Produse DeMedia
Cosul tau

Sound & Vision

Producător: Bullet
Căștile ușoare de la sargas. Urechi super ușoare și elegante. Poate fi folosit pe smartphone-uri, tablete și toți jucătorii de muzică cu o mufă audio de 3,5 mm. Include o cutie de depozitare la îndemână. Ambalate în poliback individuale. Acest produs conține DBP și DIBP. ABS și PVC...
8,41 lei + TVA
Producător: Avenue
Naiad wireless Bluetooth® Speaker. Difuzor Mini Bluetooth® cu conexiune wireless de 10 metri distanță. Corpul tactil moale oferă difuzorului un sentiment de calitate frumos. Include o sursă de alimentare USB și un cablu line-in de 3,5 mm. Ambalate într-o cutie cadou Avenue. Plastic ABS...
56,64 lei + TVA
Producător: Bullet
Tablis pliabil căști. Bandă de susținere pliabilă cu bandă reglabilă și urechi cu urechi peste ureche, care oferă un sunet mai clar și mai puțin zgomot ambiental. Poate fi folosit pe smartphone-uri, tablete și toți jucătorii de muzică cu o mufă audio de 3,5 mm. Include cutie de carton alb. Plastic...
22,67 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști pliabile haos. Căști pliabile ușoare, cu design plat prin cablu și controler muzical (compatibil atât cu iOS, cât și cu Android), care vă permite să ignorați melodiile, să ajustați volumul și chiar să luați apeluri în timp ce utilizați smartphone-ul, tableta sau alt dispozitiv audio. Căști Cha..
103,47 lei + TVA
Producător: ifidelity
Urechi de jazz. Pavilioane de design exclusive cu carcasă din aluminiu măcinat, oferind o calitate acustică curată. Controlerul muzical încorporat vă permite să ajustați volumul, melodiile și să luați apelurile primite (funcționalitate limitată pe dispozitive non iOS). Incl. EVA turnate caz transpor..
98,45 lei + TVA
Producător: Bullet
Nomia Bluetooth® vorbitor. Difuzor Bluetooth portabil® cu baterie internă acumulator, care oferă până la 4 ore de muzică non stop. Difuzorul poate fi conectat prin cablu audio Bluetooth® sau 3,5 mm. Cablu audio și de încărcare inclus. Plastic...
59,03 lei + TVA
Producător: Bullet
Vorbitor de vibrații Vigo. Pur și simplu plasați telefonul mobil pe suprafața plană și ascultați sunetul amplificat. Ușor de utilizat. Nu sunt necesare setări wireless sau cabluri. Necesită 3 baterii AA (nu sunt incluse). Plastic ABS cu acoperire soft touch...
10,64 lei + TVA
Producător: Bullet
Sunet-off pavilioane cu un splitter audio. Acesta este accesoriul perfect de călătorie! Acest kit include două seturi de earbuds, un Splitter de muzică și caz EVA. Permite ca două persoane să asculte același dispozitiv audio în același timp cu propriul set de căști. Poate fi folosit pe smartphone-ur..
12,29 lei + TVA
Producător: Avenue
Earbuds Fusion. Muguri de ureche cablate plate cu control prin cablu (răspuns/Terminare apeluri telefonice) compatibile cu iOS și dispozitive Android. Incl. pungă și ambalate în caseta de cadou Avenue (8, 8 x 8, 8 x 4cm). Plastic ABS...
28,78 lei + TVA
Producător: ifidelity
Swerve Bluetooth® și difuzor NFC. Vorbitor de design exclusiv Bluetooth® este ideal pentru utilizare la birou sau atunci când sunteți în mișcare și oferă audio de streaming curat atunci când este asociat cu dispozitive Bluetooth® capabile (interval de 10M). Funcția NFC (Near Field Communication) vă ..
140,08 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști Cronus Bluetooth®. Redați muzică în flux de pe dispozitivele Bluetooth® activate cu căști de calitate stereo confortabile. Aceste căști pliabile de înaltă calitate vor funcționa în decurs de 10 metri de dispozitiv. Bateria litiu încorporată va reda în permanență muzică timp de până la 10 ore ș..
123,59 lei + TVA
Producător: Bullet
Rebele earbuds. Carcasă triunghiulară din plastic cu depozitare prin cablu. Utilizați cu orice dispozitiv audio standard cu o mufă audio de 3,5 mm. Geantă cu bule alăturate. Plastic ABS...
3,88 lei + TVA
Producător: Avenue
Difuzor® Triton Bluetooth. Sunet de calitate într-un mic Difuzor portabil Bluetooth®. Redă muzica sau alte fișiere audio de pe un dispozitiv Bluetooth® activat (interval de 10 metri). Microfonul încorporat vă permite să apelați la conferință prin intermediul smartphone-ului sau Skype. Timp de redare..
