Produse DeMedia
Cosul tau

Viva Pens

Producător: Viva Pens
Pix din plastic POLO COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul POLO este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foarte apreci..
0,66 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic Rino Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Rino Color este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este f..
1,80 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic TEK COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Tek este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foarte apreciat..
0,96 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic ARTE silver COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul ARTE Silver este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este..
0,66 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic CLEO rubberCOMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/modelPixul Cleo rubber este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri e..
0,74 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic DUO COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Duo este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foarte apreciata..
1,62 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic Rico Solid COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Rico Solid este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este f..
0,59 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic Rino Silver COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Rino Silver este un instrument de scris din plastic dur realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri ..
1,80 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic ARTE Rubber COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Arte Rubber este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este..
0,74 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic CLEO Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul CLEO Color este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate superioara si tehnologie avansata. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii sau ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este f..
0,59 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic CLEO silverCOMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/modelPixul Cleo silver este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri e..
0,59 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic Esso Black COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Esso Black este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
2,11 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic Esso Silver COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul Esso Silver este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
2,21 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic EVE White COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul EVE White este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foar..
1,03 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FESTO White COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FESTO White este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL Classic COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL Classic este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri est..
0,81 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL Color este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,81 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL Solid COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL Solid este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,81 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic EVE Silver COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul EVE Silver este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FESTO SilverCOMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/modelPixul FESTO Silver este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL Bright COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL Bright este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
0,66 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL Classic bis COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL Classic bis este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pi..
0,66 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL Color bis COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL Color Bis este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri..
0,66 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic FILL White COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul FILL White este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,66 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Bright COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Bright este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri est..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Classic bis COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Classic bis este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de ..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Cristal COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Cristal este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri e..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Solid COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Solid este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND White COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND White este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic IGO Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul IGO Color este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foar..
1,18 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND ClassicCOMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/modelPixul GRAND Classic este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixu..
1,03 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Color este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND Mix COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND Mix este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foar..
0,92 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND ts COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND ts este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foarte..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic GRAND White bis COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul GRAND White bis este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixu..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic IGO Solid COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul IGO Solid este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este foar..
1,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic INES Color COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul INES Color este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,96 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic INES White COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul INES White este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX Bright COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX Bright este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este ..
1,03 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX Cristal COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX Cristal este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri est..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX Solid COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX Solid este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX White bis COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX White bis este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri..
0,88 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic INES Solid COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul INES Solid este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
1,18 lei + TVA
Producător: Viva Pens
Pix din plastic MAXX Black COMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/model Pixul MAXX Black este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnologie avansata din materiale de calitate superioara. Este ideal pentru a fi oferit cu diferite ocazii ca obiect promotional. Aceasta gama de pixuri este fo..
0,88 lei + TVA