Produse DeMedia
Cosul tau

Tehnologie

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
Portofoliu iPad din piele ecologică PU. Titularii iPad sunt atașate la baza de Velcro, ceea ce face complet reglabil pentru fiecare dimensiune iPad. În interior există un spațiu pentru un stilou cu bile sau un stilou tactil. Acesta poate fi folosit ca un stand iPad-3 unghiuri diferite. Logo-ul va fi..
19,99 lei + TVA
< p > fără mâini reci! NIKO este o bancă de putere specială pentru sezonul de iarnă-toate datorită unei funcții de mână mai caldă. După pornirea funcției încălzitor de mână, Banca electrică se încălzește în 2-3 minute până la o temperatură confortabilă de 55 ° c și o menține până la 3 ore. Dispoziti..
100,47 lei + TVA
Lucru mic, dar de neînlocuit, care va fi cu adevărat util în timpul călătoriilor lungi-vă permite să încărcați telefonul mobil sau alt dispozitiv de încărcător auto. Logo-ul va fi imprimat...
3,30 lei + TVA
Set de călătorie, inclusiv încărcător auto și căști ambalate în cutie mică, practică închisă cu fermoar. Logo-ul va fi imprimat pe un încărcător auto sau pe o cutie...
13,07 lei + TVA
Căști CLIP sunt confortabile și practice de produse special pentru persoanele care joacă sport. Datorită clip-ului comportabil, ei dețin stabil pe urechile cuiva, oferindu-i utilizatorului libertatea deplină de mișcare. Calitatea sunetului vine în pereche cu un design modern. Marcajul poate fi plasa..
8,53 lei + TVA
Căști practice și confortabile cu bandă de susținere reglabilă. Când pliate au nevoie de foarte puțin spațiu. Specificații: impedanță: 32Ω; Sensibilitate: 105 ± 3dB; Frecvență: 20Hz-20KHz; Putere nominală de intrare: 5mW; Putere maximă de intrare: 10mW; PIN: 3.5 mm (dia). HINWEIS: Sie können Kratzer..
18,02 lei + TVA
Căști cu sunet de înaltă calitate. Datorită tampoane moi sunt confortabile, chiar și după multe ore de uzură. Izolarea de sunetele externe vă va permite să auziți fiecare detaliu chiar și pe cea mai zgomotoasă stradă. Banda de susținere pliabilă ușurează preluarea căștilor oriunde te duci. Există un..
36,69 lei + TVA
Încărcător auto cu formă curbată care permite încărcarea simultană a două dispozitive mobile prin porturile USB. Parametri:-intrare: 12 V, ieșire: USB 5V/2.1 A + 1A...
8,53 lei + TVA
SNAP Kit pentru a face fotografii va schimba abordarea ta de a lua imagini pentru totdeauna. Un caz durabil și elegant conține accesoriile necesare pentru orice fotograf sau entuziast selfie: trepied cu un mâner atașat pentru telefon, fir standard care permite, de exemplu, o cameră pentru a fi atașa..
52,27 lei + TVA
Revoluția absolută pe piața de gadget-uri de marketing! FLY mini-drone va asigura multe ore de divertisment pentru toți utilizatorii. Dimensiunile sale mici îi permit să fie plasate în controler care a asigurat confortul în timpul transportului și o excelentă expoziție a logoului. Dimensiunile mici ..
169,93 lei + TVA
Căștile wireless YODA sunt alegerea ideală pentru toți cei care urăsc cablurile încurcate. Un modul Bluetooth încorporat vă permite să vă conectați wireless la telefon și o formă special profilată face ca produsul să fie confortabil de utilizat. Un microfon din controler asigură gestionarea hands-fr..
69,38 lei + TVA
Căștile wireless DOOK oferă o calitate excelentă a sunetului și sunt echipate cu o stație de andocare metalică de 1500 mAh. Stația este utilizată pentru a transporta setul de căști și pentru încărcarea căștilor. Un activ suplimentar este capacitatea mare a căștilor: 85 mAh care vă permite să asculta..