57,63 lei + TVA
Producător: Avenue
Difuzor Bluetooth® Padme. Bucurați-vă de muzică și filme oriunde prin asocierea dispozitivului compatibil Bluetooth®, ar fi dispozitivele iPhone, iPad sau Android OS cu acest difuzor Bluetooth portabil® (interval 10M). Cu microfonul încorporat, difuzorul vă permite să apelați la conferință prin inte..
49,39 lei + TVA
Producător: Avenue
Naboo Bluetooth® și difuzor NFC în aer liber. Cu difuzorul portabil Naboo în aer liber, vă puteți bucura de muzică oricând și oriunde. Difuzorul este certificat IP65 care garanteaza rezistenta eficienta la stropire si praf. Exteriorul cauciucat accidentat oferă, de asemenea, o protecție superioară î..
123,59 lei + TVA
Producător: Bullet
Earbuds versa. Utilizați cu orice dispozitiv audio standard. Reutilizabile caz rotund magazine earbuds. mufă audio de 3,5 mm și cablu de 120 cm. Geantă cu bule alăturate. PP plastic...
4,95 lei + TVA
Producător: ifidelity
Sideswipe Portable Bluetooth® și NFC speaker. Montarea unui sunet mare într-un spațiu mic de ambalare este ușoară datorită acestui Difuzor portabil Bluetooth®. Cele două unități de boxe alunecă automat din cutie atunci când sunt pornite, pentru un efect stereo complet. Pentru a opri difuzorul, glisa..
359,73 lei + TVA
Producător: Bullet
Vorbitor de warpt. Difuzor de dimensiuni mici, compacte, cu inel cheie și baterie reîncărcabilă internă, oferind 4 ore de muzică nonstop. Atașați difuzorul la un smartphone, tabletă sau orice alt dispozitiv media cu o mufă audio de 3,5 mm cu cablul audio inclus. De asemenea, include cablu de încărca..
24,65 lei + TVA
Producător: Bullet
Difuzor expandabil Ripple. Extinderea difuzorului pentru a stimula sunetul cu o baterie reîncărcabilă internă, oferind până la 2 ore de timp de redare. Conectați difuzorul cu orice smartphone, tabletă sau dispozitiv audio cu mufa audio încorporată de 3, 5mm. Include cablu de încărcare USB și cutie d..
18,55 lei + TVA
Producător: Bullet
Earbuds retractabil Reely. Căști retractabile care pot fi utilizate pe toate smartphone-urile, tabletele și toate playerele muzicale cu o mufă audio de 3, 5mm. Plastic ABS...
8,66 lei + TVA
Producător: ifidelity
Whirl ceas cu alarmă radio. The Whirl Packs un Bluetooth® Speaker, Dual alarmă ceas și FM radio tot into unul drac. Sincronizează muzica preferată prin Bluetooth® și bucură-te de muzica wireless de până la 10 metri de dispozitivul tău portabil. Radioul FM poate stoca automat până la 50 de stații FM ..
107,10 lei + TVA
Producător: Avenue
Difuzor nano portabil Bluetooth®. Proiectat exclusiv de XMI, boxe portabile mici într-o gamă largă de culori; un mod mai luminos de a obține mesajul auzit. Redă muzica sau alte fișiere audio de pe un dispozitiv compatibil Bluetooth (interval de 10 metri). Timp de redare de până la 6 ore. Ambalate în..
65,88 lei + TVA
Producător: Bullet
Raliu căști pliabile. Căști la modă, pliabile, cu bandă reglabilă căptușită. Poate fi folosit pe smartphone-uri, tablete și alte playere muzicale echipate cu o mufă audio de 3,5 mm. Cutie de carton albă inclusă. Plastic ABS...
44,36 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști Rhea Bluetooth®. Redați muzică în flux de pe dispozitivele Bluetooth® activate cu căștile de ureche Bluetooth® Rhea. Rhea oferă un sunet vocal clar și un bas puternic. Gama de lucru Bluetooth® este de 10 metri, iar bateria litiu încorporată va reda în permanență muzică timp de până la 8 ore. A..
137,86 lei + TVA
Producător: Avenue
Căști Midas Touch Bluetooth®. Cine are nevoie de butoane atunci când aveți un ecran tactil? Cu simpla atingere a degetului pe cască puteți controla muzica. Când sunteți conectat prin Bluetooth® vă puteți bucura de până la 12 ore de timp de redare. Include micro USB la cablul de încărcare USB și cabl..
