Produse DeMedia
Cosul tau
Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.

Stilou cu bilă cu cablu USB CHARGE-19638
Cod produs: 19638

Stilou cu bilă cu cablu USB CHARGE-19638
Opinia clientilor
  • Disponibilitate: 8132
  • Greutate: 0.02kg
  • Dimensiuni (L x l x Î): 152.00 x 0.00 x 0.00
SKU:

Optiuni disponibile

Cantitate minima de comandat pentru acest produs este de 50 bucati
Denumire Valoare Cantitate Pret (fara TVA) / buc.
Blue Collection - Culoare Negru 3 15,29 lei
Blue Collection - Culoare Albastru 3295 15,29 lei
Blue Collection - Culoare Gri 4834 15,29 lei
Pen-ul CHARGE este opțiunea ideală pentru cei care pierd adesea cablurile de încărcare. Clip-ul său este fabricat din viclenie fixat cu cablu magnet pentru încărcarea dispozitivelor mobile și pentru a transmite date. Cablul cu mufa universală 2 în 1: microUSB și IPhone. Întregul stilou este fabricat din metal cu suprafață cauciucată. Mecanism Twist. Albastru 1,0 mm-umplere groasă. ..
Caracteristici
Made of metal
Measurements 152 x ø 11 mm
Marking laser engraving MD
Case marking not applicable
Package woreczek foliowy
Cartbox measurements 54 x 34 x 18
Cartbox weight 11.000
Quantity in cartbox 50/500
Personalizare Print-UV Acest tip de personalizare se realizeaza cu ajutorul utilajelor de ultima generatie marca Roland, pentru a obtine o calitate superioara, prin printarea direct pe produs, policromie, intr-o singura trecere.
Personalizarea prin Gravura, este o metoda de imprimare a unui inscris sau logo pe o suprafata metalica vopsita cu un material speciala. Suprafatele pot fi drepte sau curbate iar procesul este asistat de un calculator care gestioneaza intregul proces. Tehnicile si metodele folosite de noi la Demedia sunt atent gestionate folosind aparate de ultima generatie care asigura gravuri de o fidelitate impresionanta fata de materialul initial. Inscriptionarea prin gravura este cea mai eleganta si moderna metoda de a personaliza materiale promotionale, de la pixuri si brelocuri la usb-uri si baterii externe din metal.
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Stilou cu bilă cu cablu USB CHARGE-19638

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.


La achizitie se va calcula o taxa suplimentara de logistica import in valoare de 72 de lei per comanda.