Produse DeMedia
Cosul tau

Politica de retur

Vrem sa fiti complet fericit atunci cand comandati de la DeMedia. Daca, din orice motiv, nu sunteti multumit, vom accepta returnarea marfurilor defecte. Marfa personalizata nu poate fi returnata decat daca este defecta, nu corespunde BT-ului aprobat de client (in cazul tipariturilor) si / sau indeplineste conditiile de garantie prevazute de lege si convenite in cadrul sectiunii Termeni si conditii. Marfurile returnate trebuie sa includa ambalajul original, instructiunile aferente si sa fie in aceeasi stare calitativa ca atunci cand au fost primite. Este posibil sa se aplice o taxa de preluare si / sau restocare. Marfurile trebuie returnate in termen de 14 de zile de la data primirii marfii, iar sesizarea catre noi trebuie facuta imediat ce se deschide coletul.

Cand se returneaza produsele, atunci va fi eliberat un bon valoric in contrapartida cu valoarea marfurilor returnate. Acest bon valoric poate fi folosit pentru urmatoarele achizitii de pe site.

RETURNAREA PRODUSELOR PRIN CURIER

In interiorul coletului va rugam sa introduceti toate documentele primite de la noi, insotite de o scurta descriere a motivelor pentru returnare si daca se doreste schimbarea produselorsau sa primiti un bon valoric (in functie si de forma de plata initiala).

Inchideti coletul primit de la noi astfel ca ambalajului impreuna cu produsele originale sa ramana intacte. Utilizati una din etichetele de transport furnizate si lipite pe colet pentru a va asigura ca adresa de returnare si informatiile necesare returnarii sunt corecte.

Va rugam sa acceptati un termen de cateva zile pentru ca DeMedia sa proceseze si sa analizeze cererea de returnare.