197,06 lei + TVA
Căștile PADME Bluetooth combină beneficiile căștilor cu fir și fără fir. Bateria încorporată de 200 mAh permite până la 4 ore de ascultare fără fir a muzicii. De asemenea, are un microfon încorporat pentru efectuarea apelurilor telefonice folosind căști. Prin intermediul cablului AUX inclus și al ca..
60,23 lei + TVA
CALLY este un dispozitiv 2-în-1 care combină capacitatea de a efectua apeluri telefonice cu un set de căști fără fir și funcționalitatea unui încărcător auto tradițional. Setul cu cască Bluetooth este pregătit în mod constant pentru utilizare cu stația de andocare. Setul este extrem de confortabil d..
98,53 lei + TVA
Setul VIRTU VR va face ca jocurile VR să nu mai fie la fel! Ochelari de protecție VR cu căști va face jocul chiar mai realist, iar controlerul wireless inclus vă va oferi mai mult control asupra jocului. Pentru o operațiune corectă aveți nevoie de un 3,5 la 6 inch giroscop telefon. Produsul respectă..
97,54 lei + TVA
Ochelarii de protecție VR NIMI sunt alegerea perfectă pentru cei care caută un aspect unic. Pentru a vă scufunda în lumea virtuală, aveți nevoie de un 4,5 la 6 inch giroscop smartphone...
28,03 lei + TVA
Un adaptor cu conector micro USB este un accesoriu care va permite încărcarea wireless a dispozitivelor mobile care nu sunt echipate cu această funcție. Specificații tehnice: intrare 5V, ieșire 1A. Notă: vă rugăm să așteptați aproximativ 1 minut după conectarea dispozitivului pentru a stabiliza câmp..
12,57 lei + TVA
Căștile fără fir ORECCO atrag atenția cu designul lor elegant. Ei au o calitate foarte bună a sunetului și sunt foarte ușoare și confortabile. Acestea sunt echipate cu o stație de andocare de 400 mAh pentru depozitarea și încărcarea comodă a căștilor. Ei au un buton Multi-Function, care poate fi fol..
210,17 lei + TVA
Încărcător auto cu trei porturi USB. Se poate încărca până la trei dispozitive mobile în același timp. De acum încolo, aproape fiecare pasager își poate încărca telefonul sau tableta în același timp! Parametrii: putere de intrare 12-24V, putere de ieșire 5V/2.1 A, 2.0 A, 1A (2.1 A Max.)...
14,88 lei + TVA
Transformați-vă camera de telefon mobil într-un kit de fotografie profesionist. Un set de 3 lentile vă oferă o oportunitate de a face fotografii și de a înregistra pe un nivel complet nou. Acest set este format din Convertizor obiectiv cu unghi larg perfect pentru fotografie panoramică, macro Conver..
13,98 lei + TVA
Computer Cleaner MIST este un produs care vă permite să curățați ecranul computerului fără nici o problemă. Un lichid antistatice special va îndepărta praful și orice altă murdărie, în plus, ecranul curățat va fi praf pentru q destul de mult timp după utilizarea Mist. Recipientul lichid antistatice ..
14,47 lei + TVA
Cazul smartphone Universal realizat din materiale de modă în culori vii. Acesta va proteja ecranul tactil de la zgârieturi. Logo-ul va fi imprimat sau gravat...
2,31 lei + TVA
Smart caz de telefon făcut de trendy simțit că conține Velcro închidere. Trăgând centura putem scoate cu ușurință smartphone-ul de la caz. Pe partea din spate există un buzunar mic pentru stick de memorie. Logo-ul poate fi gravat sau de transfer termic imprimate...
3,96 lei + TVA
O lampă portabil alimentat de la slot USB, de exemplu, notebook sau Power Bank. Echipat cu o cauțiune elastică pentru a o plasa în locul potrivit și 5 LED-uri...
9,23 lei + TVA
Adaptor de la microUSB la iPhone-potrivit pentru modelul 4S și mai mici...
