Produse DeMedia
Cosul tau
Banner

Cauti Pixuri Metalice Personalizate?

DeMedia iti ofera Pixuri metalice personalizate pentru promovarea brand-ului tău. 100+ modele, o parte cu personalizare GRATUITĂ prin gravura laser. Comandă acum!

Gravarea este un proces de personalizare prin care un mesaj sau imagine este incizat în materialul ales, cum ar fi metal, sticla, piele sau lemn. Procesul de gravare poate fi realizat prin intermediul unor tehnici precum gravura cu laser sau gravura manuala.

Tehnicile si metodele folosite de noi la DeMedia sunt atent gestionate folosind aparate de ultima generatie care asigura gravuri de o fidelitate impresionanta fata de materialul initial. 

Inscriptionarea prin gravura este cea mai eleganta si moderna metoda de a personaliza materiale promotionale, de la pixuri si brelocuri la usb-uri si baterii externe din metal, cu scopul de a le face unice și deosebite.

Inscriptionează acum prin DeMedia pentru a da valoare produselor tale promoționale!

De ce aleg clientii DeMedia pentru produsele personalizate?

Pentru ca oferim o gama variata de produse, importate direct, cu o oferta avantajoasa si accesibila. Avem sute de mii de pixuri, brelocuri, USB-uri, cani, tricouri si pungi de cadouri pe stoc, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa asteptati perioade lungi de livrare pentru cantitatile dorite.

Investitia noastra in echipamente de ultima generatie a facut ca procesul de personalizare sa fie rapid, indiferent de dimensiunea comenzii, astfel incat sa putem livra in timp util produsele personalizate la calitate superioara.

Nu in ultimul rand, cu noi nu trebuie sa cautati alti furnizori pentru produsele personalizate, deoarece oferim o gama completa de produse personalizabile, de la pixuri si brelocuri pana la cani si tricouri, astfel incat sa puteti realiza o campanie de marketing completa.

Alegerea DeMedia inseamna acces la produse promotionale personalizate de calitate, importate direct, cu un proces de personalizare rapid si eficient, si o gama completa de produse personalizabile.

Why us?  Why choose DeMedia?
Why us?  Why choose DeMedia?

Intrebari frecvente

Nu, nu este gratuita, se calculeaza pretul in functie de cantitate, la unele modele aveti o latura gratuita.
Culorile Pixurilor Metalice cele mai des folosite in personalizare prin gravura laser sunt: albastru, negru, graphit, rosu si verde
Pixurile Metalice comandate nu intra in productie pentru a fi personalizate pana cand clientul nu ofera un BT ( Bun de tipar ) la simularea facuta de departamentul nostru de grafica.
Deoarece gravura se face prin gravura laser, pe o dimensiune maxim definita 60x6 mm. Grafica trebuie trimisa in format vectorial. Formate fisierelor acceptate sunt: .pdf .cdr .tiff .ai .eps
Cantitatea minima este de 50 de pixuri metalice. Pixurile Metalice comandate fiind de aceeasi culoare. De exemplu nu se accepta ca intr-o comanda de Pixuri cu Personalizare, 20 de Pixuri COMO Verde si 30 Pixuri COMO Albastre.
Da. Dispunem de un departament dedicat de grafica, care va poate oferii acest serviciu contra cost. Costul acestui serviciu se ofera ulterior, in functie de volumul si complexitatea graficii.
De regula personalizarea nu este inclusa in pret. Exista periodic promotii pentru anumite Pixuri Metalice cu personalizare gratuita. Personalizare se oferteaza separat in functie de catitatea de pixuri metalice comandata. Pretul personalizari pentru o comanda de cel mult 100 de pixuri metalice are o valoare fixa de 150 Lei + TVA. Pentru comenzi ce depasesc 100 de pixuri metalice personalizarea prin gravura este de: 1,1 Lei + TVA

Ce spun clienții noștri

Pixuri Metalice Personalizabile