Produse DeMedia
Cosul tau
Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.

Ball pen CHOCO - 19626
Cod produs: 19626

Ball pen CHOCO - 19626
Opinia clientilor
  • Disponibilitate: 3213
  • Greutate: 0.03kg
  • Dimensiuni (L x l x Î): 140.00 x 0.00 x 0.00
SKU:

Optiuni disponibile

Cantitate minima de comandat pentru acest produs este de 50 bucati
Denumire Valoare Cantitate Pret (fara TVA) / buc.
Blue Collection - Culoare Argintiu 3213 25,15 lei
Un stilou excepțional mirosind a ciocolată delicioasă. Un gadget realizat din metal crom, decorat cu un inel de culoarea ciocolatei. Acesta este parfumat cu o aroma de ciocolata placuta pentru cel puțin 12 luni. Stiloul injector este ambalat într-o pungă elegantă de sac de haine. ..
Caracteristici
Made of metal
Measurements 140 x ⌀ 13 mm, 40 x 170 mm (bag)
Marking laser engraving GM (30 x 7 mm)
Case marking not applicable
Package woreczek foliowy
Cartbox measurements 30 x 39 x 35
Cartbox weight 6.500
Quantity in cartbox 200
Personalizare Print-UV Acest tip de personalizare se realizeaza cu ajutorul utilajelor de ultima generatie marca Roland, pentru a obtine o calitate superioara, prin printarea direct pe produs, policromie, intr-o singura trecere.
Personalizarea prin Gravura, este o metoda de imprimare a unui inscris sau logo pe o suprafata metalica vopsita cu un material speciala. Suprafatele pot fi drepte sau curbate iar procesul este asistat de un calculator care gestioneaza intregul proces. Tehnicile si metodele folosite de noi la Demedia sunt atent gestionate folosind aparate de ultima generatie care asigura gravuri de o fidelitate impresionanta fata de materialul initial. Inscriptionarea prin gravura este cea mai eleganta si moderna metoda de a personaliza materiale promotionale, de la pixuri si brelocuri la usb-uri si baterii externe din metal.
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Stilou cu bile CHOCO-19626

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.


La achizitie se va calcula o taxa suplimentara de logistica import in valoare de 72 de lei per comanda.