1,40 lei + TVA
Adaptor de la microUSB la iPhone-potrivit pentru modelul 5 și mai mare...
3,42 lei + TVA
Baterie exterioară pentru telefoane inteligente, tablete și playere MP3. Setul conține cablu cu vârful microUSB. Adaptoarele suplimentare pot fi achiziționate separat. Logo-ul poate fi gravat pe suprafata metalica...
18,59 lei + TVA
MANA Power Bank este 2.600 mAh de energie inchisa intr-o carcasa subtire si moderna, facuta din plastic de inalta calitate. Dispozitivul are un indicator de nivel al bateriei și, în plus, o torță cu diode LED. Setul conține un cablu USB standard pentru încărcare și manualul de instrucțiuni. Produsul..
31,58 lei + TVA
Banca de alimentare 5200 mAh MAIS este confectionat din plastic. Un capac pătrat plat este decorat cu un indicator de încărcare a bateriei, care este în formă ca un semn plus făcut din LED-uri. Cablu de încărcare Micro USB standard și manualul utilizatorului inclus. Produsul respectă directivele rel..
59,82 lei + TVA
Acumulator extern cu capacitate de 2600 mAh pentru încărcarea dispozitivelor mobile. Extremaly subțire caz vă permite să păstrați banca de putere chiar și în portofel. Posibilitatea de a imprima logo-ul pe întreaga suprafață a dispozitivului. Cablu USB inclus...
42,75 lei + TVA
< p > LATIV banca de putere este o oferta pentru persoanele care apreciaza aspectul elegant și rezerve de energie semnificative întotdeauna cu ei. Carcasa a fost facuta dintr-un material de inalta calitate, cu o textura asemanatoare cu pielea. Setul conține un cablu micro USB pentru încărcare și man..
100,47 lei + TVA
Baterie externă cu capacitate mare (6000mAh) pentru încărcarea diverselor dispozitive mobile. Datorită celor 2 porturi USB, puteți schimba simultan două dispozitive. Setul conține un cablu USB cu mufă microUSB. Adaptorul suplimentar poate fi achiziționat separat. Caietul de sarcini: ciclul de viață-..
85,38 lei + TVA
LUMINI Power Bank este o baterie portabilă de mare capacitate pentru a reîncărca dispozitive mobile. 6600 mAh capacitate. Cadru din metal, față făcut din plastic iluminat de jos. Logo-ul gravat pe ftont parte este luminat prin apăsarea butonului. Nivelul de energie (00-99) poate fi verificat pe ecra..
96,51 lei + TVA
O bancă de putere elegantă și proiectant cu baterie de mare capacitate – 8000 mAh. Produsul este de înaltă calitate și este ambalat într-o cutie neagră elegantă. Are 1 port de tip C, 1 port USB și un indicator de încărcare a bateriei. Acesta include un cablu de încărcare Micro USB standard, un cablu..
139,75 lei + TVA
Bancă de putere inovatoare și ecologică cu baterie de mare capacitate-4000 mAh. Ea are un built-in panou solar, care permite de a încărca banca de putere cu lumina soarelui. De asemenea, puteți să-l încărcați cu cablu USB inclus...
65,34 lei + TVA
O bancă de energie solară pentru toți entuziaștii de călătorie. Panoul solar extins și eficient va încărca eficient banca electrică cu raze solare. Produsul este echipat cu un capac de cauciuc pentru a proteja porturile de praf și umiditate, ceea ce face o alegere excelentă în domeniu. Are 2 porturi..
138,76 lei + TVA
O banca de putere pentru entuziaști de produse ecologice. Carcasa a fost înlocuită cu un material natural din lemn. Acesta are un port USB și un indicator de încărcare a bateriei. Cablu de încărcare Micro USB standard și manualul utilizatorului inclus. Produsul respectă directivele relevante ale Uni..
