Produse DeMedia
Cosul tau

Hémisphère ballpoint pen
Cod produs: 106511

Hémisphère ballpoint pen
Opinia clientilor
  • Disponibilitate: 516
  • Livrare
  • Greutate: 0.03kg
  • Dimensiuni (L x l x Î): 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm
SKU:

Optiuni disponibile

Cantitate minima de comandat pentru acest produs este de 50 bucati

Produse din colectie

Producător: Waterman Model: 106514
Hémisphère elegant și lăcuite stilou rollerball. O linie pură, simplă, atemporală. Hémisphère-ambele foarte practice și discret-diapozitive, neobserva..
532,43 lei + TVA
Producător: Waterman Model: 106515
Hémisphère stilou din oțel inoxidabil rollerball. O linie pură, simplă, atemporală. Hémisphère-ambele foarte practice și discret-diapozitive, neobserv..
401,14 lei + TVA
Producător: Waterman Model: 106516
Hémisphère stilou pix din oțel inoxidabil. O linie pură, simplă, atemporală. Hémisphère-ambele foarte practice și discret-diapozitive, neobservate, în..
339,16 lei + TVA

Hémisphère stilou elegant și lăcuite pix. O linie pură, simplă, atemporală. Hémisphère-ambele foarte practice și discret-diapozitive, neobservate, într-un buzunar, sac sau jurnal. Un design care combină eleganța naturală, seducătoare cu magnetismul adevărat. Incl. cutie cadou Waterman. Livrat cu o reumplere de balpunct. Design exclusiv. Lăcuit.
 

Personalizare Print-UV Acest tip de personalizare se realizeaza cu ajutorul utilajelor de ultima generatie marca Roland, pentru a obtine o calitate superioara, prin printarea direct pe produs, policromie, intr-o singura trecere.
Personalizarea prin Gravura, este o metoda de imprimare a unui inscris sau logo pe o suprafata metalica vopsita cu un material speciala. Suprafatele pot fi drepte sau curbate iar procesul este asistat de un calculator care gestioneaza intregul proces. Tehnicile si metodele folosite de noi la Demedia sunt atent gestionate folosind aparate de ultima generatie care asigura gravuri de o fidelitate impresionanta fata de materialul initial. Inscriptionarea prin gravura este cea mai eleganta si moderna metoda de a personaliza materiale promotionale, de la pixuri si brelocuri la usb-uri si baterii externe din metal.
Caracteristici
Greutate27 g
CuloareAlb; Negru Solid, Argintiu; Negru Solid, Auriu
Culoare PastaAlbastru
Diametru1 cm
Dimensiuni Combinate13,6 x Ø 1 cm
Tara de origineFranța
MaterialLacquered

Media notelor