Produse DeMedia
Cosul tau

Parker Jotter Ballpoint Pen
Cod produs: 106476

Parker Jotter Ballpoint Pen
Opinia clientilor
  • Disponibilitate: 17748
  • Livrare
  • Greutate: 0.01kg
  • Dimensiuni (L x l x Î): 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm
SKU:

Optiuni disponibile

Cantitate minima de comandat pentru acest produs este de 50 bucati

Produse din colectie

Producător: Parker Model: 106477
Pixul de pix Jotter. Pictograma Parker, Jotter, este alegerea preferată pentru scriitori activi care au nevoie de pixuri oriunde se duc. Incl. cutie c..
37,19 lei + TVA
Producător: Parker Model: 106478
Jotter complet din oțel inoxidabil pix stilou. Jotter standuri ca o pictogramă de design autentic din ultimii 60 ani. Cu culori covetable și o formă d..
64,85 lei + TVA
Producător: Parker Model: 106479
Creion mecanic Jotter cu radieră încorporată. Jotter standuri ca o pictogramă de design autentic din ultimii 60 ani. Cu culori covetable și o formă di..
71,68 lei + TVA
Producător: Parker Model: 106482
Vector din oțel inoxidabil pix stilou. Simplu, esențial și fiabil, vector este special cu adaptabilitate și calitatea inerentă. Incl. cutie cadou Park..
101,70 lei + TVA
Producător: Parker Model: 106838
Jotter Bond Street stilou pix. Jotter standuri ca o pictogramă de design autentic din ultimii 60 ani. Cu culori covetable și o formă distinctivă Jotte..
102,46 lei + TVA
Producător: Parker Model: 106847
Jotter Oxford Premium pix stilou. Jotter standuri ca o pictogramă de design autentic din ultimii 60 ani. Cu culori covetable și o formă distinctivă Jo..
106,68 lei + TVA
Producător: Parker Model: 106848
Jotter Carlisle Premium pix stilou. Jotter standuri ca o pictogramă de design autentic din ultimii 60 ani. Cu culori covetable și o formă distinctivă ..
101,92 lei + TVA
Jotter complet din oțel inoxidabil pix stilou. Jotter standuri ca o pictogramă de design autentic din ultimii 60 ani. Cu culori covetable și o formă distinctivă Jotter rămâne cel mai popular stilou Parker, recunoscut până la semnătura sa clic. Incl. cutie cadou Parker. Livrat cu o umplere patentată de balpoint QuinkFlow. Design exclusiv. Oțel inoxidabil.

Personalizare Print-UV Acest tip de personalizare se realizeaza cu ajutorul utilajelor de ultima generatie marca Roland, pentru a obtine o calitate superioara, prin printarea direct pe produs, policromie, intr-o singura trecere.
Personalizarea prin Gravura, este o metoda de imprimare a unui inscris sau logo pe o suprafata metalica vopsita cu un material speciala. Suprafatele pot fi drepte sau curbate iar procesul este asistat de un calculator care gestioneaza intregul proces. Tehnicile si metodele folosite de noi la Demedia sunt atent gestionate folosind aparate de ultima generatie care asigura gravuri de o fidelitate impresionanta fata de materialul initial. Inscriptionarea prin gravura este cea mai eleganta si moderna metoda de a personaliza materiale promotionale, de la pixuri si brelocuri la usb-uri si baterii externe din metal.
Caracteristici
Greutate14 g
CuloareOtel
Culoare PastaNegru
Diametru0,97 cm
Dimensiuni Combinate12,9 cm
Tara de origineFranța
MaterialOțel inoxidabil

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 de opinii

  • 5 stele