76,23 lei + TVA
Power Bank cu capacitate de 3000 mAh, încărcător USB și adaptor de călătorie amestecat într-un singur dispozitiv. 2 porturi USB permit reîncărcarea simultană a două dispozitive. Banca de putere poate fi taxat folosind construi în plug (SUA standard). Acest set conține, de asemenea, prize înlocuibil ..
95,52 lei + TVA
AUTER este o inovație reală în rândul băncilor de putere-este echipat cu o clădire în priză priza de masina mai ușoare. Acesta poate fi folosit pentru a reincarca in timpul condusului. AUTER este, de asemenea, echipat în 4 LED-uri care arată nivelul de putere a bateriei, lanterna cu două moduri (con..
70,29 lei + TVA
TOTAL este un nou tip de Banca de putere cu 4 funcții într-un singur dispozitiv: 4000 mAh baterie, built-in 8 GB de tip U-disc USB Flash Drive, acoperă-integrate cabluri și adaptor și de transfer de date cabluri. Produsul respectă directivele relevante ale Uniunii Europene, are un marcaj CE și o gar..
115,64 lei + TVA
NOCCA este o bancă de putere metalică de top cu conector Type-C și o capacitate mare de încărcare a bateriei de 10000mAh. Tensiunea mare de intrare și de ieșire permite încărcarea rapidă. Acesta are un port USB și un indicator de încărcare a bateriei. Cablu de încărcare Micro USB standard și manualu..
128,70 lei + TVA
O bancă de putere la îndemână, cu o capacitate de 7800 mAh. 2 porturi USB permit reîncărcarea simultană a două dispozitive. Fabricat din plastic și piele ecologică este foarte ușoară în comparație cu alte bănci de putere similare. Imput 5V/1A, iesire 5V/1A si 2,1 A. Power Bank este echipat într-o la..
94,53 lei + TVA
REMOTE este o bancă de putere cu o capacitate de 5200 mAh. Părțile gadget sunt acoperite cu piele ecologică. Banca electrică are un cablu micro USB, lanternă cu două moduri (continous și intermitent) și 4 LED-uri care arată nivelul de alimentare al bateriei. Imput 5 V/1 A, ieșire 5 V/1 A (cablu inte..
70,29 lei + TVA
O bancă de putere cu o suprafață de cauciuc neobișnuit. Forma și dimensiunile similare cu un telefon inteligent obișnuit îl fac dispozitiv foarte util. Designul interesant este amestecat cu o culoare ochi-prinderea. VIVID este echipat cu un cablu micro USB integrat, ascuns în corpul dispozitivului. ..
59,24 lei + TVA
STICKY este o bancă de putere foarte practic, cu o capacitate de 4000 mAh. Cablul micro USB încorporat vă permite să încărcați dispozitive mobile fără a fi nevoie de cabluri suplimentare. Kit-ul include, de asemenea, un adaptor iPhone. Un alt avantaj este cureaua plasată pe spate, care permite atașa..
87,48 lei + TVA
GRAND Power Bank este un produs bine conceput, cu o capacitate mare de 12.000 mAh, care nu are nevoie de accesorii suplimentare. Un cablu încorporat are atât un conector USB, care permite încărcarea Băncii de alimentare, precum și un micro USB pentru a încărca dispozitive mobile. În plus, în carcasă..
150,72 lei + TVA
TIEN este o bancă de putere ergonomică și proiectant cu o capacitate mare a bateriei-10.000 mAh. Are 2 porturi UBS și un indicator de nivel energetic. Setul conține un cablu micro USB standard pentru încărcare, o husă velur și un manual de utilizare. Produsul este în conformitate cu directivele rele..
105,58 lei + TVA
La modă TINATI 2600 mAh banca de putere se distinge prin eleganță și practic. Acesta poate fi folosit ca un breloc cu un cablu de încărcare, care servește ca un umeraș. Produsul respectă directivele relevante ale Uniunii Europene, are un marcaj CE și o garanție de 1 an. Cablu de încărcare Micro USB ..
33,06 lei + TVA
Afisare 1 - 48 din 359 (8 pagini)