacheta de la Langley Jachetă softshell. 5000 mm impermeabil și 3000 g/m ² respirabil. patru mod stretch, trei straturi lipite microfleece cu laminare TPU. Glugă detașabilă. Manșete reglabile cu închidere cu Velcro. Șnur elastic cu încuietoare cu cordon reglabil. Centru de contrast față inversat bob..
364,51 lei + TVA
Producător: Elevate
Jacheta de damă de la Langley Jachetă softshell. 5000 mm impermeabil și 3000 g/m ² respirabil. patru mod stretch, trei straturi lipite microfleece cu laminare TPU. Glugă detașabilă. Manșete reglabile cu închidere cu Velcro. Cusături în formă și talie conic pentru potrivire măgulitoare. Șnur elastic ..
364,51 lei + TVA