Produse DeMedia
Cosul tau

Bestseller

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
< p > fără mâini reci! NIKO este o bancă de putere specială pentru sezonul de iarnă-toate datorită unei funcții de mână mai caldă. După pornirea funcției încălzitor de mână, Banca electrică se încălzește în 2-3 minute până la o temperatură confortabilă de 55 ° c și o menține până la 3 ore. Dispoziti..
100,47 lei + TVA
Baterie exterioară pentru telefoane inteligente, tablete și playere MP3. Setul conține cablu cu vârful microUSB. Adaptoarele suplimentare pot fi achiziționate separat. Logo-ul poate fi gravat pe suprafata metalica...
18,59 lei + TVA
MANA Power Bank este 2.600 mAh de energie inchisa intr-o carcasa subtire si moderna, facuta din plastic de inalta calitate. Dispozitivul are un indicator de nivel al bateriei și, în plus, o torță cu diode LED. Setul conține un cablu USB standard pentru încărcare și manualul de instrucțiuni. Produsul..
31,58 lei + TVA
Banca de alimentare 5200 mAh MAIS este confectionat din plastic. Un capac pătrat plat este decorat cu un indicator de încărcare a bateriei, care este în formă ca un semn plus făcut din LED-uri. Cablu de încărcare Micro USB standard și manualul utilizatorului inclus. Produsul respectă directivele rel..
59,82 lei + TVA
Acumulator extern cu capacitate de 2600 mAh pentru încărcarea dispozitivelor mobile. Extremaly subțire caz vă permite să păstrați banca de putere chiar și în portofel. Posibilitatea de a imprima logo-ul pe întreaga suprafață a dispozitivului. Cablu USB inclus...
42,75 lei + TVA
< p > LATIV banca de putere este o oferta pentru persoanele care apreciaza aspectul elegant și rezerve de energie semnificative întotdeauna cu ei. Carcasa a fost facuta dintr-un material de inalta calitate, cu o textura asemanatoare cu pielea. Setul conține un cablu micro USB pentru încărcare și man..
100,47 lei + TVA
Baterie externă cu capacitate mare (6000mAh) pentru încărcarea diverselor dispozitive mobile. Datorită celor 2 porturi USB, puteți schimba simultan două dispozitive. Setul conține un cablu USB cu mufă microUSB. Adaptorul suplimentar poate fi achiziționat separat. Caietul de sarcini: ciclul de viață-..
85,38 lei + TVA
LUMINI Power Bank este o baterie portabilă de mare capacitate pentru a reîncărca dispozitive mobile. 6600 mAh capacitate. Cadru din metal, față făcut din plastic iluminat de jos. Logo-ul gravat pe ftont parte este luminat prin apăsarea butonului. Nivelul de energie (00-99) poate fi verificat pe ecra..
96,51 lei + TVA
O bancă de putere elegantă și proiectant cu baterie de mare capacitate – 8000 mAh. Produsul este de înaltă calitate și este ambalat într-o cutie neagră elegantă. Are 1 port de tip C, 1 port USB și un indicator de încărcare a bateriei. Acesta include un cablu de încărcare Micro USB standard, un cablu..
139,75 lei + TVA
Bancă de putere inovatoare și ecologică cu baterie de mare capacitate-4000 mAh. Ea are un built-in panou solar, care permite de a încărca banca de putere cu lumina soarelui. De asemenea, puteți să-l încărcați cu cablu USB inclus...
65,34 lei + TVA
O bancă de energie solară pentru toți entuziaștii de călătorie. Panoul solar extins și eficient va încărca eficient banca electrică cu raze solare. Produsul este echipat cu un capac de cauciuc pentru a proteja porturile de praf și umiditate, ceea ce face o alegere excelentă în domeniu. Are 2 porturi..
138,76 lei + TVA
O banca de putere pentru entuziaști de produse ecologice. Carcasa a fost înlocuită cu un material natural din lemn. Acesta are un port USB și un indicator de încărcare a bateriei. Cablu de încărcare Micro USB standard și manualul utilizatorului inclus. Produsul respectă directivele relevante ale Uni..
76,23 lei + TVA
Power Bank cu capacitate de 3000 mAh, încărcător USB și adaptor de călătorie amestecat într-un singur dispozitiv. 2 porturi USB permit reîncărcarea simultană a două dispozitive. Banca de putere poate fi taxat folosind construi în plug (SUA standard). Acest set conține, de asemenea, prize înlocuibil ..
