Produse DeMedia
Cosul tau

STAC

Producător: STAC
< p > Organizator portbagaj acordeon. Acest organizator portbagaj păstrează mașina curată și organizată și se pliază îngrijit pentru a stoca atunci când nu sunt în uz. material poliester 600D cu două buzunare exterioare pentru depozitare suplimentară și două compartimente interioare. Mânere căptușit..
82,20 lei + TVA
Producător: STAC
Allen multi-cheie buzunar unealtă. Compact Allen cheie set instrument care combină instrumente esențiale într-un design convenabil pliere. Acesta dispune de cinci chei Allen în dimensiuni de la 2mm la 5mm, 1 fante și 1 Philips șurubelniță. Ambalate într-o cutie de cadou STAC. Plastic ABS și metal...
18,96 lei + TVA
Producător: STAC
Cutia de scule din Beverly 20. Această cutie de scule de 20 de piese, în caz mic, include trei șurubelnițe, 10 biți în suport cu: trei mărimi Philips (PH0, 1, PH2), trei dimensiuni înclinați (4, 5, 6mm), trei mărimi Torx (T10, T15, T20) și 1 adaptor, patru prize (7mm, 8mm, 9mm, 10mm), un cutter, un ..
40,63 lei + TVA
Producător: STAC
Construxx caseta de instrumente de 28 de piese. Acest set de scule cu 28 de piese include un mâner de șurubelniță cu 9 biți de șurubelniță (faza de PH2, PZ1, PZ2, SL5, SL6, T10, T15, T20), un adaptor de extensie, un adaptor socket, 8 socket (5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm), un cuțit de ut..
64,94 lei + TVA
Producător: STAC
CrossT 13-funcție multi-unealtă. multifuncțional cu 13 funcții, cu husă de nailon din buclă de curea pentru depozitare și protecție. Dispune de un nas lung și clește standard, un tăietor de sârmă, trei șurubelnițe înclinată (1/4 ", 1/8" și 1/16 "), o șurubelniță cruce, o lamă zimțită, o lamă de cuți..
68,17 lei + TVA
Producător: STAC
Taxă reglabilă multiunealtă cu lumină LED. Design compact multiunealtă cu cheie reglabilă și lumină LED ideală pentru reparații rapide. De asemenea, dispune de un slot de șurubelniță, inclusiv 3 biți șurubelniță, un cuțit, ferăstrău, poate și Deschizător de sticle. Ambalate într-o cutie de cadou STA..
97,58 lei + TVA
Producător: STAC
Organizator portabil de portbagaj grizzly. Interior pliabil poate fi folosit ca un singur compartiment sau împărțit în 2. 5 buzunare exterioare. cârlig & benzi bucla de pe partea de jos securizat la podele auto și covoare. 600D poliester...
54,83 lei + TVA
Producător: STAC
Parthenon de 18 piese cutie de scule. Cutie de scule cu capac Eva filtru si magnet de inchidere cu o singura lanterna cu LED alb, banda de masura 1m, mâner surubelnita cu prelungitor magnetic, 4 capete cheie tubulare (7/8/9/10) si suport de bit cu 9 biti (pH, PZ, plate si Torx) si adaptor cheie tubu..
38,59 lei + TVA
Producător: STAC
Poseidon 31-bucata cutie de scule. Carcasa uneltei cu încuietori cu mecanism de fixare și Mâner pliabil conține ciocan cu gheare, șurubelniță de 4mm, combinație cu Plier, cuțit de tăiere cu încuietoare, suport pentru chei hex care conține 5 taste hex (2-6mm) cu capete standard și cu bilă. bandă de m..
127,42 lei + TVA
Producător: STAC
Domeniul de aplicare COB lanterna lumina si Pick-up instrument. Lanternă cu instrument telescopic de preluare și sidelight COB. Incl. magnet cu inel metalic pentru iluminare hands-free. Cob lumină are 3 moduri de iluminare: lumină albă, lumină roșie și modul intermitent roșu. Instrumentul pick-up se..
69,11 lei + TVA
Producător: STAC
Strălucește calibrul 3-în-1 al anvelopei cu lumină LED. Lanterna mică (funcționează 24 de ore atunci când este încărcată complet) și lumina LED permite utilizatorului să verifice presiunea anvelopelor în locuri întunecate sau slab iluminate. Capacitate 10 BAR (găzduiește autoturisme/rulote/camioane)..
61,63 lei + TVA
Producător: STAC
Cutie de scule pentru 16 piese Sounion. Cutie de scule cu sistem de blocare cu mecanism de alunecare include ciocan cu gheare, 3, 5M bandă de măsurare cu caracteristică de blocare, cheie maimuță, cuțit de tăiere cu caracteristică de blocare, 3-Way leveler, 8 chei hex (1.5-6mm) în titular, lung nas P..
