Produse DeMedia
Cosul tau

Speakers

Producător: Avenue
Naiad wireless Bluetooth® Speaker. Difuzor Mini Bluetooth® cu conexiune wireless de 10 metri distanță. Corpul tactil moale oferă difuzorului un sentiment de calitate frumos. Include o sursă de alimentare USB și un cablu line-in de 3,5 mm. Ambalate într-o cutie cadou Avenue. Plastic ABS...
56,64 lei + TVA
Producător: Bullet
Nomia Bluetooth® vorbitor. Difuzor Bluetooth portabil® cu baterie internă acumulator, care oferă până la 4 ore de muzică non stop. Difuzorul poate fi conectat prin cablu audio Bluetooth® sau 3,5 mm. Cablu audio și de încărcare inclus. Plastic...
59,03 lei + TVA
Producător: Bullet
Vorbitor de vibrații Vigo. Pur și simplu plasați telefonul mobil pe suprafața plană și ascultați sunetul amplificat. Ușor de utilizat. Nu sunt necesare setări wireless sau cabluri. Necesită 3 baterii AA (nu sunt incluse). Plastic ABS cu acoperire soft touch...
10,64 lei + TVA
Producător: ifidelity
Swerve Bluetooth® și difuzor NFC. Vorbitor de design exclusiv Bluetooth® este ideal pentru utilizare la birou sau atunci când sunteți în mișcare și oferă audio de streaming curat atunci când este asociat cu dispozitive Bluetooth® capabile (interval de 10M). Funcția NFC (Near Field Communication) vă ..
140,08 lei + TVA
Producător: Avenue
Difuzor® Triton Bluetooth. Sunet de calitate într-un mic Difuzor portabil Bluetooth®. Redă muzica sau alte fișiere audio de pe un dispozitiv Bluetooth® activat (interval de 10 metri). Microfonul încorporat vă permite să apelați la conferință prin intermediul smartphone-ului sau Skype. Timp de redare..
57,63 lei + TVA
Producător: Avenue
Difuzor Bluetooth® Padme. Bucurați-vă de muzică și filme oriunde prin asocierea dispozitivului compatibil Bluetooth®, ar fi dispozitivele iPhone, iPad sau Android OS cu acest difuzor Bluetooth portabil® (interval 10M). Cu microfonul încorporat, difuzorul vă permite să apelați la conferință prin inte..
49,39 lei + TVA
Producător: Avenue
Naboo Bluetooth® și difuzor NFC în aer liber. Cu difuzorul portabil Naboo în aer liber, vă puteți bucura de muzică oricând și oriunde. Difuzorul este certificat IP65 care garanteaza rezistenta eficienta la stropire si praf. Exteriorul cauciucat accidentat oferă, de asemenea, o protecție superioară î..
123,59 lei + TVA
Producător: ifidelity
Sideswipe Portable Bluetooth® și NFC speaker. Montarea unui sunet mare într-un spațiu mic de ambalare este ușoară datorită acestui Difuzor portabil Bluetooth®. Cele două unități de boxe alunecă automat din cutie atunci când sunt pornite, pentru un efect stereo complet. Pentru a opri difuzorul, glisa..
359,73 lei + TVA
Producător: Bullet
Vorbitor de warpt. Difuzor de dimensiuni mici, compacte, cu inel cheie și baterie reîncărcabilă internă, oferind 4 ore de muzică nonstop. Atașați difuzorul la un smartphone, tabletă sau orice alt dispozitiv media cu o mufă audio de 3,5 mm cu cablul audio inclus. De asemenea, include cablu de încărca..
24,65 lei + TVA
Producător: Bullet
Difuzor expandabil Ripple. Extinderea difuzorului pentru a stimula sunetul cu o baterie reîncărcabilă internă, oferind până la 2 ore de timp de redare. Conectați difuzorul cu orice smartphone, tabletă sau dispozitiv audio cu mufa audio încorporată de 3, 5mm. Include cablu de încărcare USB și cutie d..
18,55 lei + TVA
Producător: Avenue
Difuzor nano portabil Bluetooth®. Proiectat exclusiv de XMI, boxe portabile mici într-o gamă largă de culori; un mod mai luminos de a obține mesajul auzit. Redă muzica sau alte fișiere audio de pe un dispozitiv compatibil Bluetooth (interval de 10 metri). Timp de redare de până la 6 ore. Ambalate în..
65,88 lei + TVA
Producător: ifidelity
Rollbar Bluetooth® difuzor și suport pentru smartphone. Suportul pentru boxe de ifidelitate Bluetooth® Speaker oferă un sunet și o funcționalitate excelente. Funcția stand permite diferite unghiuri de vizionare și oferă un sunet amplificat în timp ce încearcă să vizionezi un film pe tabletă sau smar..
82,37 lei + TVA
Producător: Avenue
Difuzor de aluminiu Greedo Bluetooth®. Bucurați-vă de muzică și filme oriunde prin asocierea dispozitivului compatibil Bluetooth® cu acest Difuzor portabil de aluminiu Bluetooth® (interval de 10 metri). Cu microfonul încorporat, difuzorul vă permite să apelați la conferință prin intermediul smartpho..
