Produse DeMedia
Cosul tau

Tumblere

Producător: Bullet
Ciclon 450 ml pahar izolat cu paie. Emblematic dublu perete izolat cu paie. Capacitatea de volum este de 450 ml. BPA acrilic gratuit...
19,62 lei + TVA
Producător: Avenue
Curbă 400 ml cană izolatoare rezistentă la scurgeri. Flacon dublu de băut cu capac Twist-on și capacitate de 360 de grade. Volumul este de 400ml. prezentată într-o cutie de cadouri. BPA acrilic gratuit...
43,70 lei + TVA
Producător: Avenue
Valby 400 ml pahar izolat cu vid rezistent la scurgere. Dublu perete din oțel inoxidabil pahar cu izolație vacuum. Acest tip de izolație oferă cea mai lungă retenție de temperatură. Paharul are un capac cu șurub, fără scurgeri, cu un buton de împingere integrat. Volumul este de 400ml. prezentată înt..
84,92 lei + TVA
Producător: Avenue
Debit 350 ml pahar izolat spumă. Debitul este un pahar dublu de spumă de perete izolat. Acesta este echipat cu o singură mână, cu șurub-pe capacul butonului de împingere cu o funcție non scurgeri pentru a vă asigura că băutura rămâne pus. Pad silicon pe partea de jos face pahar mini-proof. Volumul e..
29,67 lei + TVA
Producător: Bullet
Elwood 470 ml pahar izolat. Cană cu pereți dubli cu răsucire pe capac diapozitiv degetul mare. Capacitatea de volum este de 470ml. exterior din oțel inoxidabil, interior din plastic...
24,57 lei + TVA
Producător: Bullet
Fiesta 580 ml băutură cu paie. Suport pentru băuturi cu un singur perete, cu capac de fixare și paie asortate. Capacitatea de volum este de 580 ml. ca organism de plastic cu paie de plastic PP...
5,87 lei + TVA
Producător: Bullet
Binx borcan Mason. Un singur perete Mason pahar cu twist culoare pe capac și de potrivire paie. Capacitatea de volum este de 750 ml. BPA-Free Eastman Tritan™ corp material cu capac din material plastic și paie PP...
10,64 lei + TVA
Producător: Elleven
Traverse 475 ml pahar izolat vid. Dublu perete vid izolat din oțel inoxidabil pahar cu capac flip top și un design de tăiat geometrice complicate. Volumul este de 475ml. prezentat într-o™ cutie de cadou elleven. Oțel inoxidabil...
90,37 lei + TVA
Producător: Avenue
Flip n SIP 535 ml Tumbler izolat geometric. Acest stil este definit de unghiuri care creează o mare experiență tactilă și vizuală. Unora le place fierbinte & unii ca ea rece, cu acest patentat două-in-One capac puteți avea ambele. Corp acrilic dublu-perete cu capac cu șurub, care are un dop de trage..
20,53 lei + TVA
Producător: Avenue
Geo 350 ml pahar de cupru cu vid izolat. The geo pahar are un dublu-perete de construcție vid cu izolație de cupru, ceea ce înseamnă că păstrează băuturi calde timp de 8 ore și rece timp de 24 de ore. Construcția previne condensul pe exteriorul Tumbler-ului. Ușor de sipping, cu capac Push-on cu înch..
69,62 lei + TVA
Producător: Avenue
Nova 475 ml pahar izolat cu vid. Noul pahar Nova inovator este perfect pentru ceai, cafea și băuturi calde sau reci. Acesta dispune de un cârlig built-in sac de ceai și coș de ceai detașabil, astfel încât ceaiul poate abrupt oriunde vă aflați și include un capac rezistent la scurgeri, care se deschi..
90,37 lei + TVA
Producător: Avenue
Milo 590 ml de cupru vid izolat Tumbler. Acest pahar durabil de băut dublu perete va păstra băuturile reci pentru 24 și fierbinte pentru cel puțin 8 ore. Capacul Push-on cu Slider mai aproape oferă sorbind ușor și deschidere largă pentru umplerea confortabilă și turnarea. Construcția previne condens..
44,44 lei + TVA
Producător: Bullet
Pika vacuum Tumbler și izolator. Construcție dublă de perete, cu vid izolat. Clar, apăsați capacul cu închidere diapozitiv. Funcționează ca un pahar sau o băutură izolator. Capacitatea de volum este de 330 ml. oțel inoxidabil...
30,42 lei + TVA
Producător: Avenue
Valhalla 500 ml de cupru vid izolat de tumber. Tumbler featuring o pe tendință și antiderapant bază de plută de proiectare. Dublu-pereți din oțel inoxidabil de construcție de vid, cu izolație de cupru, acest pahar va menține băutura rece pentru 24 de ore și fierbinte pentru cel puțin 8 ore. Construc..
110,08 lei + TVA
Producător: Avenue
Peeta 500 ml pahar de cupru cu vid izolat. Acest pahar durabil este ideal pentru călătorie, montarea în cele mai multe suporturi ceașcă. Capacul este dovada de scurgere cu un design simplu flip-deschis sigiliu. Pahar este oțel inoxidabil dublu-perete de construcție vid cu izolație de cupru, ceea ce ..