178,42 lei + TVA
Producător: STAC
Șurubelniță 8-în-1 Spidey cu lanternă. Perfect pentru a păstra acest instrument în jurul casei, are 1 LED-uri de lumină, 3 capete Phillips, 3 capete plate, și un mic instrument de sticlă ochi cu șurub pe capac. Apăsați butonul o dată pentru lanternă, și din nou pentru LED-ul pentru a ilumina uneltel..
45,99 lei + TVA
Producător: STAC
Milly organizatorul scaunului din spate cu compartimentul pentru tablete. Compartimentul tabletei poate fi închis cu velcro pentru a menține comprimatul în loc. Mai multe buzunare la îndemână sunt adăugate pentru a stoca bunurile dumneavoastră. Un șnur este adăugat în partea de jos pentru a strânge ..
68,93 lei + TVA
Producător: STAC
Mini-Grip LED magnetic lanterna lumina. La doar dreptul de mărime, acest spray de cauciuc mini lanterna este subțire și luminos, cu 3 moduri. Primul mod de o lanternă 4 LED-ul, modul al doilea o lanternă 6 LED-ul și al treilea mod este atât pe la o dată. Spate magnetic pentru depozitare ușoară sau p..
27,13 lei + TVA
Producător: STAC
Magnetic pick-up lanterna instrument de lumină. Instrument cu antenă telescopică magnetică, inclusiv lumina pentru a găsi obiecte metalice mici/piese în locuri care sunt greu de atins sau de întuneric. 4 piese LR44 baterii sunt incluse ambalate într-o cutie de cadou STAC. Metal...
36,94 lei + TVA
Producător: STAC
Rint 16-în-1 multi-unealtă LED lanternă cu laser. 16-în-unul multi-unealtă features 4 bucată socket set, socket racord tijă, sticla deschizator, cuțit, Saw, 2 Phillips șurubelniță cap, 2 șurubelniță drepte, hex cheie, punch, 0.75 W LED lanternă și laser pointer. Ambalate într-o cutie de cadou STAC. ..
54,17 lei + TVA
Producător: STAC
Buzunare set de 24 de piese în husă mică. Acest instrument de 24 de piese stabilit în pungă de transport 600D cu bucle elastice, include un set de mini șurubelniță șase piese, un mâner de cauciuc, nouă biți de conducător auto cu: trei mărimi Philips (1/4, PH2, PH3), trei dimensiuni plate (#4, #6, #7..
53,68 lei + TVA
Producător: STAC
Longine extensibil 8-LED lanterna lampă. Compact design de 0,2 W lanterna care poate fi comutată de la 0-90 °. Când este extinsă, lanterna funcționează ca 8 lumini de lucru LED. Include o bază magnetică pentru utilizare hands-free. Livrat cu 3 baterii AAA și ambalate într-o cutie de cadouri STAC. Pl..
49,14 lei + TVA
Producător: STAC
Șurubelniță All-in-One. Șurubelniță All-in-One cu cameră rotativă ce facilitează schimbarea rapidă a bucăților. Pur și simplu trageți, răsuciți și împingeți pentru a elimina, schimba sau încărca un pic nou. Include următoarele biți: Philips (faza, PH2, PH3), dimensiuni plate (#3, #4, #6). Ambalate î..
19,29 lei + TVA
Producător: STAC
Lucrător COB lanterna lumina cu magnet. Lanternă LED 3W cu 3 moduri de iluminare: 100%, 50% și modul intermitent. Când este extinsă o lumină de lucru COB 3W este descoperită. Baza magnetică este o soluție ideală pentru lucrul hands-free. Bateriile sunt incluse și inserate. Ambalate într-o cutie de c..
45,35 lei + TVA
Producător: STAC
Organizator de scule agățat Toolio. Organizator de scule agățat puternic și durabil, conceput pentru a fi atașat la un perete sau la o masă. Acesta dispune de buzunare în diferite dimensiuni pentru acces facil și depozitarea de diferite instrumente. Stac etichetă atașat. 600D poliester...
51,28 lei + TVA
Producător: STAC
Stubby ciocan cu gheare compacte. Ciocan cu gheare compact, cu prindere confortabilă, ideal pentru utilizare în spații înguste, unde mișcarea este limitată. Ambalate într-o cutie de cadou STAC. Metal și plastic ABS...
