Produse DeMedia
Cosul tau

Portofolii

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
Portofoliu elegant, care este de neînlocuit la orice întâlnire de afaceri. Sigla poate fi gravată pe suprafața portofoliului...
82,94 lei + TVA
Zipped până portofoliu. Include buzunar mare, buzunar închis cu fermoar, 2 suporturi pentru stick de memorie USB, buzunare mici, loc pentru un stilou cu bile, notebook. Notebook-ul nu este lipit de capac, ci numai alunecat pe buzunar, ceea ce face posibilă schimbarea notebook-ului...
44,15 lei + TVA
Portofoliu cu aspect simplu și modern. Înăuntru există un buzunar mare. 2 buzunare mici, 2 suporturi pentru stick de memorie USB, loc pentru un stilou cu bile, notebook. Portofoliul este închis cu o bandă elastică atașată la un cârlig metalic. Notebook-ul nu este lipit de capac, ci numai alunecat pe..
30,05 lei + TVA
Portofoliu cu aspect simplu și modern. În interior există un buzunar mare, buzunare mici, loc pentru un stilou cu bile, notebook. Portofoliul este închis cu o bandă elastică atașată la un cârlig metalic. Notebook-ul nu este lipit de capac, ci numai alunecat pe buzunar, ceea ce face posibilă schimbar..
23,62 lei + TVA
Portofoliul ecologic fabricat din lenjerie. Are 1 buzunar mare, 1 mediu, 6 buzunare mici și un notebook (20 de coli cu hârtie căptușită). Notebook-ul nu este lipit de capac, ci numai alunecat pe buzunar, ceea ce face posibilă schimbarea notebook-ului. Am putea grava logo-ul pe placa de metal...
33,06 lei + TVA
Extrem de util cadou de afaceri. Acest portofoliu de format A4 este echipat cu un magnet metalic de închidere în care veți găsi o unitate de memorie USB 8GB care pot fi utilizate separat. Portofoliul are: format A4 buzunar dimensiune, 7 buzunare mici, inclusiv unul cu o fereastră, un buzunar pentru ..
97,54 lei + TVA
Notebook-ul nu este lipit de capac, ci numai alunecat pe buzunar, ceea ce face posibilă schimbarea notebook-ului...
159,87 lei + TVA
Capacul exterior al folderului CARLIS este fabricat din lenjerie și oferă două buzunare pentru telefonul și memoria USB. În interior, veți găsi un notebook a5 de schimb (50 căptușite foi), buzunar mare fermoar, suport pen și patru buzunare mici, inclusiv una cu o fereastră. Folderul este blocat cu u..
59,24 lei + TVA
Portofoliul cu o bancă de putere este perfect pentru cei care urmează spiritul de ori. Dimensiunea mai mică îl face confortabil de utilizat. În interior există o căptușeală a5 pad-64 coli, o tabletă sau stand de telefon, mai multe sloturi și buzunare. Banca de alimentare încorporată 4000 mAh oferă p..
179,99 lei + TVA
Portofoliul SENA cu o bancă electrică și un încărcător de inducție este un produs inovator. Este foarte spațios și confortabil de utilizat. Înăuntru, acolo is un agendă, Bookmarks pentru carte de vizită, un loc pentru un stilou, și un innovative 5000 mAh puternic bancă a permite wireless acuzație de..
210,17 lei + TVA
Portofoliu ecologic fabricat din țesături din bumbac. Include 2 buzunare imense, 2 locuri pentru stick-uri de memorie USB, buzunare mici, stilou cu bile, notebook. Notebook-ul nu este lipit de capac, dar numai alunecat pe buzunar, ceea ce face posibilă pentru a schimba notobook. Logo-ul poate fi gra..
35,99 lei + TVA
Organizatorul PORTE-elegant și funcțional. Are o închidere magnetică. Acesta este echipat cu un creion caz, în cazul în care puteți stoca elementele cele mai necesare, precum și un tampon înlocuibil a5, 48 căptușite foi...
39,70 lei + TVA
Afisare 1 - 12 din 12 (1 pagini)