236,47 lei + TVA
Producător: ifidelity
Rollbar Bluetooth® difuzor și suport pentru smartphone. Suportul pentru boxe de ifidelitate Bluetooth® Speaker oferă un sunet și o funcționalitate excelente. Funcția stand permite diferite unghiuri de vizionare și oferă un sunet amplificat în timp ce încearcă să vizionezi un film pe tabletă sau smar..
82,37 lei + TVA
Producător: Avenue
Difuzor de aluminiu Greedo Bluetooth®. Bucurați-vă de muzică și filme oriunde prin asocierea dispozitivului compatibil Bluetooth® cu acest Difuzor portabil de aluminiu Bluetooth® (interval de 10 metri). Cu microfonul încorporat, difuzorul vă permite să apelați la conferință prin intermediul smartpho..
62,58 lei + TVA
Producător: Avenue
Bran Bluetooth® banca de putere și difuzor. The Bran Bluetooth® Speaker este partenerul perfect pentru tehnologia mobilă. Combină o Powerbank 2200mAh (ieșire 5V/1A) și difuzor Bluetooth (ieșire de 2W) într-unul singur. Incl. cablu de încărcare Micro la USB. Ambalate într-o cutie cadou Avenue. Plasti..
118,15 lei + TVA
Producător: Avenue
Jazzy Light-Up Bluetooth® vorbitor. Iluminați muzica cu acest Difuzor portabil Bluetooth® cu lumini LED care impulsează muzica pentru o experiență vizuală distractivă. Difuzor ideal pentru petreceri mici și adunări în aer liber. Ambalate într-o cutie de cadou negru. Plastic ABS...
24,65 lei + TVA
Producător: Avenue
Kubus Portable Bluetooth® și NFC speaker. Portabil forma pătrată Bluetooth® difuzor cu putere de ieșire 3W și funcția NFC. NFC vă permite să asociați dispozitivele compatibile NFC prin simpla atingere a dispozitivului la difuzor. Incl. cablu de 3,5 mm aux și cablu de încărcare. Timp de redare de pân..
65,88 lei + TVA
Producător: Avenue
Buzz Bluetooth® earbuds cârlig flexibile. Pierde firul, dar păstrează calitatea sunetului de urechi preferate. Căștile Buzz Bluetooth® se conectează wireless la orice dispozitiv compatibil până la 33 de picioare. Cârligele de ureche flexibile fac ca aceste căști să fie perfecte pentru a lucra. În pl..
41,14 lei + TVA
Producător: Avenue
Echo Bluetooth® Neckband. Banda de susținere Echo Bluetooth® este cadoul perfect pentru persoana care se află întotdeauna în mers. Odată conectat prin Bluetooth®, banda de gât are mai multe caracteristici. Puteți utiliza căștile pentru a asculta muzica preferată. Odată cu Comutarea unui buton, muzic..
82,37 lei + TVA
Producător: Avenue
Boom Bluetooth® urechi. Căștile Boom Bluetooth® au un design exclusiv și se conectează wireless la orice dispozitiv compatibil de până la 10 metri. Features un clădire înăuntru muzică contract care allows tu la spre a lua chemare și contract muzică. Se potrivește perfect în vasul urechii. Include ca..
49,39 lei + TVA
Producător: Avenue
Nativ din lemn Bluetooth® vorbitor. Un difuzor de design exclusiv cu ieșire difuzor 2x 3W pentru sunet de calitate premium. Construit în controlul muzicii pe difuzor pentru a controla muzica și să ia apeluri. Include un cablu de încărcare Micro USB la USB și un cablu auxiliar de 3, 5mm. Livrat într-..
164,24 lei + TVA
Producător: Avenue
Boulder impermeabil Bluetooth® vorbitor. Cauciucat, IP-66 certificat exterior garantează protecția împotriva apei, impact, și zgârieturi. Difuzorul are 6W Ieșire difuzor și procesor de sunet digital. Acesta dispune de un tip carabină (nu este potrivit pentru alpinism) pentru a atârna cu ușurință dif..
150,72 lei + TVA
Producător: ifidelity
Ifidelity compact Bluetooth® vorbitor. Elegantul ifidelitate Insight Bluetooth® Speaker oferă un sunet excelent și include un amplificator Bass încorporat. Este compact, ușor și portabil, iar controlul muzical încorporat vă permite să luați apeluri și să controlați muzica. Este partenerul perfect pe..
196,97 lei + TVA
Producător: Bullet
Tracțiune Bluetooth® Speaker. Acest difuzor are tampoane de aspirare pe o parte, care vă permite să stick difuzor pe aproape orice suprafață plană. De asemenea, plăcuțele de aspirare pot funcționa ca suport pentru telefon sau tabletă. Zona de decorare mare, 3W difuzor wireless cu built-in de control..
57,63 lei + TVA