27,13 lei + TVA
Producător: STAC
Fritz All-in-o șurubelniță cu lanterna LED-ului. Șurubelniță All-in-One cu instrument magnetic integrat de preluare și lanternă detașabilă. Include următoarele biți de șurubelniță: faza a, PH2, PZ1, PZ2 și SL4, SL5. Bateriile sunt incluse și inserate. Ambalate într-o cutie de cadou STAC. . ABS și St..
39,33 lei + TVA
Producător: STAC
Tite compacte de 3W LED lanterna și sidelight COB. 3W lanternă LED cu 3W COB sidelight. Lanterna are 3 moduri de lumină: 100%, 50% și modul intermitent. Cob lumină are 3 moduri de iluminare: lumină albă, lumină roșie și modul intermitent roșu. Incl. soluție ideală de bază magnetică pentru lucrul han..
59,03 lei + TVA
Producător: STAC
Grez set de scule compact pe 10 piese. instrument de 10 piese set în pungă EVA. Include 3 taste hex (4mm, 5mm, 5.5 mm), un mâner de șurubelniță și 6 biți dublu-end șurubelniță (SL 3.5/PH2, SL3/faza, SL2/PH00, SL 2.4/PH0, H2/H3, H 1.5/H 2.5). Ambalate într-o cutie de cadou STAC. Oțel și plastic PP...
31,99 lei + TVA
Producător: STAC
Frecat de 6 piese de spălare auto Kit. set 6 piese pentru spalatorie auto, incluzand o galeata rabatabila de 9 litri cu mâner metalic, panza de micro fibra, burete, mantie de spalare, chipiu si carcasa de transport cu mâner. Carcasa de poliester 600D are un buzunar pentru stocarea altor obiecte. Amb..
98,45 lei + TVA
Producător: STAC
Nod 3-in-1 masina de urgenta instrument. Trei-în-unul instrument de siguranță de urgență include ciocan pentru a sparge prin sticla, centura de siguranta Cutter și Dinamo lanterna. Mâner manivelă pentru a genera energie. Nu sunt necesare baterii externe. Mâner de design din cauciuc pentru prindere u..
39,33 lei + TVA
Producător: STAC
Lutz magnetic 28-LED lanterna lumina. Lanternă subțire și magnetică, care are trei moduri. Primul mod este o lanternă cu LED-ul 4, al doilea mod este lumina LED 24, iar al treilea mod este atât pe o dată. Spate magnetic pentru depozitare ușoară sau pentru plasarea pe suprafețe metalice atunci când e..
31,88 lei + TVA
Producător: STAC
Tron multi-funcție de urgență mașină LED lanternă. Iluminează până la 200m. Include ciocan fereastră, Cutter centura de siguranță, și built-in magnet pentru atașarea la vehicule. Durează până la 36 ore atunci când este utilizat ca o torță (folosind un LED super luminos) sau până la 48 ore atunci cân..
54,17 lei + TVA
Producător: STAC
Strălucire-pe 9-LED lanterna lampă. Utilizați această lanternă compactă pentru a promova un program de siguranță. Include 9 lumini super luminoase cu LED-urile (aproximativ 30 lumeni). Comutator de alimentare cu buton pe partea de jos. Oferă până la 16 ore de lumină continuă pe un singur set de bate..
19,62 lei + TVA
Producător: STAC
Trug 8-LED lanterna lumina. 8 lanterna cu LED-uri cu corp din aluminiu cu capul în formă de șurub. Buton pornit/oprit în partea de jos. Curea de nailon încheietura mâinii pentru transport ușor. Ambalate într-o cutie de cadou STAC. Bateriile sunt incluse și inserate. Design exclusiv. Aluminiu...
29,43 lei + TVA
Producător: STAC
Furie 25-bucata set de scule în formă de anvelopă. set de instrumente de 25 de piese include un mini-bandă de măsurare, Phillips cap șurub șofer, cap plat șurub șofer, 9 biți cu adaptor (4 Phillips capete, 2 capete plate, și 3 capete hex), 3 chei hex, 5 prize (5-9mm), acul de nas clește, șurub șofer..
45,35 lei + TVA
Producător: STAC
Reville banca de putere masina cu lanterna LED-ului. Power up oricând și oriunde cu acest încărcător 1400 mAh și lanterna. Se conectează la bricheta sau la computer pentru a încărca bateria încorporată pentru a fi utilizată ca Powerbank sau conectați telefonul la încărcare în timpul condusului. Pent..
108,34 lei + TVA
Producător: STAC
Hank 9-LED lanterna lumina. Handy luminos 9 LED-ul proiectat lanterna cu mâner din cauciuc negru și cap de metal. Ambalate într-o cutie de cadou STAC. Bateriile sunt incluse și inserate. Design exclusiv. Metal și cauciuc...
41,88 lei + TVA