62,58 lei + TVA
Producător: Avenue
Bran Bluetooth® banca de putere și difuzor. The Bran Bluetooth® Speaker este partenerul perfect pentru tehnologia mobilă. Combină o Powerbank 2200mAh (ieșire 5V/1A) și difuzor Bluetooth (ieșire de 2W) într-unul singur. Incl. cablu de încărcare Micro la USB. Ambalate într-o cutie cadou Avenue. Plasti..
118,15 lei + TVA
Producător: Avenue
Jazzy Light-Up Bluetooth® vorbitor. Iluminați muzica cu acest Difuzor portabil Bluetooth® cu lumini LED care impulsează muzica pentru o experiență vizuală distractivă. Difuzor ideal pentru petreceri mici și adunări în aer liber. Ambalate într-o cutie de cadou negru. Plastic ABS...
24,65 lei + TVA
Producător: Avenue
Kubus Portable Bluetooth® și NFC speaker. Portabil forma pătrată Bluetooth® difuzor cu putere de ieșire 3W și funcția NFC. NFC vă permite să asociați dispozitivele compatibile NFC prin simpla atingere a dispozitivului la difuzor. Incl. cablu de 3,5 mm aux și cablu de încărcare. Timp de redare de pân..
65,88 lei + TVA
Producător: Avenue
Nativ din lemn Bluetooth® vorbitor. Un difuzor de design exclusiv cu ieșire difuzor 2x 3W pentru sunet de calitate premium. Construit în controlul muzicii pe difuzor pentru a controla muzica și să ia apeluri. Include un cablu de încărcare Micro USB la USB și un cablu auxiliar de 3, 5mm. Livrat într-..
164,24 lei + TVA
Producător: Avenue
Boulder impermeabil Bluetooth® vorbitor. Cauciucat, IP-66 certificat exterior garantează protecția împotriva apei, impact, și zgârieturi. Difuzorul are 6W Ieșire difuzor și procesor de sunet digital. Acesta dispune de un tip carabină (nu este potrivit pentru alpinism) pentru a atârna cu ușurință dif..
150,72 lei + TVA
Producător: ifidelity
Ifidelity compact Bluetooth® vorbitor. Elegantul ifidelitate Insight Bluetooth® Speaker oferă un sunet excelent și include un amplificator Bass încorporat. Este compact, ușor și portabil, iar controlul muzical încorporat vă permite să luați apeluri și să controlați muzica. Este partenerul perfect pe..
196,97 lei + TVA
Producător: Bullet
Tracțiune Bluetooth® Speaker. Acest difuzor are tampoane de aspirare pe o parte, care vă permite să stick difuzor pe aproape orice suprafață plană. De asemenea, plăcuțele de aspirare pot funcționa ca suport pentru telefon sau tabletă. Zona de decorare mare, 3W difuzor wireless cu built-in de control..
57,63 lei + TVA
Producător: Avenue
Morley aluminiu Bluetooth® difuzor. Bucurați-vă de sunet excepțional cu din aluminiu Morley Bluetooth® Speaker. Dispunând de un built-in de control muzical, care vă permite să apelați la-The-Go prin intermediul smartphone-ului și pentru a controla muzica si volumul. Gama de lucru Bluetooth® este de ..
41,14 lei + TVA
Producător: Avenue
Tesatura avere Bluetooth® vorbitor. Difuzorul portabil Fortune Fabric Bluetooth® are o rază de 10 metri și un controler muzical încorporat care vă permite să vă bucurați de muzică și filme sau de o conferință de apel în mers prin asocierea dispozitivelor compatibile Bluetooth®. Utilizați cu dispozit..
118,15 lei + TVA
Producător: Elevate
Difuzor Bluetooth® rezistent la stropire cu apă cub. Elevatorul elevate Outdoor dispune de o coajă de silicon cu strat triplu șocabil. Cu un rating de IPX5, difuzorul poate rezista precipitatiilor si stropilor de apa. Speaker-ul elevate Outdoor include un microfon încorporat și controale muzicale. I..
206,87 lei + TVA
Producător: Avenue
< p > Zeus LED Bec® difuzor Bluetooth. Înlocuiți orice bec cu această generație următoare bec LED de lumină și difuzor Bluetooth. Becul LED de 6 Watt va dura până la 45.000 ore de lucru. Include o telecomandă care permite controlul luminii. Puterea de ieșire este de 3 Watt. Gama de lucru Bluetooth® ..
216,84 lei + TVA
Producător: Avenue
Seneca din lemn Bluetooth® vorbitor. Seneca Bluetooth® vorbitor este fabricat din lemn de mahon real și are o calitate excelentă a sunetului. Puterea de ieșire este de 3 Watt și conține o baterie litiu polimer 400 mAh. Include un cablu de încărcare Micro USB și un cablu auxiliar de 3,5 mm. Gama de l..
