Produse DeMedia
Cosul tau

Produse promotionale

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
< p > un set de manichiură elegant, un "trebuie să aibă" pentru orice femeie care doresc să aibă mâini frumoase. Setul contine foarfece mici, clești, un fișier de unghii, un instrument pentru îndepărtarea coji și pensete, toate finisate cu o vopsea ruberized care acordă firmei de utilizator și prind..
13,98 lei + TVA
Punga de cosmetice MARLEN confecționa din piele ecologică este o soluție perfectă pentru femeile cărora le place să aibă cele mai necesare produse cosmetice cu ele în orice moment. Este elegant, încăpător și la îndemână pentru a se potrivi într-o geantă de mână. Punga de cosmetice este închisă cu fe..
19,00 lei + TVA
Geanta AGNES este un must-have pentru femeile care nu le place poșete mari sau care au genți de mână mici. De asemenea, este perfect ca o pungă pentru chei sau alte obiecte mici. Când te duci la o petrecere și nu au loc pentru o pungă de dimensiuni standard-geanta AGNES este potrivit pentru tine!..
9,94 lei + TVA
Portofel clasic pentru femei cu buzunare pentru carduri de credit și un buzunar pentru schimbare. Disponibil în 4 variante de culori. Portofelul are o placă de aur ca ornament sau spațiu pentru marcarea produsului. Ea are un fermoar de aur, care merge bine cu placa. Portofelul NESS este un clasic ca..
29,06 lei + TVA
Portofel clasic pentru femei cu buzunare pentru carduri de credit și un buzunar pentru schimbare. Disponibil în 4 variante de culori. Portofelul are o placă de aur ca ornament sau spațiu pentru marcarea produsului. Ea are un fermoar de aur, care merge bine cu placa. Portofelul NESS este un clasic ca..
24,03 lei + TVA
O cutie de carton care conține fie una, fie două instrumente de scriere. Design robust, cu un stil simplu și elegant...
6,55 lei + TVA
Ceas cu alarmă-ceas, termometru și higrometru pus într-o carcasă de lemn. Este nevoie de 1 buc de baterie AA, care nu este inclus la articol...
100,47 lei + TVA
Ceas de perete metalic cu un design simplu, elegant. Logo-ul poate fi gravat peste fata ceasului. Este nevoie de 1 buc de baterie AA, care nu este inclus în articol...
46,75 lei + TVA
Dimensiuni mici, stație de Prognoza meteo la îndemână. Logo-ul poate fi gravat pe partea frontală...
28,94 lei + TVA
Datorită acestei stații meteorologice moderne, prognoza meteo nu va mai fi o problemă această stație meteorologică este un termometru, higrometru, ceas deșteptător, calendar, biometru, stație meteorologică. De asemenea, are ecran luminos. Logo-ul poate fi imprimat sau gravat pe partea frontală a pro..
28,94 lei + TVA
A clock made of metal, with large white clock face. It's set upon elegenat wooden support made of solid wood. The clock also has a place for a office supplies. This gadget for sure will be a vlueable decoration of any office desk. It has both, a great design and functionality. Marking can be placed..
39,00 lei + TVA
Ceas de perete de dimensiuni mari, cu aspect modern. Numere convexe uriașe face ușor de citit ora reală. Logo-ul va fi imprimat...
44,15 lei + TVA
Ceas de perete mare, cu un design modern. Mâinile Negre și un ceas alb cu fața în fundal face citirea timpului fără sudură. Bateriile nu sunt incluse-este nevoie de AA x 1...
30,05 lei + TVA
Un ceas de perete făcut din metal. Un design modern cu harta lumii pe fata ceasului va decora orice interior si cifre mari va ajuta pentru a citi timpul...
45,06 lei + TVA
Elegant ceas de perete din lemn. În plus față de un ceas mare se confruntă cu un termometru și higrometru...
86,37 lei + TVA
Stație de vreme din lemn, cu un termometru și un ceas. Am gravat bine logo-ul...
40,11 lei + TVA
Acest ceas de perete unic este acoperit cu un strat de beton adevărat. Produsul este fabricat manual, cu tendințe de design nou bazate pe simplitatea și utilizarea resurselor naturale...
109,62 lei + TVA
Stația de meteorit EZ este un dispozitiv mic cu un desingn modern. Acesta are un ecran LCD, un stand și metru de temperatură la distanță. Funcțiile stației de meteorit: ceas, temperatură exterioară, temperatură în interior. Stația de meteorit afișează cea mai mare și cea mai joasă temperatură înregi..