95,52 lei + TVA
AUTER este o inovație reală în rândul băncilor de putere-este echipat cu o clădire în priză priza de masina mai ușoare. Acesta poate fi folosit pentru a reincarca in timpul condusului. AUTER este, de asemenea, echipat în 4 LED-uri care arată nivelul de putere a bateriei, lanterna cu două moduri (con..
70,29 lei + TVA
TOTAL este un nou tip de Banca de putere cu 4 funcții într-un singur dispozitiv: 4000 mAh baterie, built-in 8 GB de tip U-disc USB Flash Drive, acoperă-integrate cabluri și adaptor și de transfer de date cabluri. Produsul respectă directivele relevante ale Uniunii Europene, are un marcaj CE și o gar..
115,64 lei + TVA
NOCCA este o bancă de putere metalică de top cu conector Type-C și o capacitate mare de încărcare a bateriei de 10000mAh. Tensiunea mare de intrare și de ieșire permite încărcarea rapidă. Acesta are un port USB și un indicator de încărcare a bateriei. Cablu de încărcare Micro USB standard și manualu..
128,70 lei + TVA
O bancă de putere la îndemână, cu o capacitate de 7800 mAh. 2 porturi USB permit reîncărcarea simultană a două dispozitive. Fabricat din plastic și piele ecologică este foarte ușoară în comparație cu alte bănci de putere similare. Imput 5V/1A, iesire 5V/1A si 2,1 A. Power Bank este echipat într-o la..
94,53 lei + TVA
REMOTE este o bancă de putere cu o capacitate de 5200 mAh. Părțile gadget sunt acoperite cu piele ecologică. Banca electrică are un cablu micro USB, lanternă cu două moduri (continous și intermitent) și 4 LED-uri care arată nivelul de alimentare al bateriei. Imput 5 V/1 A, ieșire 5 V/1 A (cablu inte..
70,29 lei + TVA
O bancă de putere cu o suprafață de cauciuc neobișnuit. Forma și dimensiunile similare cu un telefon inteligent obișnuit îl fac dispozitiv foarte util. Designul interesant este amestecat cu o culoare ochi-prinderea. VIVID este echipat cu un cablu micro USB integrat, ascuns în corpul dispozitivului. ..
59,24 lei + TVA
STICKY este o bancă de putere foarte practic, cu o capacitate de 4000 mAh. Cablul micro USB încorporat vă permite să încărcați dispozitive mobile fără a fi nevoie de cabluri suplimentare. Kit-ul include, de asemenea, un adaptor iPhone. Un alt avantaj este cureaua plasată pe spate, care permite atașa..
87,48 lei + TVA
GRAND Power Bank este un produs bine conceput, cu o capacitate mare de 12.000 mAh, care nu are nevoie de accesorii suplimentare. Un cablu încorporat are atât un conector USB, care permite încărcarea Băncii de alimentare, precum și un micro USB pentru a încărca dispozitive mobile. În plus, în carcasă..
150,72 lei + TVA
TIEN este o bancă de putere ergonomică și proiectant cu o capacitate mare a bateriei-10.000 mAh. Are 2 porturi UBS și un indicator de nivel energetic. Setul conține un cablu micro USB standard pentru încărcare, o husă velur și un manual de utilizare. Produsul este în conformitate cu directivele rele..
105,58 lei + TVA
La modă TINATI 2600 mAh banca de putere se distinge prin eleganță și practic. Acesta poate fi folosit ca un breloc cu un cablu de încărcare, care servește ca un umeraș. Produsul respectă directivele relevante ale Uniunii Europene, are un marcaj CE și o garanție de 1 an. Cablu de încărcare Micro USB ..
33,06 lei + TVA
Banca de putere FINO este un produs bine conceput, cu o capacitate de 4000 mAh, care nu necesita accesorii suplimentare. Cablul încorporat are conectori USB și micro USB pentru încărcarea atât a băncii electrice, cât și a dispozitivelor mobile. În plus, carcasa include un adaptor special pentru iPho..
80,35 lei + TVA
Banca dublă de putere cu capacitatea de 8000 mAh are posibilitatea de încărcare wireless și de încărcare simultană cu fir a altor două dispozitive (prin micro USB și C-tip USB). Banca de putere în sine poate fi, de asemenea, taxat fără fir. Produsul respectă directivele relevante ale Uniunii Europen..