128,13 lei + TVA
Producător: Bullet
Duș Splash și difuzor Bluetooth® în aer liber. Lightweight impermeabil (IPX5) Bluetooth® difuzor cu o baterie reîncărcabilă internă, care oferă până la 2 ore de muzică nonstop. Aspirație pe partea de jos a difuzorului se va lipi de cele mai multe suprafețe plate și este perfect pentru baie. Funcția ..
59,03 lei + TVA
Producător: Avenue
Tesatura țesute Bluetooth® difuzor. Țesute tesatura Bluetooth® vorbitor caracteristici sunet excepționale și un stil de tendință. Corpul difuzorului este înfășurat cu un finisaj țesut țesătură. Driverul de 5 watt al difuzorului împachetează un pumn în timp ce controlul muzical încorporat și microfon..
118,15 lei + TVA
Producător: Avenue
Shae tesatura si lemn Bluetooth® vorbitor. Bucurați-vă de sunet excepțional de Shae Fabric și lemn Bluetooth® vorbitor. Fii pe trend cu pânză de tesatura tricotate și bază de lemn real. Difuzorul are o atingere moale, dar pachete de un pumn cu un driver de 5 watt difuzor. Built-in muzica de control ..
196,97 lei + TVA
Producător: Avenue
Difuzor Bluetooth portabil® Stark. Alimentați-vă muzica cu acest difuzor Bluetooth®! Acesta redă muzica sau alte fișiere audio de pe un dispozitiv Bluetooth® activat sau prin intrarea audio de 3,5 mm, făcându-l compatibil cu doar despre orice dispozitiv care redă muzică. Perfect pentru orice ocazie...
53,68 lei + TVA
Producător: Bullet
Portabil tesatura Bluetooth® difuzor. Bucurați-vă de sunet excepțional de Portable Fabric Bluetooth® vorbitor. Pânză tesatura pe gratar difuzor creează o unul de un fel de decorare. Difuzorul are o atingere moale, dar pachete de un pumn cu un driver de 3 Watt difuzor. Cu built-in microfon, portabil ..
45,27 lei + TVA
Producător: Bullet
Clip Mini Bluetooth® Difuzor portabil. Clip Mini Bluetooth® Speaker. Un difuzor Bluetooth® compact, ușor și portabil, care rulează pe o baterie reîncărcabilă. Built-in clip breloc face piesa perfecta pentru atunci când călătoresc. Difuzorul oferă, de asemenea, o zonă de imprimare mare făcându-l un c..
49,14 lei + TVA
Producător: Avenue
Caramida impermeabil Bluetooth® difuzor. Bucurați-vă de muzica preferată, indiferent de locația dvs. Ia vorbitor caramida în aer liber cu tine la piscina, pe excursie pe jos, sau la următoarea petrecere casa ta. De 6 Watt de ieșire este capabil de umplere orice locație cu sunet de calitate. Caramida..
167,46 lei + TVA
Producător: Avenue
Funbox Bluetooth® Speaker. The Fun Box Bluetooth® vorbitor vine cu un 2 x 1.7 W de ieșire și are până la 4Hrs timp de redare. Acest lucru face ca un vorbitor mare de a utiliza la domiciliu, în afara, sau la birou. Include un microfon încorporat, care vă permite să luați apeluri prin difuzor, un micr..
32,90 lei + TVA
Producător: Avenue
Petit portabil Partidul Bluetooth® vorbitor. Perfect pentru oricine care este pe-The-Go sau se poate sta pur și simplu la un birou într-o setare de birou. Difuzorul dispune de comenzi muzicale încorporate și microfon. Gama de lucru Bluetooth® este de 10 metri (33 picioare). Bucurați-vă de până la 2 ..
24,65 lei + TVA
Producător: Avenue
Ore cilindru Bluetooth® difuzor. Bluetooth® versiunea 4,2 difuzor cu 300 mAh baterie reîncărcabilă. Timp de redare de 2 ore la volum maxim, și este nevoie de 2-3 de ore pentru a încărca difuzorul de la 0%-100%. Ambalate într-o cutie cadou Avenue. Aluminiu...
52,69 lei + TVA
Producător: Avenue
Lână Bluetooth® stand difuzor tesatura. Suportul pentru boxe Fabric Bluetooth® oferă un sunet excepțional și un stil de tendință. Grătarul difuzorului este înfășurat cu un finisaj textil. Driverul de 2 x 3 Watt al difuzorului asigură o calitate excelentă a sunetului. Gama de lucru Bluetooth® este de..
152,78 lei + TVA
Producător: Avenue
Bond în aer liber impermeabil Bluetooth® difuzoare. Bond în aer liber impermeabil Bluetooth® difuzoare sunt o trebuie să aibă pentru oricine care iubește aventura! Sunt incluse două difuzoare Bluetooth® impermeabil, care pot fi utilizate în mod independent sau asociat împreună pentru a crea sunet su..
147,75 lei + TVA