59,32 lei + TVA
Un ceas de birou foarte funcțional făcut din material de înaltă calitate woodenlike. Afișajul roșu este ascuns sub stratul de finisare ceea ce oferă un efect supriindividual plăcut. Funcțiile ceasului: afișarea timpului, a datei și a temperaturii, este posibil să se stabilească până la 3 alarme. Cea..
60,23 lei + TVA
Stația meteo LUCIDĂ are un model interesant și un afișaj semi-transparent bine conceput. Funcțiile sale includ:-afișarea de timp și data,-alarma cu amânare,-memento-uri de ziua de nastere,-Timer,-temperatura..
30,05 lei + TVA
Ceasul AIDEN se distinge prin stilul său unic. E făcută din piatră adevărată! Se potrivește perfect în interioarele moderne, minimalist și va decora pereții chiar și cele mai exigente esteți. Ceasul se face în conformitate cu cele mai recente tendințe în designul interior bazat pe simplitatea de pro..
72,39 lei + TVA
Organizator pentru birou cu un recipient pentru pixuri și ceas cu următoarele funcții: calendar, alarma, timer și termometru...
37,02 lei + TVA
Organizator pentru un birou din MDF, cu un finisaj la modă în culoarea lemnului deschis, care se potrivește interiorului modern. Are un recipient pentru pixuri și ceas cu următoarele funcții: calendar, alarmă și termometru...
70,29 lei + TVA
Termometru digital simplu și elegant, cu o cupă de aspirare care poate fi, de asemenea, utilizat ca termometru extern. Distanța de temperatură: -20  C-50  C..
14,88 lei + TVA
BINILO este o stație meteorologică cu barometru și posibilitatea de a măsura temperatura exterioară. Ea are următoarele caracteristici: timp, data, zi a săptămânii, temperatura în interiorul și în afara, umiditatea aerului, nivelul de confort, 4-nivel de vizualizare a vremii și ceas deșteptător. Set..
68,89 lei + TVA
Ceas de birou MAGIC este compus din două blocuri separate, care, la contactul cu fiecare alte Arată ora curentă și la deconectarea-umiditatea aerului și a temperaturii. Ambele ecrane sunt iluminate în albastru. Acesta este un cadou genial pentru fiecare iubitor gadget. Ceasul are un ceas deșteptător..
109,62 lei + TVA
Ceasul CORNELL combină ceasul digital într-o carcasă elegantă cu încărcător de inducție. Gadget nu numai arata grozav pe birou, dar este, de asemenea, foarte util. Setul include cablul de alimentare. Funcțiile ceasului includ calendarul, ceasul deșteptător și temperatura. Notă: vă rugăm să așteptaț..
115,64 lei + TVA
Setul CAMERON este fabricat din piele ecologică. Se compune dintr-un breloc și o pungă de documente, care sunt ambalate într-o cutie de carton. Culoarea cutiei corespunde interiorului setului, creând astfel un întreg coerent...
46,17 lei + TVA
Geanta de laptop este confectionat din tesatura 1680D și are două buzunare vaste pe front, compartimentul principal cu secțiune suplimentară pentru laptop, cu posibilitatea de lărgirea în partea de jos, un buzunar de birou vast, cu două buzunare telefon, trei bucle stilou și un buzunar pentru afacer..
110,48 lei + TVA
Servieta notebook din poliester 1680D. Include 2 buzunare interioare (una este închisă cu Velcro). Buzunare exterioare din față și din spate a Brefcase sunt închise cu fermoar. 2 mânere cu piele ecologică și starp lung umăr. Logo-ul poate fi în relief în față...
110,48 lei + TVA
Portofoliu elegant, care este de neînlocuit la orice întâlnire de afaceri. Sigla poate fi gravată pe suprafața portofoliului...
82,94 lei + TVA
Zipped până portofoliu. Include buzunar mare, buzunar închis cu fermoar, 2 suporturi pentru stick de memorie USB, buzunare mici, loc pentru un stilou cu bile, notebook. Notebook-ul nu este lipit de capac, ci numai alunecat pe buzunar, ceea ce face posibilă schimbarea notebook-ului...
44,15 lei + TVA
Portofoliu cu aspect simplu și modern. Înăuntru există un buzunar mare. 2 buzunare mici, 2 suporturi pentru stick de memorie USB, loc pentru un stilou cu bile, notebook. Portofoliul este închis cu o bandă elastică atașată la un cârlig metalic. Notebook-ul nu este lipit de capac, ci numai alunecat pe..