103,79 lei + TVA
Producător: Bullet
Babylon Tumbler cu paie. Pahar cu un singur perete cu răsucire pe capac și folie de silicon colorată. Antiderapant. Culoare de potrivire paie incluse, nu a introdus. Capacitatea de volum este de 650 ml. AS plastic...
12,29 lei + TVA
Producător: Avenue
Nordic 500 ml pahar izolat cu vid. Bucurați-vă de băutură cu un gust natural îmbunătățit cu cea mai recentă tehnică de căptușeală ceramică. Face ca acest pahar să fie cadoul perfect. Construite cu izolație de cupru, care permite băuturii să rămână rece timp de 24 de ore și fierbinte timp de cel puți..
50,92 lei + TVA
Producător: Avenue
Thor 475 ml de cupru vid izolat pahar. Este aici și doar mărimea potrivită pentru utilizarea zilnică. Durabil, dublu perete din oțel inoxidabil de construcție de vid cu izolație de cupru, care permite băutura să rămână rece timp de 24 de ore și cald timp de cel puțin 8 ore. Construcția previne, de a..
33,92 lei + TVA
Producător: Avenue
Corzo 350 ml recipient din cupru cu vid izolat. Cupa Corzo cu vid izolat are un vid dublu de construcție cu izolație de cupru, ceea ce înseamnă că păstrează băuturi calde timp de 8 ore și rece timp de 24 de ore. Construcția previne condensul pe exteriorul Tumbler-ului. Ușor de sipping, cu capac Push..
65,96 lei + TVA
Producător: Avenue
Hugo cupru vid izolat Tumbler. Durabil, dublu-perete din oțel inoxidabil de construcție de vid cu izolație de cupru, care permite băutura să rămână fierbinte timp de 8 ore și rece timp de 24 de ore. Construcția previne, de asemenea, condensul pe partea exterioară a Tumbler. Clar, apăsați pe capac. D..
57,80 lei + TVA
Producător: Avenue
Hugo auto-sigiliu de cupru vid sticlă izolată. Designul are metoda de sigilare automată pentru deschidere ușoară și o experiență de băut mai confortabilă. Deschidere largă pentru umplerea și turnarea confortabilă. Durabil, dublu-perete din oțel inoxidabil de construcție de vid cu izolație de cupru, ..
98,94 lei + TVA
Producător: Avenue
Copa 350 ml mini sticlă izolată de cupru cu vid. Sticla este dublu perete inox cu izolație în vid. Peretele interior este placat cu cupru pentru conductivitate final pentru a menține băuturile calde timp de 12 ore și rece pentru 48 ore. Capac cu șurub încorporat cu curea din silicon încorporată. Des..
33,92 lei + TVA
Producător: Bullet
Sticlă izolata cu vid Atlantic. Sticla cu vid din Oceanul Atlantic are construcție cu perete dublu, izolație în vid și capac de răsucire. Păstrează băuturile calde timp de 5 ore și rece timp de 15 ore. Carabiner nu este potrivit pentru alpinism. Capacitatea de volum este de 530ml. oțel inoxidabil...
69,11 lei + TVA
Producător: Avenue
Twist non scurgeri de cupru vid izolat pahar. Rezistent la scurgeri, capac cu șurub-deschis. Dublu-perete de cupru vid izolat de construcție din oțel inoxidabil. Păstrează băuturile calde timp de 8 ore și rece timp de 24 de ore. Capacitatea de volum este de 470ml. prezentat într-o cutie cadou Avenue..
55,51 lei + TVA
Producător: Avenue
Sticlă de cupru cu vid din Norse, cu dop. Durabil, dublu-perete din oțel inoxidabil de construcție de vid cu izolație de cupru, care permite băutura să rămână fierbinte timp de 12 ore și rece pentru 48 ore. Construcția previne, de asemenea, condensarea pe exteriorul sticlei și capacul este rezistent..
83,73 lei + TVA
Producător: Bullet
Pika 330 ml tubler cu vid izolat și izolator. Construcție cu perete dublu, cu vid izolat. Clar, capac de apăsare cu închidere diapozitiv. Funcționează ca un pahar sau o băutură izolator. Capacitatea de volum este de 330 ml. oțel inoxidabil...
53,21 lei + TVA
Producător: Avenue
Lagom 380 ml pahar de cupru cu vid izolat. Acest pahar compact durabil este ideal pentru călătorie. Capacul este dovada de scurgere cu un design simplu flip-deschis sigiliu. Pahar este oțel inoxidabil dublu-perete de construcție vid cu izolație de cupru, ceea ce înseamnă că va păstra băuturile calde..
80,41 lei + TVA
Producător: Americano®
Americano® 350 ml pahar izolat. Pahar izolat cu perete dublu, cu capac rezistent la scurgeri. Capacitatea de volum este de 350 ml. se amestecă și se potrivesc culorile pentru a crea cana perfecta. Contactați serviciul clienți pentru opțiuni suplimentare de culoare. Fabricat în Marea Britanie. PP pla..
27,63 lei + TVA