Produse DeMedia
Cosul tau

JournalBooks

Producător: JournalBooks
Notebook-ul clasic a5 soft cover. Soft touch Cover Notebook (A5 dimensiune de referință) cu built-in elastic de închidere, panglică pagină marker, document de buzunar pe interior spate acoperi și 80 foi (80gsm) de hârtie căptușite. . Centrala termica PU...
26,23 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Imitation leather A5 (14.2 cm x 21.4 cm) notebook (leatherette) with elastic band, ribbon marker, pen loop and accordion back pocket. Includes 96 sheets of lined cream paper in 80 g/m2 and is offered in a Journalbook white sleeve...
25,97 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Classic A6 notebook de buzunar greu capac. Acest design exclusiv clasic notebook-uri de acoperire greu (A6 dimensiune de referință) cu închidere elastică și 80 coli (80gsm) de hârtie căptușite este ideal pentru scris și partajarea notelor. Dispune de un buzunar extensibil la spate pentru a păstra no..
14,50 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Classic a5 notebook-ul de acoperire greu. Acest design exclusiv clasic hard Cover Notebook (A5 dimensiune de referință), cu închidere elastică și 80 coli (80gsm) de hârtie căptușite este ideal pentru scris și de partajare note. Dispune de un buzunar extensibil la spate pentru a păstra notele mici. I..
18,64 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Notebook A4 cu capac dur. Acest lucru excluisve design clasic notebook greu de acoperire (A4 dimensiune de referință), cu închidere elastică și 80 coli (80gsm) de hârtie căptușite este ideal pentru scris și de partajare note. Dispune de un buzunar extensibil la spate pentru a păstra notele mici. Inc..
45,79 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Evora a5 plută Thermo notebook PU. Elegant a5-size tare copertă agendă cu PU inferior part. Dispune de o potrivire de culoare elastica de închidere, marker panglică, 80 coli (80gsm) crema de culoare căptușită de hârtie și un buzunar extensibil la spate pentru a păstra notele mici. Ambalate într-o cu..
30,78 lei + TVA
Producător: JournalBooks
A5 notebook de piele întoarsă. A5 dimensiune hard husă notebook piele întoarsă cu potrivire elastică culoare de închidere, marker panglică și bucla stilou. 80gsm, 80 coli de hârtie de culoare crem căptușite. De asemenea, are un buzunar extensibil la spate pentru a păstra notele mici. Ambalate într-o..
34,91 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Cuppia a5 notebook capac greu. Design exclusiv negru Hardcover Notebook (A5 dimensiune de referință). Coloana vertebrală colorată și închiderea elastică adaugă un dram de caracter care ajută la diferențierea de alții. Bucla de stilou elastic pe coloana vertebrală face practic și convenabil. Caracter..
33,15 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Notebook Flex a5 cu capac spate flexibil. Notebook cu capac din spate pentru a porni ușor pagina. Include închiderea elastică, marcatorul de pagină panglică și 80 coli (80gsm) de hârtie căptușită. Brevetare. Carton acoperit cu hârtie din imitație de piele...
21,68 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Frappé-Fabric a5 notebook greu de acoperire. Hard Cover Notebook (A5 dimensiune de referință), cu trendy design artistic coperta pentru cei care îndrăznesc să iasă din mulțime. Dispune de o închidere elastică colorată, marker panglică, margini de hârtie pictate și 80 coli (80gsm) crema de culoare că..
21,25 lei + TVA
Producător: JournalBooks
A5 notebook Lasercut. A5 dimensiune hard Cover notebook, dezvăluind logo-ul sau de brand în albastru, roșu, verde sau galben după gravare cu laser. Inclusiv o potrivire elastică de culoare, marker panglică și penbuclă elastică. 80gsm, 80 coli de hârtie de culoare crem căptușite. De asemenea, are un ..
16,92 lei + TVA
Producător: JournalBooks
PU Cover notebook-ul digital de imprimare și coloanei vertebrale colorate. A5 dimensiune hard coperta notebook piele întoarsă cu potrivire elastică culoare de închidere, marker panglică, și bucla stilou. De asemenea, are un buzunar extensibil la spate pentru a păstra notele mici. Disponibil în negru..
12,67 lei + TVA
Producător: JournalBooks
A5 PU din piele notebook. A5 dimensiune moale acoperi notebook din piele PU cu potrivire de culoare elastică de închidere și marker panglică. 80gsm, 96 coli de hârtie de culoare crem căptușite. Ambalate în mânecă. Pu...
16,92 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Stretto a5 notebook capac moale. Acest notebook inteligent proiectat (A5 de referință) oferă o oportunitate de decorare distinct diferite datorită unei benzi elastice robust, conectate la nivelul coloanei vertebrale, cu o zonă de decorare dedicat. Caracteristici 96 căptușite cu foi (80gsm), ambalate..
28,56 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Vignette a5 notebook capac greu. A5 dimensiunea notebook capac greu cu potrivire culoare elastic de închidere, bucla stilou și marker panglică. 80gsm, 96 coli de hârtie de culoare crem căptușite cu simbolul datei imprimate pe partea de sus a fiecărei pagini. De asemenea, dispune de un buzunar extens..
12,67 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Lemn-look a5 notebook-ul de acoperire greu. Frumos din lemn-uita-te notebook-ul pentru debossing clientului dumneavoastră personale mesaj sau logo-ul. Caracteristici 80 coli (80gsm) căptușite crema de hârtie, culoare de potrivire banda elastica, panglica marker, stilou bucla și interior de hârtie de..
16,92 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Doppio a5 notebook moale capac. Acest design exclusiv notebook 2-în-1 (A5 dimensiune de referință) este o soluție neat pentru păstrarea două proiecte diferite pe-The-Go. Două capace colorate diferite identifică părțile separate ale notebook-ului. Pur și simplu flip-l peste pentru a comuta linia de g..
8,42 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Denim a5 hard Cover notebook. A5 dimensiune notebook cu 80 coli (80gsm) căptușite crema de hârtie color, acordeon buzunar, dublu elastic, panglică marker și stilou bucla. Ambalate într-o cutie de cadouri. Pu...
40,72 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Corby a5 notebook plută. A5 dimensiune hard Cover notebook cu potrivire de culoare elastică de închidere și marker panglică. 80gsm, 96 coli de hârtie de culoare crem căptușite cu simbolul datei imprimate pe partea de sus a fiecărei pagini. De asemenea, dispune de un buzunar extensibil la spate pentr..
30,59 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Meyla a5 plin de culoare notebook acopere greu. Hard Cover notebook stil de viață (A5 dimensiune de referință) pentru profesionale creative pentru a lua notițe, făcând schite sau doodling. Hârtia de final de culoare diferită, cu închidere elastică de culoare asortată și marker panglică, oferă notebo..
12,67 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Pad tabletă-dimensiune notebook. Flexibil iPad dimensiunea notebook de referință pentru transport ușor cu o tabletă. Caracteristici 48 coli (80gsm) crema de culoare căptușite și 48 foi de hârtie goală, bucla stilou, închidere elastică, marker panglică și buzunar document pe capacul interior spate. A..
16,92 lei + TVA
Producător: JournalBooks
Jeans a5 notebook tesatura. A5-size blugi tesatura notebook cu 80 coli (80gsm) căptușite crema de hârtie color, design special elastic de închidere, panglică marker și stilou bucla. Ambalate într-o cutie de cadouri. Tesatura...
14,37 lei + TVA
Afisare 1 - 22 din 22 (1 pagini)