30,05 lei + TVA
Portofoliu cu aspect simplu și modern. În interior există un buzunar mare, buzunare mici, loc pentru un stilou cu bile, notebook. Portofoliul este închis cu o bandă elastică atașată la un cârlig metalic. Notebook-ul nu este lipit de capac, ci numai alunecat pe buzunar, ceea ce face posibilă schimbar..
23,62 lei + TVA
Portofoliu iPad din piele ecologică PU. Titularii iPad sunt atașate la baza de Velcro, ceea ce face complet reglabil pentru fiecare dimensiune iPad. În interior există un spațiu pentru un stilou cu bile sau un stilou tactil. Acesta poate fi folosit ca un stand iPad-3 unghiuri diferite. Logo-ul va fi..
19,99 lei + TVA
Portofoliul ecologic fabricat din lenjerie. Are 1 buzunar mare, 1 mediu, 6 buzunare mici și un notebook (20 de coli cu hârtie căptușită). Notebook-ul nu este lipit de capac, ci numai alunecat pe buzunar, ceea ce face posibilă schimbarea notebook-ului. Am putea grava logo-ul pe placa de metal...
33,06 lei + TVA
Extrem de util cadou de afaceri. Acest portofoliu de format A4 este echipat cu un magnet metalic de închidere în care veți găsi o unitate de memorie USB 8GB care pot fi utilizate separat. Portofoliul are: format A4 buzunar dimensiune, 7 buzunare mici, inclusiv unul cu o fereastră, un buzunar pentru ..
97,54 lei + TVA
Notebook-ul nu este lipit de capac, ci numai alunecat pe buzunar, ceea ce face posibilă schimbarea notebook-ului...
159,87 lei + TVA
Capacul exterior al folderului CARLIS este fabricat din lenjerie și oferă două buzunare pentru telefonul și memoria USB. În interior, veți găsi un notebook a5 de schimb (50 căptușite foi), buzunar mare fermoar, suport pen și patru buzunare mici, inclusiv una cu o fereastră. Folderul este blocat cu u..
59,24 lei + TVA
Portofoliul cu o bancă de putere este perfect pentru cei care urmează spiritul de ori. Dimensiunea mai mică îl face confortabil de utilizat. În interior există o căptușeală a5 pad-64 coli, o tabletă sau stand de telefon, mai multe sloturi și buzunare. Banca de alimentare încorporată 4000 mAh oferă p..
179,99 lei + TVA
Portofoliul SENA cu o bancă electrică și un încărcător de inducție este un produs inovator. Este foarte spațios și confortabil de utilizat. Înăuntru, acolo is un agendă, Bookmarks pentru carte de vizită, un loc pentru un stilou, și un innovative 5000 mAh puternic bancă a permite wireless acuzație de..
210,17 lei + TVA
Balon de șold Royal deține 240 ml capacitate cu folie de piele autentic. Facem un logo gravura sau ştanţare pe ea. Fiecare balon este ambalat individual într-o cutie simplă, din lemn de cadou...
86,49 lei + TVA
Domino Ho Ho Ho este o versiune reînnoit a unui Domino clasic. Imprimarea colorată pe plăci face jocul chiar mai distractiv. Piesele de domino sunt realizate în întregime din lemn. Are un certificat CE care confirmă că jocul este sigur pentru copii...
16,00 lei + TVA
< p > fără mâini reci! NIKO este o bancă de putere specială pentru sezonul de iarnă-toate datorită unei funcții de mână mai caldă. După pornirea funcției încălzitor de mână, Banca electrică se încălzește în 2-3 minute până la o temperatură confortabilă de 55 ° c și o menține până la 3 ore. Dispoziti..
100,47 lei + TVA
Lucru mic, dar de neînlocuit, care va fi cu adevărat util în timpul călătoriilor lungi-vă permite să încărcați telefonul mobil sau alt dispozitiv de încărcător auto. Logo-ul va fi imprimat...
3,30 lei + TVA
Set de călătorie, inclusiv încărcător auto și căști ambalate în cutie mică, practică închisă cu fermoar. Logo-ul va fi imprimat pe un încărcător auto sau pe o cutie...
13,07 lei + TVA
Căști CLIP sunt confortabile și practice de produse special pentru persoanele care joacă sport. Datorită clip-ului comportabil, ei dețin stabil pe urechile cuiva, oferindu-i utilizatorului libertatea deplină de mișcare. Calitatea sunetului vine în pereche cu un design modern. Marcajul poate fi plasa..
8,53 lei + TVA