126,60 lei + TVA
Banca de alimentare INTOUCH 4000 mAh iese în evidență cu funcția de încărcare inductivă și cu cupele de aspirare care pot fi atașate la spatele telefonului pentru a se elibera de cablurile de etanșare și în același timp să utilizeze telefonul în momentul încărcării. Produsul respectă directivele rel..
85,46 lei + TVA
Producător: Bullet
Volt 2200 mAh banca de putere. Capacitatea bateriei de 2200 mAh de pe această bancă de alimentare este suficientă pentru a încărca un dispozitiv mobil sau o tabletă (5V/1A). Alimentarea cu energie electrică prin cablul USB inclus și indicatorul luminos albastru se aprinde când este încărcată complet..
23,83 lei + TVA
Producător: Bullet
Bolt Alu banca de putere 2200mAh. Capacitatea bateriei de 2200 mAh oferă suficientă putere pentru încărcarea unui dispozitiv mobil sau a unei tablete. Taxe bancare de putere în 2 ore, cu cablu USB inclus. Ambalate într-o cutie de carton alb. Aluminiu...
33,97 lei + TVA
Producător: Bullet
Flash 2200 mAh banca de putere. Capacitatea bateriei de 2200 mAh oferă suficientă putere pentru încărcarea unui dispozitiv mobil. Alimentarea cu energie electrică în 2 ore cu cablu USB inclus și devine roșie când se încarcă, se stinge atunci când este încărcată sau albastră când este complet descărc..
19,87 lei + TVA
Producător: Bullet
Dash Power Bank 2200mAh. Capacitatea bateriei de 2200 mAh oferă suficientă putere pentru încărcarea unui dispozitiv mobil. Încărcați taxele bancare în 2 ore cu cablul USB inclus și se transformă în roșu la încărcare, oprit atunci când este încărcat sau albastru când este complet descărcat. Furnizată..
16,41 lei + TVA
Producător: Avenue
Vault 6600 mAh banca de putere. 6600 mAh de putere litiu-ion banca la un preț valoros. Acesta dispune de o ieșire dublă cu primul port la 5V/1A și al doilea port la 5V/2A. O lanternă LED este încorporată în capătul stilului. Butonul de alimentare pornește și oprește banca de alimentare și indică cât..
108,34 lei + TVA
Producător: Bullet
Bam 2200 mAh banca de putere cu Lanyard și LED-ul de lumină. 2200 mAh capacitate putere bancă cu Lanyard și LED lumină. Include cabluri de încărcare și cutie de carton alb. Plastic ABS...
16,41 lei + TVA
Producător: Bullet
Taylor 2200 mAh banca de putere. 2200 mAh capacitate Power Bank oferă suficientă putere pentru a încărca smartphone-ul (5V/1A). Include cabluri de încărcare și cutie de carton alb. Aluminiu...
54,17 lei + TVA
Producător: Avenue
Bask 4000 mAh Solar Power Bank. Bask Solar Power Bank este ideal pentru orice excursie sau zi de camping la plajă. Acesta include o baterie litiu polimer 4.000 mAh cu ieșire 5V/1A. Banca de energie poate fi debitată de soare sau de cablul USB la micro USB conectat, care poate fi utilizat și pentru î..
136,21 lei + TVA
Producător: Avenue
Farad 4000 mAh banca de putere. Bancă de buzunar de 4000 mAh cu putere litiu-ion cu ieșire 5V/1A incl. indicator LED compatibil cu majoritatea smartphone-urilor, tabletelor și dispozitivelor USB alimentate. Poate fi taxat prin portul USB al unui laptop sau calculator. Incl. cablu de încărcare Micro ..
78,74 lei + TVA
Producător: Avenue
PB-2200 Stinger de aspirare Power Bank. Banca de putere Stinger include o baterie litiu polimer de 2400mAh și este încărcătorul perfect în mers. Datorită Cupelor de aspirare, se lipește direct pe partea din spate a smartphone-ului pentru încărcare ușoară și rapidă (ieșire 5V/1A). Incl. "Sleep automa..
53,51 lei + TVA
Producător: Bullet
Mega-Volt 8000 mAh banca de putere. 8000 mAh Acumulator litiu ion grad a bateria dispozitiv este suficient pentru a încărca smartphone-uri, MP3 playere și mai mult. Taxe reutilizabile banca de putere prin cablu USB (inclus), care poate reincarca bateria de rezervă sau să fie utilizate pentru a încăr..
