Produse DeMedia
Cosul tau

Rotring

Notebook gift set Notebook gift set
Top Brand
Producător: Rotring
Gift box with three notebooks in different sizes and colours. This set can be combined with any rOtring pen. Big notebook (17 x 22 cm) comes in black with lined format, medium notebook (14 x 19 cm) comes in white and squared format, small notebook (11 x 16 cm) comes in red with dotted format. The no..
25,42 lei + TVA
Visuclick mechanical pencil (0.5mm) Visuclick mechanical pencil (0.5mm)
Top Brand
Producător: Rotring
Click action mechanical pencil for dynamic writing and sketching. Features a metal mechanism with retractable lead feed. Triangular grip for relaxed feel. Retractable tip and loaded with High-Polymer 2B leads. Nib size: 0.5mm...
10,20 lei + TVA
Visumax mechanical pencil (0.5mm) Visumax mechanical pencil (0.5mm)
Top Brand
Producător: Rotring
Light-weight mechanical pencil with rubberised grip. Features a metal mechanism with retractable lead feed and full metal nosecone. Unique concealable eraser uncovered with a twist. Loaded with High-Polymer 2B leads. Nib size: 0.5mm...
15,05 lei + TVA
Visumax mechanical pencil (0.7mm) Visumax mechanical pencil (0.7mm)
Top Brand
Producător: Rotring
Light-weight mechanical pencil with rubberised grip. Features a metal mechanism with retractable lead feed and full metal nosecone. Unique concealable eraser uncovered with a twist. Loaded with High-Polymer 2B leads. Nib size: 0.7mm...
15,05 lei + TVA
Madrid stilou pix-106521 Madrid stilou pix-106521
Top Brand
Producător: Rotring
Madrid pix stilou. În cazul în care aspectul vizual și de precizie conta, seria Madrid iese în evidență. Cu designul său inteligent și mecanismul subtil, acesta este instrumentul ideal pentru creativ printre noi. Incl. caseta de cadou rOtring. Livrat cu o reumplere de balpunct. Design exclusiv. Meta..
44,19 lei + TVA
Madrid creion mecanic-106522 Madrid creion mecanic-106522
Top Brand
Producător: Rotring
Creion mecanic din Madrid. În cazul în care aspectul vizual și de precizie conta, seria Madrid iese în evidență. Cu designul său inteligent și mecanismul subtil, acesta este instrumentul ideal pentru creativ printre noi. Incl. caseta de cadou rOtring. Livrat cu reumplere creion (0,7 mm NIB). Design ..
44,19 lei + TVA
Rapid-Pro pix stilou cu mâner moletat-106523 Rapid-Pro pix stilou cu mâner moletat-106523
Top Brand
Producător: Rotring
Rapid-Pro pix stilou cu prindere moletat. Instrumentul profesional perfect pentru toate aplicațiile de schiță, scriere și desen. Metalul solid, forma hexagonală a butoiului și mânerul moletat subliniază expertiza sa tehnică. Pixul de pix este echipat cu un document de reumplere gigant albastru. Incl..
180,40 lei + TVA
Creion mecanic rapid-Pro cu prindere cu mânere-106524 Creion mecanic rapid-Pro cu prindere cu mânere-106524
Top Brand
Producător: Rotring
Creion mecanic rapid-Pro, cu prindere moletat. Creion mecanic (0,7 mm NIB) cu corp complet metalic și mâner din metal fără alunecare, echipat cu un mecanism unic de punct de pernă pentru a îmbunătăți controlul, confortul și a reduce defalcare de plumb. Radieră încorporată sub capacul butonului de ap..
180,40 lei + TVA
Tikky stilou pix cu mâner ondulat-106526 Tikky stilou pix cu mâner ondulat-106526
Top Brand
Producător: Rotring
Tikky stilou pix cu prindere ondulată. Tikky, intrarea la rOtring în modul de netedă punct. Zona de prindere ergonomică cu formă de undă conferă un control excelent. netedă punctul de scriere. Perfect pentru scrierea precisă și nevoile de desen. Incl. caseta de cadou rOtring. Livrat cu o reumplere d..
33,14 lei + TVA
Creion mecanic tikky cu prindere ondulată-106527 Creion mecanic tikky cu prindere ondulată-106527
Top Brand
Producător: Rotring
Creion mecanic tikky cu prindere ondulată. Creion mecanic cu greutate ușoară (0,5 mm NIB) cu mâner cauciucat pentru a crea schițe, desene tehnice și texte curate și precise. Hi-polimer conduce asigura o mare flexibilitate și durabilitate păstrând în același timp vârful de sprijin de plumb curat. Rad..
14,25 lei + TVA
Tikky stilou multifuncțional cu prindere ondulată-106528 Tikky stilou multifuncțional cu prindere ondulată-106528
Top Brand
Producător: Rotring
Stilou multifuncțional tikky cu prindere ondulată. Stilou multifuncțional cu mâner cauciucat și mecanism "Magic View", transformându-l opțional într-un creion (0,7 mm NIB) sau pix pentru a schita, scrie sau evidenția. Țineți stiloul injector (pen-ul) în mână, priviți pictograma modului dorit și apăs..
99,19 lei + TVA
Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)