Produse DeMedia
Cosul tau

Pungi Frigorifice

Producător: Bullet
Bergen prânz sac cooler. Geantă de prânz cu mai multe buzunare convenabile pentru șervețele sau gustări și 2 cutii de prânz pentru sandvișuri sau salată. Cutiile de prânz din plastic sunt dovada de microunde. Nailon...
71,48 lei + TVA
Producător: Seasons
Bayport rabatabil XL cada cooler. Cooler găleată pliabil cu suficient spațiu pentru câteva șase pachete, sticle de vin sau oricare dintre băuturile preferate. Marea utilizare pentru BBQ în aer liber și picnicuri cu prietenii și familia. Tub de răcire izolat cu fețe moi, cu mânere mari pentru transpo..
60,19 lei + TVA
Producător: Slazenger
Brisbane cooler rucsac. Trendy rucsac de design exclusiv cooler cu mai multe buzunare funcționale. 300D poliester...
110,48 lei + TVA
Producător: Bullet
Lapua sac de prânz non-țesute cooler. Compartimentul principal cu cârlig & buclă de închidere. Eliberați fereastra de identificare de pe spate, purtați mânerul. Contrast de culoare de legare. Buzunar în clapa din față. Geantă de prânz se pliază pentru depozitare ușoară. Dimensiune pliată 17,6 x 12,5..
9,73 lei + TVA
Producător: Bullet
Geantă frigorifică din Uppsala. 600D poliester...
12,29 lei + TVA
Producător: Bullet
Sac de răcire Trias. Geantă frigorifică cu 2 compartimente separate cu fermoar și curea de umăr reglabilă. Accesoriile nu sunt incluse. 600D poliester...
41,39 lei + TVA
Polluck 12-poate sac cooler. Compartimentul principal cu fermoar deține până la 12 cutii plus pachete de gheață. Buzunare cu băuturi termale brevetate™ pe partea de sus a cooler pentru depozitarea băuturilor deschise. Buzunarul din față. Curea reglabilă de umăr căptușită. Ultra Safe™ căptușeală PEVA..
75,36 lei + TVA
Roller 32-poate sac cooler cu roți. Mare pentru evenimente în aer liber. Compartimentul principal cu fermoar deține până la 32 de cutii. Deschide buzunarul frontal. Mânerul telescopic retractabil se extinde la 38cm. mânere duble exterioare. Ultra Safe™ căptușeală PEVA rezistent la scurgeri. Se prăbu..
200,93 lei + TVA
< p > 12-poate cooler Sling. Forma de rucsac sportiv cu fermoar în compartimentul principal deține până la 12 cutii. Deschide buzunarul frontal. Buzunar cu plasă laterală. Curea de umăr simplă reglabilă. Ultra Safe™ căptușeală PEVA rezistent la scurgeri. 600D poliester. < br/>  ..
32,90 lei + TVA
Producător: Bullet
Mare-Isle izolat rucsac cooler. Compartimentul principal cu fermoar. Deschide buzunarul frontal. Unic drop jos features plin PEVA izolație. Perfect pentru băuturi și gustări. Bretele reglabile, ranforsate. Webbed transporta mâner. 210D poliester...
48,32 lei + TVA
Producător: Arctic Zone
Titan 2 zile ThermaFlect® prânz sac cooler. Acest prânz de înaltă performanță sau 10-11 poate sac cooler este conceput pentru a menține elemente reci pentru perioade mai lungi de timp de reținere de gheață pentru până la 2 zile. Therma-flect® bariera de interior radiant este un multi-strat care acți..
95,48 lei + TVA
Producător: Arctic Zone
Titan 3 zile ThermaFlect® sac cooler. Acest cooler de înaltă performanță este conceput pentru a menține elementele reci pentru perioade mai lungi de gheață de reținere timp de până la 3 zile. Cooler-ul cu capacitate de 30 de capacitati are o bariera de caldura radianta integrata, bloc rece™ si Therm..
241,17 lei + TVA
Producător: Field & Co.
Campster sac de 12 sticle cooler. Parte a câmpului & seria co® Campster. Inspirație a fost atras de la retro de camping și vechi Scout școală Arată combinat cu nevoi moderne. Acest sac de răcire elegant combină materialul din lână/poli și accente de vinil cu funcția unui cooler izolat cu separator d..
140,66 lei + TVA
Producător: Arctic Zone
Titan ThermaFlect® geantă frigorifică cu difuzoare. Sac cooler cu difuzor Bluetooth integrat, realizat cu Deep Freeze® izolație de înaltă performanță, bariera de căldură integrată și baza de™ rece bloc va ajuta să rețină gheață pentru până la 2 zile! Compartimentul principal deține 24 de cutii. Incl..
452,24 lei + TVA
Producător: Bullet
Pungă de hârtie frigorifică. Geantă frigorifică cu imprimeu de hârtie pentru a da impresia unei pungi emblematice de hârtie maro. Compartimentul principal izolat "cârlig & buclă" rola de închidere de top. Laminate 110g non-țesute polipropilenă.   ..
10,97 lei + TVA
Producător: Bullet
Imma matlasate sac cooler. Curea de umăr reglabilă și mânere de apuca cu înălțimea verticală de 14cm. corp matlasat. Compartiment izolat cu fermoar. Slash buzunar frontal și o buclă de plastic pentru a deține cheile. 210D nailon...
55,00 lei + TVA
Taron 9-poate călător sac cooler. Compartimentul principal cu fermoar deține până la 9 cutii. Buzunar cu clapă frontală cu închidere Velcro. Buzunar cu plasă laterală. Buzunar de top pentru bilete. Treci prin căruciorul din spate. Curea de umăr reglabilă, căptușită. Ultra Safe™ rezistent la scurgeri..
72,89 lei + TVA
Producător: Avenue
Dual cub prânz sac cooler. Această geantă dublă pentru masa de prânz are 2 compartimente separate cu fermoar, un mâner de poartă convenabil și un design de blocare a culorii în tendințe, cu un pulsator cu fermoar contrastant. 600D PolyCanvas. 600D PolyCanvas...
45,82 lei + TVA
Producător: Seasons
DOX set 3 piese BBQ cu sac cooler. Un must-have pentru mâncător în aer liber sau băutor. Setul include 3 bucăți de instrumente de grătar, o spatulă, clei și furculiță, care sunt organizate și depozitate în interiorul compartimentului frontal al sacului. Compartimentul cooler este construit pentru a ..
120,54 lei + TVA
Afisare 1 - 19 din 19 (1 pagini)