Produse DeMedia
Cosul tau

Pix
Cod produs: AP791170

Pix
Opinia clientilor
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Livrare
  • Greutate: 0.01kg
  • Dimensiuni (L x l x Î): 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm
SKU:

Optiuni disponibile

Cantitate minima de comandat pentru acest produs este de 50 bucati

Pix din plastic, cu capac.

Personalizare Print-UV Acest tip de personalizare se realizeaza cu ajutorul utilajelor de ultima generatie marca Roland, pentru a obtine o calitate superioara, prin printarea direct pe produs, policromie, intr-o singura trecere.
Personalizarea prin Gravura, este o metoda de imprimare a unui inscris sau logo pe o suprafata metalica vopsita cu un material speciala. Suprafatele pot fi drepte sau curbate iar procesul este asistat de un calculator care gestioneaza intregul proces. Tehnicile si metodele folosite de noi la Demedia sunt atent gestionate folosind aparate de ultima generatie care asigura gravuri de o fidelitate impresionanta fata de materialul initial. Inscriptionarea prin gravura este cea mai eleganta si moderna metoda de a personaliza materiale promotionale, de la pixuri si brelocuri la usb-uri si baterii externe din metal.

Intrebari frecvente

La Pixurile de Plastic personalizarea se poate realiza atat pe clips cat si pe corp, oricare din aceastea este calculate ca o pozitie, practice daca veti dori si corp si clips, sunt 2 poziti de personalizare cu costul aferent.

Deoarece se realizeaza Print UV . Grafica trebuie trimisa in format vectorial. Formate fisierelor acceptate sunt: .pdf .cdr .tiff .ai .eps

Da. Dispunem de un departament dedicat de grafica, care va poate oferii acest serviciu contra cost. Costul acestui serviciu se ofera ulterior, in functie de volumul si complexitatea graficii.
Culorile Pixurilor de Plastic cele mai des folosite in personalizare PrintUV este Alba.

Cantitatea minima este de 50 de Pixuri Plastic. Pixurile de Plastic comandate fiind de aceeasi culoare. De exemplu nu se accepta ca intr-o comanda de Pixuri cu personalizare, 20 de Pixuri