Produse DeMedia
Cosul tau

Tranzip

Producător: Tranzip
Commuter 15 "sac de Messenger. Messenger de 15 "perfect pentru naveta zilnica. Clapeta frontală are un buzunar frontal cu fermoar pentru elemente de acces rapid. Compartimentul principal are un manșon de laptop căptușit, cu un buzunar dedicat pentru tabletă. Are un buzunar lateral cu sticlă de apă, ..
59,42 lei + TVA
Producător: Tranzip
Compu 15,6 "laptop rucsac. 15,6 "rucsac de calculator cu spațiu pentru a stoca o tabletă și un buzunar plasă de interior pentru a păstra toate accesoriile Tech. Include o clapă de top pentru a organiza elemente de acces rapid, buzunare laterale cu apă și un organizator frontal pentru a stoca pixuri,..
111,61 lei + TVA
Producător: Tranzip
Ziua 21 "geanta de călătorie Duffel. Naviga-ți de drum prin oraș cu stil. Dimensiunea perfecta pentru naveta sau o evadare week-end. Dispunând de o curățătură de jos prelată, deschidere principală mare, buzunare față, curea de umăr detașabil, mânere apuca și buzunar lateral pantof. 300D poliester cu..
59,42 lei + TVA
Producător: Tranzip
Nuante de 15 "laptop rucsac. Cazul Tranzip 15 "computer Backpack are o mânecă de 15" pentru computer, astfel încât laptopul tău să poată merge oriunde te-ai duce. Partea din față a acestui sac oferă curele tactice chingi pentru agățat carabinieri, un buzunar lateral sticla de apa, accente prelata si..
59,42 lei + TVA
Producător: Tranzip
Weekender 15 "laptop tote sac. 15 "computer tote, care poate fi, de asemenea, transportate ca un mesager, datorită reglabil și detașabil cruce umăr curea. Compartimentul principal cu fermoar, cu o închidere snap cu accent, dispune de un manșon de laptop căptușit, cu un buzunar de tabletă dedicat și ..
50,92 lei + TVA
Producător: Tranzip
R-prea 15,6 "laptop rucsac. 15,6 "computer rucsac featuring o ștergeți-curat prelată de jos și de mare fermoar frontal buzunar pentru elemente de acces rapid. De asemenea, include buzunare laterale cu apă și bucle de top pentru a asigura o jachetă de ploaie ușoară sau umbrelă. 300d poliester cu prel..
95,48 lei + TVA
Producător: Tranzip
Ziua 17 "geanta Duffel. Naviga-ți de drum prin oraș cu stil. Dimensionate pentru a transporta haine sau alte accesorii pentru a doua zi. Dispunând de o curățare cu prelată în partea de jos, deschidere mare principal, curea de umăr și mânere apuca. 300D poliester cu prelată...
73,10 lei + TVA
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)