Produse DeMedia
Cosul tau

Pixuri din plastic

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
Producător: Viva Pens
Pix din plastic POLO COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul POLO este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foarte apreci..
0,66 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic Rino Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Rino Color este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este f..
1,80 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic TEK COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Tek este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foarte apreciat..
0,96 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic ARTE silver COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul ARTE Silver este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este..
0,66 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic CLEO rubber COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Cleo rubber este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
0,74 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic DUO COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Duo este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foarte apreciata..
1,62 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic Rico Solid COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Rico Solid este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este f..
0,59 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic Rino Silver COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Rino Silver este un instrument de scris din plastic dur realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri ..
1,80 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic ARTE Rubber COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Arte Rubber este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este..
0,74 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic CLEO Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul CLEO Color este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este f..
0,59 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic CLEO silver COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Cleo silver este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
0,59 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic Esso Black COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Esso Black este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
2,11 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic Esso Silver COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Esso Silver este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
2,21 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic EVE White COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul EVE White este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foar..
1,03 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FESTO White COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FESTO White este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL Classic COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL Classic este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri est..
0,81 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL Color este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,81 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL Solid COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL Solid este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,81 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic EVE Silver COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul EVE Silver este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FESTO Silver COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FESTO Silver este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri est..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL Bright COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL Bright este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
0,66 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL Classic bis COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL Classic bis este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pi..
0,66 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL Color bis COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL Color Bis este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri..
0,66 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL White COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL White este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,66 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Bright COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Bright este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri est..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Classic bis COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Classic bis este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de ..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Cristal COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Cristal este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri e..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Solid COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Solid este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND White COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND White este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic IGO Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul IGO Color este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foar..
1,18 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Classic COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Classic este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri e..
1,03 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Color este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Mix COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Mix este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foar..
0,92 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND ts COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND ts este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foarte..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND White bis COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND White bis este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixu..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic IGO Solid COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul IGO Solid este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foar..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic INES Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul INES Color este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,96 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic INES White COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul INES White este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX Bright COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX Bright este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
1,03 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX Cristal COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX Cristal este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri est..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX Solid COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX Solid este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX White bis COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX White bis este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic INES Solid COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul INES Solid este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
1,18 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX Black COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX Black este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX Color este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
1,03 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX Mix COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX Mix este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foarte..
0,96 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX White COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX White este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MICO Silver COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MICO Silver este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
0,55 lei + TVA
Afisare 1 - 48 din 73 (2 pagini)