Produse DeMedia
Cosul tau

Mechanical Pencils

Producător: Parker
Creion mecanic Jotter cu radieră încorporată. Jotter standuri ca o pictogramă de design autentic din ultimii 60 ani. Cu culori covetable și o formă distinctivă Jotter rămâne cel mai popular stilou Parker, recunoscut până la semnătura sa clic. Incl. cutie cadou Parker. Livrat cu reumplere creion (0,5..
54,09 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère creion mecanic din oțel inoxidabil. O linie pură, simplă, atemporală. Hémisphère-ambele foarte practice și discret-diapozitive, neobservate, într-un buzunar, sac sau jurnal. Un design care combină eleganța naturală, seducătoare cu magnetismul adevărat. Incl. cutie cadou Waterman. Livrat c..
252,54 lei + TVA
Madrid creion mecanic-106522 Madrid creion mecanic-106522
Top Brand
Producător: Rotring
Creion mecanic din Madrid. În cazul în care aspectul vizual și de precizie conta, seria Madrid iese în evidență. Cu designul său inteligent și mecanismul subtil, acesta este instrumentul ideal pentru creativ printre noi. Incl. caseta de cadou rOtring. Livrat cu reumplere creion (0,7 mm NIB). Design ..
44,19 lei + TVA
Creion mecanic rapid-Pro cu prindere cu mânere-106524 Creion mecanic rapid-Pro cu prindere cu mânere-106524
Top Brand
Producător: Rotring
Creion mecanic rapid-Pro, cu prindere moletat. Creion mecanic (0,7 mm NIB) cu corp complet metalic și mâner din metal fără alunecare, echipat cu un mecanism unic de punct de pernă pentru a îmbunătăți controlul, confortul și a reduce defalcare de plumb. Radieră încorporată sub capacul butonului de ap..
180,40 lei + TVA
Creion mecanic tikky cu prindere ondulată-106527 Creion mecanic tikky cu prindere ondulată-106527
Top Brand
Producător: Rotring
Creion mecanic tikky cu prindere ondulată. Creion mecanic cu greutate ușoară (0,5 mm NIB) cu mâner cauciucat pentru a crea schițe, desene tehnice și texte curate și precise. Hi-polimer conduce asigura o mare flexibilitate și durabilitate păstrând în același timp vârful de sprijin de plumb curat. Rad..
21,44 lei + TVA
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)