74,12 lei + TVA
Producător: Bullet
PB-4000 Zippy 4000 mAh subțire dual Power Bank. Powerbank subțire și ușor cu capacitate de 4000mAh. De ieșire dual (5V/1A și 5V 2.1 A maxim de ieșire) vă permite să încărcați două dispozitive simultan. Indicatorii LED arată nivelul de putere. Include un cablu micro USB la USB. Livrat într-o cutie de..
73,88 lei + TVA
Producător: Avenue
PB-4000 Qi® wireless 4000 mAh Power Bank. Integrează un transmițător de încărcare wireless Qi® și o baterie reîncărcabilă de 4000mAh. Suportă, de asemenea, încărcarea wireless de până la 1A. Ieșire dublă (5V1A și 5V/2A). Pentru a încărca un iPhone® fără fir, este necesar un receptor extern de încărc..
157,56 lei + TVA
Producător: Avenue
Clok 8000 mAh LED-ul de afișare a timpului Power Bank. Acest elegant 8000mAh LED-ului de afișare Powerbank cu ceas cu alarmă integrală este mare pentru a călători. Acesta conține o baterie de litiu polimer de grad A și de protecție a circuitului, pentru a garanta o performanță stabilă și funcționare..
148,33 lei + TVA
Producător: Avenue
PB-10000 tip-C 10.000 mAh Power Bank. 10, 000mAh Powerbank pentru toate tipurile diferite de telefoane mobile, tablete și chiar MacBook (s). Ieșire/intrare port tip-C (5V/3A; 5V/2A), tip-A ieșire USB (5V/2.1 A) și micro input 5V/2A. Poate încărca două dispozitive simultan. Indicatorii LED arată capa..
196,97 lei + TVA
Producător: Avenue
PB-5000 bambus 5000 mAh banca de putere. 5000mAh Powerbank cu două 5V/1A de ieșire. Indicatoare de lumină LED pentru a vedea capacitatea rămasă a bateriei. Inclusiv cablu de conectare USB la micro USB. Livrat într-o cutie de cadouri. Bambus...
108,34 lei + TVA
Producător: Elevate
Peak 10.000 mAh Solar Power Bank. Această bancă de energie solară este ideală pentru orice activitate în aer liber. Acesta conține o baterie litiu polimer și are o capacitate de 10000 mAh. Banca de putere dispune de o iesire maxima de 5V/2.1 A (iesire 1:5V/1A; iesire 2:5V/2.1 A) si o lanterna COB, i..
236,55 lei + TVA
Producător: Avenue
Rezervă 10,000 mAh Power Bank. Banca de rezervă de putere ambalaje o 10000 mAh grad o baterie litiu-ion și o lanternă care pot fi utilizate în locuri întunecate sau de noapte. Acesta vă permite să încărcați până la trei dispozitive simultan cu o ieșire maximă de 5V/2.1 A (ieșire 1:5V/1A; ieșire 2:5V..
118,15 lei + TVA
Producător: Avenue
Releu 20.000 mAh banca de putere. Banca de putere releu 20000 mAh are 3 porturi USB cu o iesire maxima de 5V/2.1 A (iesire 1:5V/1A; iesire 2:5V/1A si iesire 3:5V/2.1 A). Această bancă de putere conține o baterie litiu-ion de grad A 20000 mAh și dispune de o lanternă. Cele 4 indicatoare LED albastre ..
206,87 lei + TVA
Producător: Avenue
Stelare 8000 mAh Solar Power Bank. Stelare Solar Power Bank include un 8000mAh A-grad baterie litiu polimer și are un singur cristal 1.5 W panou solar. Acesta include o lanternă cu LED-uri, care poate fi pornit/oprit prin apăsarea dublă pe butonul de alimentare. Banca de putere vă permite să încărca..
106,11 lei + TVA
Producător: Avenue
Fabric 4000 mAh banca de putere. Aceasta tesatura tricotate acoperite 4000 mAh un grad baterie litiu-polimer Powerbank este serios pe tendință. Include un cablu USB la micro USB pentru a reîncărca backupul bateriei sau pentru a încărca dispozitive cu o intrare micro-USB, ar fi smartphone-urile Andro..
78,74 lei + TVA
Afisare 1 - 48 din 360 (8 pagini)